Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benimde ,adet olmam gereken gün olmamistim o günün bitmesini bile beklemeden test yaptım silik çıkmıştı şimdi 3/aylık hamileyim :)
Can'ım sende 2. Çizgi silik çıkmıştır. Bende ilk çizgi ikinci idrar damlatmamdan sonra silik çıktı. Yani ilk çizgi silik ikinci çizgi yok. Normal de testler de pozitif olduğunda biri koyu diğeri daha silik olur bende zaten koyu olması gereken çizgi silik diğeri hiç yok :)))

Can'ım sende 2. Çizgi silik çıkmıştır. Bende ilk çizgi ikinci idrar damlatmamdan sonra silik çıktı. Yani ilk çizgi silik ikinci çizgi yok. Normal de testler de pozitif olduğunda biri koyu diğeri daha silik olur bende zaten koyu olması gereken çizgi silik diğeri hiç yok :)))
Testler bizimle dalga geçiyoo :-)

Kizlar bende burda gebelik testimin resmini paylasmistim. Pozitifti. Ockadar sevinmistim ki agzimi toplayamiyordum, surekli guluyordum. Ama esim duyar duymaz hemen interneten bakti. Ikinci cizgim biraz silikti cunku. Yuzu hic gulmedi. Hic bisi demedi. Dedim neden hicbirsey demiyorsun, insan bi tebrik eder falan. Daha net degilmis, netlesince ederim tebrik dedi kaba adam. Nasil uzuldum anlatamam. Ayni gece yataga girer girmez cok siddetli bir agri basladi. Kusmaya basladim ve sonunda kanamam oldu. Hastaneye gotureyim mi dedi. Kizginligimdan yok dedim. Gitti yatti. Ben sabaha kadar agridan, uzuntuden helak oldum. Ertesi gun gittim doktora. Dusuk yapmissin dedi. Esim ona bile uzulmedi. Ne hamile kaldigima sevindi, ne dusuk yaptigima uzuldu. Cocuk istemiyor biliyorum. Ama venimde yasim geciyor. Cok korkuyorum cocugum olmaz diye. En sonunda, " ben bu cocugu kendim icin istiyorum, senin istemedigini de, senden baba olmayacagini da biliyorum. Hamile kalirsam ve dusuk riski de kalkarsa, istemiyorsan bosaniriz. Zaten ben de seninle bir cocuk buyutmek istedigimden emin degilim" dedim. Psikolojim berbat. Bu psikolojiyle hamile de kalamam heralde artik.
Arkadaşım üzülme Allah sana bu duyguyu tez zamanda yaşatsın İnşAllah.. Umarım eşin de üzülmüştür. Allah çok büyük ümidimizi kaybetmeyelim..

Arkadaşlar iyi akşamlar.. Ben bugün test yaptım. Maalesef hiç bir şey çıkmadı. Acaba tekrar yapmam gerekir mi bir akıl verin lütfen. Bugün ilk defa mide bulantım oldu iki kez hafif de olsa. Çok üzüldüm test yaptıktan sonra. Ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:

6.günün sonunda adet oldum. hamile diilmişim:) en azından kafamdaki sorular bitti . geç döllenme mi şu mu bu mu? kaç gündür yedim bitirdim kendimi sancılarım cabası. Allah bekleyen herkese hayırlı zamanda evladına kavuştursun. bizim de hakkımızda hayırlısı olsun. derdime ortak olan herkese teşekkür ederim...

6.günün sonunda adet oldum. hamile diilmişim:) en azından kafamdaki sorular bitti . geç döllenme mi şu mu bu mu? kaç gündür yedim bitirdim kendimi sancılarım cabası. Allah bekleyen herkese hayırlı zamanda evladına kavuştursun. bizim de hakkımızda hayırlısı olsun. derdime ortak olan herkese teşekkür ederim...
Daha saatler önce test yaptım pozitif çıktı.şimdi pembe akıntım var.bel ve kasık sancım şiddetli...adetim başlıyo galiba..ben de geç döllenme diye düşünüyodum ama fos çıktı...

Hayır :KK43: kahverengi kahverengi kan gelmeye başladı. Eski teste çıkan tek çizgi yani negatif cevap doğruymuş
Ama hamileliğin ilk günleri yumurta yerleşirken kahverengi akıntı gelir diyolar. Tekrar test yapsan bir kaç gün sonra. Ben de bugün ilk defa yaptım tek çizgi çıktı :KK43:

X