- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki hafta sonra çıkanlar ikş ay sonra çıkanlarda var inşallah ciddi bi sorun u yokturtamamama zaten adetten 5 gün sonra yaptırmış yani normalden 15 gün geç yumurtlasa bile cıkması gerekirdi ki genelde normal adet gören kadında bir hafta falan en fazla değişir yumurtlama dönemi dediğim gibi umarım yanırım
Olmazsa olmasın kızlar yeter diyor10 sen çok kız risk de çok deki ya çocumuz ilerde olmazsa de :)
Ayyy fedakar arkadasim
Diger ay insallah senden guzel haberi aliriz ya inanin kendi çocuğum olsun istedigim kadar sizinde olsun istiyorum dua ediyorum hep ister istemez gozlerim doluyi agliyorum. Bugun kuran okuttuk evde oturuyordum karnimda sislik var zaten sanki bebegim varmis gibi hissettim bian oyle bi his geldi icime elimi karnima koymusum cok kasik agrim bel agrim var insallah bu ay hamileyimdir
Olmazsa olmasın kızlar yeter diyor
anam işin zor vallaOlmazsa olmasın kızlar yeter diyor
canlarım ben kan testimi dün verdim yani beklenen adet 5 kasımken 9 kasımda yani 4 gün geçmişken. ilk kez yaşadığım için şaşkınım ama incir küründen olabilir diye düşünüyorum. kür yumurtaları büyütmüş ama havuç çatlatmamış olabilir. yani kiste dönüşmüş olabilir:))) ne kadar bilimselim ya:))) bikaç gün daha olmazsam tekrar kan testi yapıp sonuca göre doktora görünücem inşaallah. beni düşündüğünüz için teşekkür ediyorum:)öpüyrum siziiki hafta sonra çıkanlar ikş ay sonra çıkanlarda var inşallah ciddi bi sorun u yoktur
hayırlısı herşeyin kuzum inşallah hayırlı bir sonuç olurcanlarım ben kan testimi dün verdim yani beklenen adet 5 kasımken 9 kasımda yani 4 gün geçmişken. ilk kez yaşadığım için şaşkınım ama incir küründen olabilir diye düşünüyorum. kür yumurtaları büyütmüş ama havuç çatlatmamış olabilir. yani kiste dönüşmüş olabilir:))) ne kadar bilimselim ya:))) bikaç gün daha olmazsam tekrar kan testi yapıp sonuca göre doktora görünücem inşaallah. beni düşündüğünüz için teşekkür ediyorum:)öpüyrum sizi
Doğru diyorsun canim zaten bende öyle düşünüyorum şükürler olsun kızlarımı dünyalara değişmem ama benim düşüncem iki oğlum olsaydı da kız olsun isterdim mesela hep kız kıyafetleri aldım hep pemisler birde oğlum birşeyler almak istiyorum erkek eşyaları erkek renkleri onuda tatmak istiyorum yoksa yanlış anlaşılmasın bu ayırt etmek değil asla ben rabbimden eksiğimi istiyorum gönlümdeki dilimde:)sen oğlun olsun diye mi istiyorsun neden bu kadar üzülüyorsun ki anlamadım keşke benim de 2. cocugum da kız olsa cünkü iki kız kardes daha cok sey paylaşırlar ben tek kızdım hep yalnız kaldım ilerde birbirlerine daha cok destek olurlar. kız evlat has evlattır der babam aileye daha düşkün olur duygusal olur.
Yaptırabiliyorsan bir daha kan testi yaptır o zaman canım yada evde idrar testi ile tekrar kontrol et.arkadaşlar beni merak edenlere:))) adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti. sol kasığımda arkadan bacağıma doğru vuran ağrım var. ara ara şiddetli ara ara sızı şeklinde. bazen de sağ kasığıma geçiyor anlamadım gitti. göğüslerim dünden beri büyüdü ama sızı filan yok yani normalde adetten bir hafta önce başlardı acımaya. bide bildiğiniz krem rengi yada çok açık sarı akıntım hem de az denmeyecek kadar çamaşırımı ıslatıyoar..ben bu durumu anlamadım gitti...kanda negatifi görmesem beklicem de kanda da negatif. buranın en iyi hastanesine gitmesem testten de şüphe edicem:)))yani anlayacağınız hayatımda ilk kez bu kadar geciktim. bu ay iyi çalışmıştık heveslenmiştim bende. öylece kalakaldım:))) yani adet olsam rahatlıcam düşünün yani o kadar.. acaba kist filan mı oluştu diye korkmaya başladım. bilen bilir bu ay incir kürü yapmıştım bide..
YA FİKRİ OLAN VAR MI?????KAFAYI YİCEM YAKINDA:))
Doğru diyorsun canim zaten bende öyle düşünüyorum şükürler olsun kızlarımı dünyalara değişmem ama benim düşüncem iki oğlum olsaydı da kız olsun isterdim mesela hep kız kıyafetleri aldım hep pemisler birde oğlum birşeyler almak istiyorum erkek eşyaları erkek renkleri onuda tatmak istiyorum yoksa yanlış anlaşılmasın bu ayırt etmek değil asla ben rabbimden eksiğimi istiyorum gönlümdeki dilimde:)
Tesekkur ederiminşallah olur ama eşin su an istemiyorsa olsa da sorun eder belki Allah gönlüne göre versin hepimizin inşallah bu arada ben 2. cesaret edemiyorum sen 3. istiyorsun tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum
öle olmuo işte ya bu da kız olursa napıcan? brnce biraz kendine de eşinede zmn ver
Doğru diyorsun canim zaten bende öyle düşünüyorum şükürler olsun kızlarımı dünyalara değişmem ama benim düşüncem iki oğlum olsaydı da kız olsun isterdim mesela hep kız kıyafetleri aldım hep pemisler birde oğlum birşeyler almak istiyorum erkek eşyaları erkek renkleri onuda tatmak istiyorum yoksa yanlış anlaşılmasın bu ayırt etmek değil asla ben rabbimden eksiğimi istiyorum gönlümdeki dilimde:)
olayın nedir peki kaçıncı güün yaptrdın biraz bahsedersenMeraba kzlar uzun zamandr yktum bn.bugun bete hcg yaptrdim kan degrim düşük çıkmış.183.2 doktor rahime yapismams olabilir dedi 25. Gtcem bi daha gel dedi o zamn .... Nese iste aranzda bnm gbi olan yda benzerisi olan varmi ...