Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Meraba kzlar uzun zamandr yktum bn.bugun bete hcg yaptrdim kan degrim düşük çıkmış.183.2 doktor rahime yapismams olabilir dedi 25. Gtcem bi daha gel dedi o zamn .... Nese iste aranzda bnm gbi olan yda benzerisi olan varmi ...

canım bence degerin gayet yüksek 2 günde 2 katına cıkması gerekir eger cıkmıyorsa doktorlar sorun oldugunu düşünüyor ama 183 gayet de hamilesin yani beta hcg 5 üzerinde oldumu hamilesin diyorlar

Screenshot_2015-11-10-14-05-49.png

yukardakş alıntıyı ben yazmadım

Noldu canım ne zamandı senin regl? Bende bazen elimi karnıma koyuyorum özellikle reglim yaklaştığında ya olmazsam ya şu anda bebeğim olmaya çalışıyorsa diye düşünüyorum. Burdaki arkadaşlarımı düşünüyorum size hamile olduğum haberini yazıcağım gün ne zaman gelicek diyorum... :) Dün bitti reglim hemen denemeye başladık:p ovulasyon filan bakmıycam bu ay iki günde bir düzenli devam edicez denemeye gerçi geçen ayda öyle yapmıştık ama olmamıştı:KK43:
Rabbim bi gun yazmistir o gun olacaktir canim kist hastalik psikoloji ovulasyon falan tamamen hikaye dua edelim bol bol simdi oglen namazi kilacagim dun bir topikte 41 Meryem suresi okuyanlar hamile kaliyormus yani oyle okudum deneyecegim. Bat 20 kasim 10 gun var canim kasık agrilarim hala devam ediyor normalde adet gunu agrir sadece ama simdi arada agriyor gidiyor geliyor rahatsiz edici degil. Insallah olur bu ay seninde ikimizde kasim annesi olmus oluruz:) 16 ksm dogum gunum 4 gun oluyo adetime ama o gun normal bi test yapcam belki kendi kendime dogum gunu hediyesi veririm erken cikmaz belki ama bir umut yani belki cikar:))

bende yusuf suresini okudum 7 kez okuunacakmış çok uzun sürdü vallahi.daha bir kez okudum 2. istiyorum adetim bugün henüz gelen yok gelmesin de..sadece biraz peçeteye bulaştı bir iki damlam kadar.

X