Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar testi alıp yapmalısın.çift çizgi görürsen doktora gidersinMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben lütfen yardım edin bana memelerim agrıyor ama az sadece büyüdüler sanki belim ve sırtım agrıyor baş Ağrı'sı hemen hemen her gün var gazım şişkinlik akşamları cok oluyor akıntım cok fena kasıklarımda agrı ara ara oluyor bazen cok bazen az adet 6 gün geçiktı ne yapmam lazım? Cesaretim yok doktora gitmeye korkuyorum
Ayyy inşallah canim benim Rabbim dualarim izi kabul etsin. Çok geçmiş olsun canım rahatsızlığın neinş. canım ya bu belirtiler bende de var. ben çok istiyorum rahatsızlıklarım var en azından 1 tane bebeğim olsun istiyorum
rahim ağzında kanser öncüsü hücreler çıktı .Ayyy inşallah canim benim Rabbim dualarim izi kabul etsin. Çok geçmiş olsun canım rahatsızlığın ne
Tşk bu gün alıcam yarın sabah yapıcamİdrar testi alıp yapmalısın.çift çizgi görürsen doktora gidersin
Canım benim sakin canını sıkma doktora gittim peki yani hamileliği veya seni etkileyecek birsey mi yani tedaviye felan basladinmirahim ağzında kanser öncüsü hücreler çıktı .
doktora gittim parça alıntı tahlil edildi vs. bu çıktı işte tabi ilk önce smear testiyle öğrendik. doktorum cin 1 de hamileliğe izin veriyor o yüzden çok istiyorumCanım benim sakin canını sıkma doktora gittim peki yani hamileliği veya seni etkileyecek birsey mi yani tedaviye felan basladinmi
Inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın ve normal doğum yapıp bu hastalığı yenersin normal doğum insanın vücudunu yeniliyormus önemli olan moralini yüksek tutup dua etmek canım benim bilmiyorum seni yureklendir irmik ama umudunu kaybetmemek icin söylüyorum bende 15 yaşımda lenf kanseri geçirdim ve 2 yıl tedavi gördüm ve devamlı istediklerim sarıldı ve bol dua ettim tabiki önce Rabbimin izni ile bu işi yendim şimdide bebek için mücadele ediyorum Rabbimin izniyle inşallah oda olacak diyorum. Pes etmek yok savasmamiz ve bol bol dua etmemiz lazimdoktora gittim parça alıntı tahlil edildi vs. bu çıktı işte tabi ilk önce smear testiyle öğrendik. doktorum cin 1 de hamileliğe izin veriyor o yüzden çok istiyorum
hayıtcım hiç sesin çıkmıyo merak ettim seni yaw. bir ara bir sor allahaşkınaaaBn bu ay tup bebek yaptiriorum
inş. arkadaşım ya doktor cin 1 lerde yüzde 70 kendiliğinden iyileşebilirsin dedi takipteyim şuan 3 ayda bir smear yaptıracağım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin İnşALLAHInşallah en kisa zamanda hamile kalırsın ve normal doğum yapıp bu hastalığı yenersin normal doğum insanın vücudunu yeniliyormus önemli olan moralini yüksek tutup dua etmek canım benim bilmiyorum seni yureklendir irmik ama umudunu kaybetmemek icin söylüyorum bende 15 yaşımda lenf kanseri geçirdim ve 2 yıl tedavi gördüm ve devamlı istediklerim sarıldı ve bol dua ettim tabiki önce Rabbimin izni ile bu işi yendim şimdide bebek için mücadele ediyorum Rabbimin izniyle inşallah oda olacak diyorum. Pes etmek yok savasmamiz ve bol bol dua etmemiz lazim
Doktora git canım sana bi şurup vericek iyi gelir.Kızlar 8 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor ve mide yanması çok fazla mide yanmasını nasıl geçirebilirim bi fikri olan var mı geceleri bile uyutmuyor beni (
İdrar testi yap canım çift çizgi çıkarsa kan testi yaptırMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben lütfen yardım edin bana memelerim agrıyor ama az sadece büyüdüler sanki belim ve sırtım agrıyor baş Ağrı'sı hemen hemen her gün var gazım şişkinlik akşamları cok oluyor akıntım cok fena kasıklarımda agrı ara ara oluyor bazen cok bazen az adet 6 gün geçiktı ne yapmam lazım? Cesaretim yok doktora gitmeye korkuyorum
Çok sağol canım tavsiyelerin için 18 kasımda gidicem doktora randevum o zaman gidince söylücem de canım hep ekşi acı türü şeyler istiyor artık napalım doktora gidene kadar çok yemiyeceğimDoktora git canım sana bi şurup vericek iyi gelir.
Gece uyurken çift yastık kullan.
Öne doğru eğilme.
Ekşi yeme.
Baharat yeme.
Yağlı yeme.
Canım benim içime doğdu sende bir şeyler var inşallah hamilesindir benim 14.gunum bugün ama anlamadım bir şey acaba benim yumurtam catlamiyor mu neden hala siliklesmediGünaydın kızlar bugünde ovü testlerim böyle sizce neden böyle yumurtlamam geçti adete iki gün var testler böyle başkasına yaptırdım silik çıktı 6 gündür koyu yumurtlamanın 13. Günü
canım daha yeni pozitif olmuş ki, silik çizgiler pozitiften sayılmıyor. pozitif olması için T çizgisinin daha koyu olması lazım ya da aynı koyulukta olacak.Canım benim içime doğdu sende bir şeyler var inşallah hamilesindir benim 14.gunum bugün ama anlamadım bir şey acaba benim yumurtam catlamiyor mu neden hala siliklesmedi
Ben hep 10. Ve 14 gun arasını çok onemsiyordum belki o yüzden olmuyorducanım daha yeni pozitif olmuş ki, silik çizgiler pozitiften sayılmıyor. pozitif olması için T çizgisinin daha koyu olması lazım ya da aynı koyulukta olacak.