Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tamamama zaten adetten 5 gün sonra yaptırmış yani normalden 15 gün geç yumurtlasa bile cıkması gerekirdi ki genelde normal adet gören kadında bir hafta falan en fazla değişir yumurtlama dönemi dediğim gibi umarım yanırım
iki hafta sonra çıkanlar ikş ay sonra çıkanlarda var inşallah ciddi bi sorun u yoktur

korkma canım ya her seyin hayırlsı demek ki daha zamanı gelmemiş üzülme sen üzülüp stres yaptıkca bütün dengeni bozarsın daha da geciktirisin. dua et inşallah en kısa zamanda olur

yinede gelip gemeyeceğinden emin değilim belki hafif kanama olur diye kandırıyorum şuan kendimi çünkü damla şeklinde

Ayyy fedakar arkadasim :110:
Diger ay insallah senden guzel haberi aliriz ya inanin kendi çocuğum olsun istedigim kadar sizinde olsun istiyorum dua ediyorum hep ister istemez gozlerim doluyi agliyorum. Bugun kuran okuttuk evde oturuyordum karnimda sislik var zaten sanki bebegim varmis gibi hissettim bian oyle bi his geldi icime elimi karnima koymusum :anneadayı: cok kasik agrim bel agrim var insallah bu ay hamileyimdir:eek:

Noldu canım ne zamandı senin regl? Bende bazen elimi karnıma koyuyorum özellikle reglim yaklaştığında ya olmazsam ya şu anda bebeğim olmaya çalışıyorsa diye düşünüyorum. Burdaki arkadaşlarımı düşünüyorum size hamile olduğum haberini yazıcağım gün ne zaman gelicek diyorum... :) Dün bitti reglim hemen denemeye başladık:p ovulasyon filan bakmıycam bu ay iki günde bir düzenli devam edicez denemeye gerçi geçen ayda öyle yapmıştık ama olmamıştı:KK43:

ay çok mutluyum doktora gittim dedim kist var dediler iltihap var dediler:) ilaç felan kullandım yapılan testleri gösterdm şunlarda anormal durum göremedim kistte yok endometriumda normal sağ yumurtalıkta sol yumurtalıkta normal %90 6 ay içinde olursun eğer olmazsan gel başka doktora gitme stres yapma kendine dedi:) az da olsa rahatlattı ya ne iltihap nede kist varmış:)

Olmazsa olmasın kızlar yeter diyor:KK43:

sen oğlun olsun diye mi istiyorsun neden bu kadar üzülüyorsun ki anlamadım keşke benim de 2. cocugum da kız olsa cünkü iki kız kardes daha cok sey paylaşırlar ben tek kızdım hep yalnız kaldım ilerde birbirlerine daha cok destek olurlar. kız evlat has evlattır der babam aileye daha düşkün olur duygusal olur.

iki hafta sonra çıkanlar ikş ay sonra çıkanlarda var inşallah ciddi bi sorun u yoktur
canlarım ben kan testimi dün verdim yani beklenen adet 5 kasımken 9 kasımda yani 4 gün geçmişken. ilk kez yaşadığım için şaşkınım ama incir küründen olabilir diye düşünüyorum. kür yumurtaları büyütmüş ama havuç çatlatmamış olabilir. yani kiste dönüşmüş olabilir:))) ne kadar bilimselim ya:))) bikaç gün daha olmazsam tekrar kan testi yapıp sonuca göre doktora görünücem inşaallah. beni düşündüğünüz için teşekkür ediyorum:)öpüyrum sizi

canlarım ben kan testimi dün verdim yani beklenen adet 5 kasımken 9 kasımda yani 4 gün geçmişken. ilk kez yaşadığım için şaşkınım ama incir küründen olabilir diye düşünüyorum. kür yumurtaları büyütmüş ama havuç çatlatmamış olabilir. yani kiste dönüşmüş olabilir:))) ne kadar bilimselim ya:))) bikaç gün daha olmazsam tekrar kan testi yapıp sonuca göre doktora görünücem inşaallah. beni düşündüğünüz için teşekkür ediyorum:)öpüyrum sizi
hayırlısı herşeyin kuzum inşallah hayırlı bir sonuç olur

