Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benimde ,adet olmam gereken gün olmamistim o günün bitmesini bile beklemeden test yaptım silik çıkmıştı şimdi 3/aylık hamileyim :)
canım hayırlı olsun senin nicki hatırlıyorum özel değilse neden takvim koymadın ki

canım benimde ,adet olmam gereken gün olmamistim o günün bitmesini bile beklemeden test yaptım silik çıkmıştı şimdi 3/aylık hamileyim :)
Can'ım sende 2. Çizgi silik çıkmıştır. Bende ilk çizgi ikinci idrar damlatmamdan sonra silik çıktı. Yani ilk çizgi silik ikinci çizgi yok. Normal de testler de pozitif olduğunda biri koyu diğeri daha silik olur bende zaten koyu olması gereken çizgi silik diğeri hiç yok :)))

Testler bizimle dalga geçiyoo

Arkadaşım üzülme Allah sana bu duyguyu tez zamanda yaşatsın İnşAllah.. Umarım eşin de üzülmüştür. Allah çok büyük ümidimizi kaybetmeyelim..

Arkadaşlar iyi akşamlar.. Ben bugün test yaptım. Maalesef hiç bir şey çıkmadı. Acaba tekrar yapmam gerekir mi bir akıl verin lütfen. Bugün ilk defa mide bulantım oldu iki kez hafif de olsa. Çok üzüldüm test yaptıktan sonra. Ne yapabilirim bilmiyorum

6.günün sonunda adet oldum. hamile diilmişim:) en azından kafamdaki sorular bitti . geç döllenme mi şu mu bu mu? kaç gündür yedim bitirdim kendimi sancılarım cabası. Allah bekleyen herkese hayırlı zamanda evladına kavuştursun. bizim de hakkımızda hayırlısı olsun. derdime ortak olan herkese teşekkür ederim...

Daha saatler önce test yaptım pozitif çıktı.şimdi pembe akıntım var.bel ve kasık sancım şiddetli...adetim başlıyo galiba..ben de geç döllenme diye düşünüyodum ama fos çıktı...

Hayır kahverengi kahverengi kan gelmeye başladı. Eski teste çıkan tek çizgi yani negatif cevap doğruymuş
Ama hamileliğin ilk günleri yumurta yerleşirken kahverengi akıntı gelir diyolar. Tekrar test yapsan bir kaç gün sonra. Ben de bugün ilk defa yaptım tek çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…