Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar benimde adetim gecikti ya bes gün hep 28 güne bir olurdum pko var ama hiç düzensizlik yoktu bende yedi ayın sonunda acaba hamilemiyim diye test yaptım ama negatif çıktı birazda bulanık ama hala adet olmadım hiç bu kadar gecikmemişti evlendim evleneli bes gün yeterli degil mi test için yaa akıntı hariç gögüs kasık iştah uyku yorgunluk tüm belirtiler var ama iki kere yaptım test negatif böyle yinede gebe kalan varmı yaa ??

Ben adetimden önce yaptım pozitif olduğunda çıktı ama tabiki her insan ayni değil birde döllenme geç olmuşsa da çıkmaz ya bir iki gün daha bekle yada kan tahlili yaptır kanda kesin cikiyo

Ben adetimden önce yaptım pozitif olduğunda çıktı ama tabiki her insan ayni değil birde döllenme geç olmuşsa da çıkmaz ya bir iki gün daha bekle yada kan tahlili yaptır kanda kesin cikiyo
Bende öyle düşünüyorum perşembeye kadar bekleyim test yapayım diyorum yine çıkmazsa bir umut doktoeuma gidip direk kan tahlili muayeneye gideyim diyorum ya ben normalde bir gün iki gün gecsin diye beklerdim bes gün önceden şimdi kaç gün gecti hala yok :)

Ayni durumdayiz canim
Geri cekilmeyle korunuyoruz ben ilac kullaniyorum panik atak icin kadin dogumcu ha!ilele kalbilirsin bu ilactan bi sey olmaz dedi ama esim cocukta bir sey olur diye korkuyor( aslinda hakli ama iste bende istiyorum) bu ay emin degildi ama ne yazik ki kirmizilar geldi neyse vardir bir hayir diyorum ama icim kan agliyor ben de bebek istiyorum ama iyilesmem lazim dua edin lutfen

Allah şifa versin canısı insallah iyilesirsin gerek kalmaz daha fazla uzulmene beni en iyi sen anlarsın demi kocaman görümcelerim üçüncü dördüncü doğurdu benim bu hakkımı elimden alıyor esim

Allah şifa versin canısı insallah iyilesirsin gerek kalmaz daha fazla uzulmene beni en iyi sen anlarsın demi kocaman görümcelerim üçüncü dördüncü doğurdu benim bu hakkımı elimden alıyor esim
Canim en azindan senin var ama benim olup olmayacagi belli bile degil daha bi de hadi iyilestim diyelim hemen olmaya da bilir

Canim en azindan senin var ama benim olup olmayacagi belli bile degil daha bi de hadi iyilestim diyelim hemen olmaya da bilir

Günaydın kızlar bugünde ovü testlerim böyle sizce neden böyle yumurtlamam geçti adete iki gün var testler böyle başkasına yaptırdım silik çıktı 6 gündür koyu yumurtlamanın 13. Günü

canım bence artık hcg testi yap sanırım ve inşallah hamilesin konuda çok mesaj var takip edemiyorum profilinden takip ediyorum seni :))

amin canım ama hala adet olmadım sol kasığım çok ağırıyor. muhtemelen incir kürü dengemi bozdu. bkaç gün daha adet olmazsam doktora gidicem kist mi acaba diye???

incir kürü geciktirmemeli bence aksine öne alması bile mümkün çünkü yumurtaların olgunlaşmasını sağlıyor. ya hamilelikten adet olmamışsındır ya da yumurtan çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir.. umarım ilk seçenektir :)

kan testi yaptım bugün 4.günüm gecikmede malesef negatif...muhtemelen içimde kıst var adet olmazsam bikaçgüne gidicem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…