Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tatlim dun baska bi konuda da bu muhabbet donuyordu. Hatta bende espri yaptım domestosla yapsam olur mu diye diger arkadaslar da bizde domestosla yaptık falan dediler. Yaptım canım aynen dendıgı gibi bira köpüğü şeklinde oldu. Ama hamile olmayan arkadaşların bazılarında da aynısı olmuş ne kadar gerçekçi bilemeyiz tabi Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize darısı başınıza canım

Evet canim aynen dedigin gibi insallah oyle olmustur tatlim
Dua edelim birbirimiz icin ama benim umudum pek yok

Benim adetim gelecekmis gibi gogus hassasiyetim var

Bi de hamile olan arkadaslar bi sorum olacakti. Benim uc gun var adete bugun 11 e kadar yattim ama calisiyorum hafta ici ondandir dedim saat iki gibi goz kapaklarim kapaniyodu zor actim bir de iki gundur yemeklerden sonra asiri mide bulantisi oldu bunlar belirti olabilir mi?

Canımcım ben normalde de uykuya düskün olduğum için ayırt edemedim. Ama yorgunluk halsizlik hali oluyo. Bunu farkettim.

Hanımlar dostinex gecikme yapar mi? Benim de adetim 3 gün geçti, bu ay dostinex kullanmıştım iki tablet. Ara ara kasiklarm ağrıyor ama adet olmadım henüz. Bebetime kullandım ve negatif sonuç.

Kizlar aranizda yumurtasi erken catlams ve hamile kalms birileri var mi varsa yardmci olabilir mi. Ben ekim 26 de adet oldm 3. Gunu klomen icmeye basladm glifor da ictim folic asitte tabi. Yumurtam gelisms catlams dedi bugun doktorm birde sag tarfmda 20 mm bir yumurtan daha var dedi bu kdr kisa surede catlayabilir mi sizce. Kimyasal gebelik olabilir dedi. Hala kasik agrimda var ve ben catladigini hissettm dun catladi galiba bizde adet bitimi gun asiri yaptk bu sefer. Cok erken olms dedi doktor da anlamdm bu ayda hamile olma ihtimalm suya dustu galiba...

Yani gebesin diyemem tabiki ben hekim değilim canım ama ben kendi yaşadıklarımdan yorum yapıyırum sana inşallah öylesindir biraz bekle 7 gğn sonunda yap olurmu birde idrar tahlili değil kan tahlili yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…