Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikş melkli anne sen misin başkasımıHanımlar benim durumumda olan yada aynısını önceden yaşamış olan varsa yazın lütfen
Olsun kız olsun sağlıklı olsun da.. Ben yukarda da yazdım ben çocuklarına kardeşler istiyorum o duyguları tekrar tekrar yasamak istiyorum:)öle olmuo işte ya bu da kız olursa napıcan? brnce biraz kendine de eşinede zmn ver
hayırlısı olsun balımOlsun kız olsun sağlıklı olsun da.. Ben yukarda da yazdım ben çocuklarına kardeşler istiyorum o duyguları tekrar tekrar yasamak istiyorum:)
Başka bitane daha mi var :))ikş melkli anne sen misin başkasımı
Meraba kzlar uzun zamandr yktum bn.bugun bete hcg yaptrdim kan degrim düşük çıkmış.183.2 doktor rahime yapismams olabilir dedi 25. Gtcem bi daha gel dedi o zamn .... Nese iste aranzda bnm gbi olan yda benzerisi olan varmi ...
Amin canım saol :*hayırlısı olsun balım
Ne oldu TubiSh? Nasıl karıştı?Mune abla topik karştı yardımmm
yukrda bnm yazmadığım ben yazmışım gibi çıktıda ondan başksaı mı yazdı die soruomBaşka bitane daha mi var :))
bnm yazmadığım şey alıntıda ben yazmışım gibi görünüo kafam karıştı nasıl olduysaNe oldu TubiSh? Nasıl karıştı?
Ablacım, topikte alıntı yapılırken hata yapıyor üyelerde ondan öyle olmuş, seninmiş gibi gözüken iletiler TOPUK TIKIRTISI'na ait, alıntılamalar doğru yapılırsa düzelir.Mune abla bnm yazmadığm ben yazmışım gibi çıkıo falan bi bakarmsın
hmmAblacım, topikte alıntı yapılırken hata yapıyor üyelerde ondan öyle olmuş, seninmiş gibi gözüken iletiler TOPUK TIKIRTISI'na ait, alıntılamalar doğru yapılırsa düzelir.
Rabbim bi gun yazmistir o gun olacaktir canim kist hastalik psikoloji ovulasyon falan tamamen hikaye dua edelim bol bol simdi oglen namazi kilacagim dun bir topikte 41 Meryem suresi okuyanlar hamile kaliyormus yani oyle okudum deneyecegim. Bat 20 kasim 10 gun var canim kasık agrilarim hala devam ediyor normalde adet gunu agrir sadece ama simdi arada agriyor gidiyor geliyor rahatsiz edici degil. Insallah olur bu ay seninde ikimizde kasim annesi olmus oluruz:) 16 ksm dogum gunum 4 gun oluyo adetime ama o gun normal bi test yapcam belki kendi kendime dogum gunu hediyesi veririm erken cikmaz belki ama bir umut yani belki cikar:))Noldu canım ne zamandı senin regl? Bende bazen elimi karnıma koyuyorum özellikle reglim yaklaştığında ya olmazsam ya şu anda bebeğim olmaya çalışıyorsa diye düşünüyorum. Burdaki arkadaşlarımı düşünüyorum size hamile olduğum haberini yazıcağım gün ne zaman gelicek diyorum... :) Dün bitti reglim hemen denemeye başladık ovulasyon filan bakmıycam bu ay iki günde bir düzenli devam edicez denemeye gerçi geçen ayda öyle yapmıştık ama olmamıştı
Düzelttim, 2meleklianne TOPUK TIKIRTISI'nı alıntılarken senden alıntıladığı ileti de kalmış yorumunda, şimdi öyle gözükmez
Idrar testi yaptm pozitif çıktı. Pazar gunu .dün beta hcg yaptrdm bugün sonuc cikti.dun 13 . Günüm geçmişti.olayın nedir peki kaçıncı güün yaptrdın biraz bahsedersen
Evet ya yeni uyeyim ben karistiriyorum lütfen kusura bakmayın alisicam insallahDüzelttim, 2meleklianne TOPUK TIKIRTISI'nı alıntılarken senden alıntıladığı ileti de kalmış yorumunda, şimdi öyle gözükmez
Rica ederim, kusurluk birşey yok, düzeltilmeyecek bir hata değildi, Aramıza HoşgeldinizEvet ya yeni uyeyim ben karistiriyorum lütfen kusura bakmayın alisicam insallah