Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hmmm yani birkaç gün sonra tekrar gidebilirim. aslına bakarsan şüpheli ilişki 26 ekim yada 2 kasım yani 26 ekim öncesindekiler aslında yumurtlama zamanı ama 25 ekimde aşırı akıntım oldu dedim yumurta demekki geç çatladı o zamanı da değerlendirdik. hayırlısı bakalım bu haftada bişey olmazsa yenilerim o zaman testi...
dün baktırdım bat 5 kasımdır dün 9 kasm...ya bide değer yazmıyodu negatif yazıyodu sadece. değer yazsa nolucaksa:)))

arkadaşlar beni merak edenlere:))) adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti. sol kasığımda arkadan bacağıma doğru vuran ağrım var. ara ara şiddetli ara ara sızı şeklinde. bazen de sağ kasığıma geçiyor anlamadım gitti. göğüslerim dünden beri büyüdü ama sızı filan yok yani normalde adetten bir hafta önce başlardı acımaya. bide bildiğiniz krem rengi yada çok açık sarı akıntım hem de az denmeyecek kadar çamaşırımı ıslatıyoar..ben bu durumu anlamadım gitti...kanda negatifi görmesem beklicem de kanda da negatif. buranın en iyi hastanesine gitmesem testten de şüphe edicem:)))yani anlayacağınız hayatımda ilk kez bu kadar geciktim. bu ay iyi çalışmıştık heveslenmiştim bende. öylece kalakaldım:))) yani adet olsam rahatlıcam düşünün yani o kadar.. acaba kist filan mı oluştu diye korkmaya başladım. bilen bilir bu ay incir kürü yapmıştım bide..

YA FİKRİ OLAN VAR MI?????KAFAYI YİCEM YAKINDA:))

yazdıklarının aynısı bendede var kan testi yapmadım henüz idrar negatif ama :)) inşallah iltihap falan yoktur :)

dün baktırdım bat 5 kasımdır dün 9 kasm...ya bide değer yazmıyodu negatif yazıyodu sadece. değer yazsa nolucaksa:)))

olsa kesin cıkardı canım adetin 5 gün gecmiş ve kan testi diyorsun gec döllenme olsa bile cıkardı cünkü adeteten 10 gün önce kan testinde cıkıyor ben olmadıgını düşünüyorum stres geciktirir inşallah yanılırım Allah gönlüne göre versin

hmmmm:))) bir dahaki testi bir başka hastanede yaptırıcam adet olmazsam. ya burda doktor filan da bilmiyorum nolcak bilmem. yani bunlar bana teşhis koysa da inanamam ki ben:))) aralıkta gelicem nasipse türkiyeye bi giderim artık doktora
anamm değerdemi yazmıo keşke değer yazaydı

olsa kesin cıkardı canım adetin 5 gün gecmiş ve kan testi diyorsun gec döllenme olsa bile cıkardı cünkü adeteten 10 gün önce kan testinde cıkıyor ben olmadıgını düşünüyorum stres geciktirir inşallah yanılırım Allah gönlüne göre versin
kuzum geç döllenme adetten sonra çıkıo kanda yanlış biliosun

kuzum geç döllenme adetten sonra çıkıo kanda yanlış biliosun

tamamama zaten adetten 5 gün sonra yaptırmış yani normalden 15 gün geç yumurtlasa bile cıkması gerekirdi ki genelde normal adet gören kadında bir hafta falan en fazla değişir yumurtlama dönemi dediğim gibi umarım yanırım

Eklentiler

• 20151109_112852-1.jpg
    20151109_112852-1.jpg
    210,4 KB · Görüntüleme: 66
Selam kızlar :) bende adetim 10 gün geçti zaten düzensiz oldugu için ona fazla takılmıyorum ama akıntım çok fazla hem beyaz bazen sarı sonra yine beyaz , kasık batmalarım çok ara ara . Gögüslerde dokununca sızlıyor karnım ağrıyor kabızım ve sırtımda sivilce çıkıyo bi kaç gündür geçen hafta hastanede idrr testi yaptılar negatif çıktı siz ne diyorsunuz acaba geç döllenme de olabilir mi yoksa ümidi kesmeli miyim

Selam kızlar :) bende adetim 10 gün geçti zaten düzensiz oldugu için ona fazla takılmıyorum ama akıntım çok fazla hem beyaz bazen sarı sonra yine beyaz , kasık batmalarım çok ara ara . Gögüslerde dokununca sızlıyor karnım ağrıyor kabızım ve sırtımda sivilce çıkıyo bi kaç gündür geçen hafta hastanede idrr testi yaptılar negatif çıktı siz ne diyorsunuz acaba geç döllenme de olabilir mi yoksa ümidi kesmeli miyim

kan testi neden yapmadılar ki bence sen bir kan testi yaptır hatta idrarda bile cıkabilir .

X