- 20 Mart 2010
- 1.434
- 916
canım hayırlı olsun senin nicki hatırlıyorum özel değilse neden takvim koymadın kicanım benimde ,adet olmam gereken gün olmamistim o günün bitmesini bile beklemeden test yaptım silik çıkmıştı şimdi 3/aylık hamileyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlı olsun senin nicki hatırlıyorum özel değilse neden takvim koymadın kicanım benimde ,adet olmam gereken gün olmamistim o günün bitmesini bile beklemeden test yaptım silik çıkmıştı şimdi 3/aylık hamileyim :)
Can'ım sende 2. Çizgi silik çıkmıştır. Bende ilk çizgi ikinci idrar damlatmamdan sonra silik çıktı. Yani ilk çizgi silik ikinci çizgi yok. Normal de testler de pozitif olduğunda biri koyu diğeri daha silik olur bende zaten koyu olması gereken çizgi silik diğeri hiç yok :)))canım benimde ,adet olmam gereken gün olmamistim o günün bitmesini bile beklemeden test yaptım silik çıkmıştı şimdi 3/aylık hamileyim :)
Canım test bozuk galiba.yenisini yap benceKızlar ekte resim.. Dediğim gibi önce hiç çizgi yoktu sonra tekrar idrarımı doktum. Silik tek çizgi çıktı
Testler bizimle dalga geçiyooCan'ım sende 2. Çizgi silik çıkmıştır. Bende ilk çizgi ikinci idrar damlatmamdan sonra silik çıktı. Yani ilk çizgi silik ikinci çizgi yok. Normal de testler de pozitif olduğunda biri koyu diğeri daha silik olur bende zaten koyu olması gereken çizgi silik diğeri hiç yok :)))
Arkadaşım üzülme Allah sana bu duyguyu tez zamanda yaşatsın İnşAllah.. Umarım eşin de üzülmüştür. Allah çok büyük ümidimizi kaybetmeyelim..Kizlar bende burda gebelik testimin resmini paylasmistim. Pozitifti. Ockadar sevinmistim ki agzimi toplayamiyordum, surekli guluyordum. Ama esim duyar duymaz hemen interneten bakti. Ikinci cizgim biraz silikti cunku. Yuzu hic gulmedi. Hic bisi demedi. Dedim neden hicbirsey demiyorsun, insan bi tebrik eder falan. Daha net degilmis, netlesince ederim tebrik dedi kaba adam. Nasil uzuldum anlatamam. Ayni gece yataga girer girmez cok siddetli bir agri basladi. Kusmaya basladim ve sonunda kanamam oldu. Hastaneye gotureyim mi dedi. Kizginligimdan yok dedim. Gitti yatti. Ben sabaha kadar agridan, uzuntuden helak oldum. Ertesi gun gittim doktora. Dusuk yapmissin dedi. Esim ona bile uzulmedi. Ne hamile kaldigima sevindi, ne dusuk yaptigima uzuldu. Cocuk istemiyor biliyorum. Ama venimde yasim geciyor. Cok korkuyorum cocugum olmaz diye. En sonunda, " ben bu cocugu kendim icin istiyorum, senin istemedigini de, senden baba olmayacagini da biliyorum. Hamile kalirsam ve dusuk riski de kalkarsa, istemiyorsan bosaniriz. Zaten ben de seninle bir cocuk buyutmek istedigimden emin degilim" dedim. Psikolojim berbat. Bu psikolojiyle hamile de kalamam heralde artik.
Beceremedim ki canım koymayı :) telefondan giriryorum duzenliyemedim bicanım hayırlı olsun senin nicki hatırlıyorum özel değilse neden takvim koymadın ki
Testler bizimle dalga geçiyoo
Yaptım galiba hamilelik takvimi :)Beceremedim ki canım koymayı :) telefondan giriryorum duzenliyemedim bi
:) gle güle kullan takvimini canım olmuş evet bende hani koymak istemiyosun zannettim ama yorumlarda altta gebe olduğunun gözükmesii iyi oluyor bence bilgi açısından :)Yaptım galiba hamilelik takvimi :)
Daha saatler önce test yaptım pozitif çıktı.şimdi pembe akıntım var.bel ve kasık sancım şiddetli...adetim başlıyo galiba..ben de geç döllenme diye düşünüyodum ama fos çıktı...6.günün sonunda adet oldum. hamile diilmişim:) en azından kafamdaki sorular bitti . geç döllenme mi şu mu bu mu? kaç gündür yedim bitirdim kendimi sancılarım cabası. Allah bekleyen herkese hayırlı zamanda evladına kavuştursun. bizim de hakkımızda hayırlısı olsun. derdime ortak olan herkese teşekkür ederim...
nasip arkadaşım demekki daha zamanı gelmemiş...Daha saatler önce test yaptım pozitif çıktı.şimdi pembe akıntım var.bel ve kasık sancım şiddetli...adetim başlıyo galiba..ben de geç döllenme diye düşünüyodum ama fos çıktı...
Yani pozitif mi diyosun :) hadi inşAllahArkadaşlar bende kahve rengi kanamam başladı... Yani akşam ki tek çizgi doğruymuş
Hayır kahverengi kahverengi kan gelmeye başladı. Eski teste çıkan tek çizgi yani negatif cevap doğruymuşYani pozitif mi diyosun :) hadi inşAllah
Aynen canım çok II oluyo görünce ozeniyordum hep, benimde oldu :):) gle güle kullan takvimini canım olmuş evet bende hani koymak istemiyosun zannettim ama yorumlarda altta gebe olduğunun gözükmesii iyi oluyor bence bilgi açısından :)
Ama hamileliğin ilk günleri yumurta yerleşirken kahverengi akıntı gelir diyolar. Tekrar test yapsan bir kaç gün sonra. Ben de bugün ilk defa yaptım tek çizgi çıktıHayır kahverengi kahverengi kan gelmeye başladı. Eski teste çıkan tek çizgi yani negatif cevap doğruymuş
ZannetmiyorumAma hamileliğin ilk günleri yumurta yerleşirken kahverengi akıntı gelir diyolar. Tekrar test yapsan bir kaç gün sonra. Ben de bugün ilk defa yaptım tek çizgi çıktı
Rabbim dualarımızı duysunZannetmiyorum