- 9 Kasım 2015
- 793
- 494
Merak ettim ne yaptın var mi birşeyler canım :)Belim kasiklarim agriyo goguslerim sisti sanki 10 kasim insallah olmam.bebis vardir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettim ne yaptın var mi birşeyler canım :)Belim kasiklarim agriyo goguslerim sisti sanki 10 kasim insallah olmam.bebis vardir.
Canım çok sevindim.hayırlı olsun.hamiş haberleri almak çok güzelevet dün öğrendim idrar tahlilinde.hamileyim:)))
Sen regl oldun mu yoksa bekliyomusunCanım çok sevindim.hayırlı olsun.hamiş haberleri almak çok güzel
Yukarıya yazdım canım.sen ne durumdasınSen regl oldun mu yoksa bekliyomusun
Bende seninle ayni durumdayım ya korunmayinca bile zor oluyoken bizimkiler korunuyor mucizeyi bekliyoruz biz inşallah mucizemiz gerçek olurda eslerimiz de görür onların elinde olmadığını Rabbim yüzümüze bakar inşallah ol der olurDün akşam belime şiddetli bir sancı girdi.uzandım uyuyakalmışım..bunun arkasından kesin adet olcam dedim ama hala yok ben hiç uyuyakalmam.
Dün sağlık ocağına gitmiştim doktor geç kaldın yarın sabah gel.perşembede sonucu alırsın demişti.ben de dayanamayıp özele gittim.kocaman negatif aldım.ama sağlık ocağı kan için giriş yaptığı için biraz önce gidip kan verdim.negatifi bile bile kan vermek hiç heycan verici değilmiş hala adet olmadım.hafif kasık sancım var.
Bi daha ki kazaya kaldı benim hayallerim
Benimde bel agrim var umutla bekliyorum yarin regl günüm test falan yaptirmadim çünkü olması çok zor bu şekilde ama bizimki bi umut isteYukarıya yazdım canım.sen ne durumdasın
İnşallah canımBende seninle ayni durumdayım ya korunmayinca bile zor oluyoken bizimkiler korunuyor mucizeyi bekliyoruz biz inşallah mucizemiz gerçek olurda eslerimiz de görür onların elinde olmadığını Rabbim yüzümüze bakar inşallah ol der olur
Benim yarin ama bazen benimde öyle oluyor şuan varmı peki kanama az da olsa10 kasım adet günü olan varmı? Benim bugün dün çok hafif bir pembelik vardı belli belirsiz,bilemedim bazen sökemezsede böyle başlıyor reglim.
İnşallah bekledigin olur belki banada bi umut olur senin için dua edicem
Günaydın :) henüz yapmadım. Öğleden sonra çıkabilicem evden. Haber vericem size :) heyecandan ölücemNihall10 test yaptın mi bugün yapacaktın:)
Guzel Haberlerini bekliyoruz canım dualarım seninle inşallah bebisinde seninledirGünaydın :) henüz yapmadım. Öğleden sonra çıkabilicem evden. Haber vericem size :) heyecandan ölücem
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın...bende üçüncüyü istiyorum hayırlısı inşallah bende yaşarım bunları tekrarmerhaba arkadaşlar.ben ikincii bebeğime hamileyim ama daha çok yeni.belirti olarak da kızım da ne yaşıyorsam aynılarını yaşıyorum,aşırı derecede uykum geliyor bıraksalar günlerce uyucak gibiyim.Ve bel ile kasık ağrısı oluyor
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın...bende üçüncüyü istiyorum hayırlısı inşallah bende yaşarım bunları tekrar