Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

C
GUzel guzel konus canim senden olan bi can daha istiyorum sana benzesin gozleri falan de iste esinin nabzina gore guzel kelimeler kullan ve ozellikle iliskiden once odanizda yattiginizda konus
Çok denedim zamanı var diyo başka bişey demiyo bende isimi sansa bıraktım geri çekme korunma yöntemi değil sonuçta belki olur

C

Çok denedim zamanı var diyo başka bişey demiyo bende isimi sansa bıraktım geri çekme korunma yöntemi değil sonuçta belki olur
Evet canim geri cekilecegi zaman tut belinden cikaramasin :)))))) erkeklerin dusuncesi değişmiyor ya kanmiyolar hemenn. Insallah hamileyizdir canim senin bat ne zaman gectimi

28 günde bir oluyorum 14 ekimde oldu 11inde olması lazim inşallah gelemez:))

Bizde gecen ay geri cekilmeyontemiyle korunmustuk belki olmustur diye adet tarihim 1 gun gecinceyapmistim aksam ustu negatifti. Adetimde az az oldu bu ay ustune gorme oldu diyede suphelenmiyo degilim ama bidaha yapmadim
Ben ilkini adetime 6gun kala yaptığım testte öğrendim ikincisini 5gun kala ikiside silik cizgiydi ama tabiki her insan ayni değil bunyeden bünyeye degisiyodur

Canım üstüne görme olsa bu ay bulantin kusman olurdu doğal olarak iki aylık eğer öyleyse varmı belirti

Ben de hiç mide bulantısı olmadı. Yalnız kokuları alıyorum dünden beri. Bir de akıntı da gelmedi. Aşırı üşüyorum. Sizde de oluyo mu ?

Bende cok usuyorum.Burnumun ucu ayaklarim.Ama regl onceside usurum bilemiyorum kokuda bi degisiklikyok midem de bulanmiyor ama ilk gebeliktede hic bulanmsmisti simdi nasil olur bilmiyorum bilmiyorum 5. Aydir bekliyorum.

Bende cok usuyorum.Burnumun ucu ayaklarim.Ama regl onceside usurum bilemiyorum kokuda bi degisiklikyok midem de bulanmiyor ama ilk gebeliktede hic bulanmsmisti simdi nasil olur bilmiyorum bilmiyorum 5. Aydir bekliyorum.
Daha önce reglime 10 gün kala ya da bir hafta kala hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Bir de plansız olunca şu an kafam çok karıştı ve heveslendim açıkcası. Çok dua ediyorum :KK43:

Allah isteyen herkesi istediği kadar anne yapsın inşallah hanımlar ama benim durumum daha kotu dusunsenize olmayacağını biliyorum ama yinede her ay acaba var midir diye umutlaniyorum hakkım varsa eşime bu konuda hakkımı helal etmiycem:KK43: umarım sizden iyi haberler aliriz

X