:KK43:
sen oğlun olsun diye mi istiyorsun neden bu kadar üzülüyorsun ki anlamadım keşke benim de 2. cocugum da kız olsa cünkü iki kız kardes daha cok sey paylaşırlar ben tek kızdım hep yalnız kaldım ilerde birbirlerine daha cok destek olurlar. kız evlat has evlattır der babam aileye daha düşkün olur duygusal olur.
Doğru diyorsun canim zaten bende öyle düşünüyorum şükürler olsun kızlarımı dünyalara değişmem ama benim düşüncem iki oğlum olsaydı da kız olsun isterdim mesela hep kız kıyafetleri aldım hep pemisler birde oğlum birşeyler almak istiyorum erkek eşyaları erkek renkleri onuda tatmak istiyorum yoksa yanlış anlaşılmasın bu ayırt etmek değil asla ben rabbimden eksiğimi istiyorum gönlümdeki dilimde:)

arkadaşlar beni merak edenlere:))) adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti. sol kasığımda arkadan bacağıma doğru vuran ağrım var. ara ara şiddetli ara ara sızı şeklinde. bazen de sağ kasığıma geçiyor anlamadım gitti. göğüslerim dünden beri büyüdü ama sızı filan yok yani normalde adetten bir hafta önce başlardı acımaya. bide bildiğiniz krem rengi yada çok açık sarı akıntım hem de az denmeyecek kadar çamaşırımı ıslatıyoar..ben bu durumu anlamadım gitti...kanda negatifi görmesem beklicem de kanda da negatif. buranın en iyi hastanesine gitmesem testten de şüphe edicem:)))yani anlayacağınız hayatımda ilk kez bu kadar geciktim. bu ay iyi çalışmıştık heveslenmiştim bende. öylece kalakaldım:))) yani adet olsam rahatlıcam düşünün yani o kadar.. acaba kist filan mı oluştu diye korkmaya başladım. bilen bilir bu ay incir kürü yapmıştım bide..

YA FİKRİ OLAN VAR MI?????KAFAYI YİCEM YAKINDA:))
Yaptırabiliyorsan bir daha kan testi yaptır o zaman canım yada evde idrar testi ile tekrar kontrol et.

Doğru diyorsun canim zaten bende öyle düşünüyorum şükürler olsun kızlarımı dünyalara değişmem ama benim düşüncem iki oğlum olsaydı da kız olsun isterdim mesela hep kız kıyafetleri aldım hep pemisler birde oğlum birşeyler almak istiyorum erkek eşyaları erkek renkleri onuda tatmak istiyorum yoksa yanlış anlaşılmasın bu ayırt etmek değil asla ben rabbimden eksiğimi istiyorum gönlümdeki dilimde:)

inşallah olur ama eşin su an istemiyorsa olsa da sorun eder belki Allah gönlüne göre versin hepimizin inşallah bu arada ben 2. cesaret edemiyorum sen 3. istiyorsun tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah olur ama eşin su an istemiyorsa olsa da sorun eder belki Allah gönlüne göre versin hepimizin inşallah bu arada ben 2. cesaret edemiyorum sen 3. istiyorsun tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum :KK70:
Tesekkur ederim :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:

öle olmuo işte ya bu da kız olursa napıcan? brnce biraz kendine de eşinede zmn ver

haydaa bunu ben demedim kızzz
Screenshot_2015-11-10-13-52-14.png

Meraba kzlar uzun zamandr yktum bn.bugun bete hcg yaptrdim kan degrim düşük çıkmış.183.2 doktor rahime yapismams olabilir dedi 25. Gtcem bi daha gel dedi o zamn .... Nese iste aranzda bnm gbi olan yda benzerisi olan varmi ...

Hanımlar benim durumumda olan yada aynısını önceden yaşamış olan varsa yazın lütfen

Meraba kzlar uzun zamandr yktum bn.bugun bete hcg yaptrdim kan degrim düşük çıkmış.183.2 doktor rahime yapismams olabilir dedi 25. Gtcem bi daha gel dedi o zamn .... Nese iste aranzda bnm gbi olan yda benzerisi olan varmi ...
olayın nedir peki kaçıncı güün yaptrdın biraz bahsedersen

X