O suredemi hamile kalmak icin canımbende yusuf suresini okudum 7 kez okuunacakmış çok uzun sürdü vallahi.daha bir kez okudum 2. istiyorum adetim bugün henüz gelen yok gelmesin de..sadece biraz peçeteye bulaştı bir iki damlam kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O suredemi hamile kalmak icin canımbende yusuf suresini okudum 7 kez okuunacakmış çok uzun sürdü vallahi.daha bir kez okudum 2. istiyorum adetim bugün henüz gelen yok gelmesin de..sadece biraz peçeteye bulaştı bir iki damlam kadar.
Tesekkur ederim :)Rica ederim, kusurluk birşey yok, düzeltilmeyecek bir hata değildi, Aramıza Hoşgeldiniz
ozmn geç döllenme iki gün sonra tekrar bi b-hcg yaptr cnmIdrar testi yaptm pozitif çıktı. Pazar gunu .dün beta hcg yaptrdm bugün sonuc cikti.dun 13 . Günüm geçmişti.
hg cnmBENDE YENİYİM AMA ARKADAŞLARIM BANADA HOŞGELDİN YOK MU.
evet tatlım bebeğinin olması ve okuyanın dinleyenin çok uslu bir bebeği oluyor muş.O suredemi hamile kalmak icin canım
anlamadım.hg cnm
hosbulduk :) yeni olunca böyle işte.anlamadım.
:))) olur böle şeylerhosbulduk :) yeni olunca böyle işte.
Sagol canim hepimizi icimd3n geçirerek okuyacagim aslinda herkes 1 tane meryem suresini okusa hepimiz icin 41 taneye ulassak.. cunku bir muminin diger mumin kardesi için yaptigi dua daha cabuk kabul olurmus ne dersinizevet tatlım bebeğinin olması ve okuyanın dinleyenin çok uslu bir bebeği oluyor muş.
Sagol canim hepimizi icimd3n geçirerek okuyacagim aslinda herkes 1 tane meryem suresini okusa hepimiz icin 41 taneye ulassak.. cunku bir muminin diger mumin kardesi için yaptigi dua daha cabuk kabul olurmus ne dersiniz
bence iyi olur başlasak öle bi şeyeSagol canim hepimizi icimd3n geçirerek okuyacagim aslinda herkes 1 tane meryem suresini okusa hepimiz icin 41 taneye ulassak.. cunku bir muminin diger mumin kardesi için yaptigi dua daha cabuk kabul olurmus ne dersiniz
Nerde nasıl okunduğunu da biliyomusun canım mesela ben namazdan sonra tesbih ceksem olur mu ki
Abdestli şekilde istenilenzamanda okunabilir diye biliyorum ben canim namazdan sonrada olur tabikiNerde nasıl okunduğunu da biliyomusun canım mesela ben namazdan sonra tesbih ceksem olur mu ki
Bende okurum kızlarSagol canim hepimizi icimd3n geçirerek okuyacagim aslinda herkes 1 tane meryem suresini okusa hepimiz icin 41 taneye ulassak.. cunku bir muminin diger mumin kardesi için yaptigi dua daha cabuk kabul olurmus ne dersiniz
Doktor bu ayın 25. Gün verdi amaozmn geç döllenme iki gün sonra tekrar bi b-hcg yaptr cnm