Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rabbim bi gun yazmistir o gun olacaktir canim kist hastalik psikoloji ovulasyon falan tamamen hikaye dua edelim bol bol simdi oglen namazi kilacagim dun bir topikte 41 Meryem suresi okuyanlar hamile kaliyormus yani oyle okudum deneyecegim. Bat 20 kasim 10 gun var canim kasık agrilarim hala devam ediyor normalde adet gunu agrir sadece ama simdi arada agriyor gidiyor geliyor rahatsiz edici degil. Insallah olur bu ay seninde ikimizde kasim annesi olmus oluruz:) 16 ksm dogum gunum 4 gun oluyo adetime ama o gun normal bi test yapcam belki kendi kendime dogum gunu hediyesi veririm erken cikmaz belki ama bir umut yani belki cikar:))
Cnm bnde okuyorum allahin izniyle kabul oldu bnm dualarmn karşılığı yarn son bitiyor. Ve bugün 14. Günüm gcti.dedgim gibi beta hcg sonucum düşük. Çıktı ve yinede umidimi kaybetmicem...

Evet canim hergun uygulayacagim insalahhh hamile oldugumu ogrendigimdede meryem suresini hergun okuyacagim hayirli salih evlat olsun diye bebegim

Evet canim hergun uygulayacagim insalahhh hamile oldugumu ogrendigimdede meryem suresini hergun okuyacagim hayirli salih evlat olsun diye bebegim
Bende okudum meryem suresini okudum kenzul arsi yazdım anlamını okudum namazimi kildim dualarımi ettim hepimiz için canlarim şimdide aksam okunuyor onuda kılıp Allahumme ya evvelu ve Allahumme ya mucib çekip geleyim

X