Tatlim dun baska bi konuda da bu muhabbet donuyordu. Hatta bende espri yaptım domestosla yapsam olur mu diye diger arkadaslar da bizde domestosla yaptık falan dediler. Yaptım canım aynen dendıgı gibi bira köpüğü şeklinde oldu. Ama hamile olmayan arkadaşların bazılarında da aynısı olmuş ne kadar gerçekçi bilemeyiz tabiİnşallah canimm
Camasir suyu testini denermisin canim duz kullanmadigin bir bardaga idrarini yapiyorsun ve uzerine camasir suyu dokuyorsun sen simdi hamissin bizde ne kadar kopuruyo yada kopurmuyormu onu ogrenmis oluruz denersen cok memnun olurum
Bende bekliyorum.pazartesi kan vericem2 gün gecikti benimde ama idrarda negatif
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım darısı isteyen herkesin başına stres yapmayın yeterTebrik ederim ben de..Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin insallahInsallah darisi basima
Evet canim aynen dedigin gibi insallah oyle olmustur tatlimvalla ben çok anlamıyorum da o yüzden soruyorum kusura bakma lütfen. geç döllenmeden kasıt hani adet sonra 14.gün yumurtlama ya o zamanlar değilde daha sonra olduysa mı oluyor. çünkü sen şu an bana umut oldun:)) normal yumurtlama günüme kadar gün aşırı ilişki oldu ama tam yumurtlamam bitmiştir dedim beyaz akıntım yoğunlaştı onun üzerine yine gün aşırı devam ettim. yani en sonki tuttuysa 26 ekim geç döllenmedir ve idrarda çıkmayabilir demiş oluyorsun:)))
bak düşün sen tek cümle ediyon bende neler canlanıyor. mutlu oldum en azından şimdilik teşekkürler. sence ne zaman test yapmalıyım elimde bir tane kaldı da:))
Benim adetim gelecekmis gibi gogus hassasiyetim varvalla ben çok anlamıyorum da o yüzden soruyorum kusura bakma lütfen. geç döllenmeden kasıt hani adet sonra 14.gün yumurtlama ya o zamanlar değilde daha sonra olduysa mı oluyor. çünkü sen şu an bana umut oldun:)) normal yumurtlama günüme kadar gün aşırı ilişki oldu ama tam yumurtlamam bitmiştir dedim beyaz akıntım yoğunlaştı onun üzerine yine gün aşırı devam ettim. yani en sonki tuttuysa 26 ekim geç döllenmedir ve idrarda çıkmayabilir demiş oluyorsun:)))
bak düşün sen tek cümle ediyon bende neler canlanıyor. mutlu oldum en azından şimdilik teşekkürler. sence ne zaman test yapmalıyım elimde bir tane kaldı da:))
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım darısı isteyen herkesin başına stres yapmayın yeter
İnsallah canim hayirli olsunRabbim hayırlısını nasip etsin canım darısı isteyen herkesin başına stres yapmayın yeter
Canımcım ben normalde de uykuya düskün olduğum için ayırt edemedim. Ama yorgunluk halsizlik hali oluyo. Bunu farkettim.Bi de hamile olan arkadaslar bi sorum olacakti. Benim uc gun var adete bugun 11 e kadar yattim ama calisiyorum hafta ici ondandir dedim saat iki gibi goz kapaklarim kapaniyodu zor actim bir de iki gundur yemeklerden sonra asiri mide bulantisi oldu bunlar belirti olabilir mi?
Zannetmiyorum.fitili neden kullanıcaksın.Arkadaşlar fitil kullanmak gebeligi daha çok kolaylastirirmiiii lütfen yardımcı olurmusunuz
Canım ne yaptın.gelen giden var mıaynen bekliyorum bu geceyi bir atlatsammm
Canım kandan baktir..benim adetim 2 gün geçti ama adet olmadım testler negatif sizce ne olabilir arkadaşlar? bu ay incir kürü yapmıştım acaba sebep o mu yoksa hamile kalmayı başarabildim mi?
türkiyede değilim ve burayı henüz çok bilmiyorum sanırım doktorlar öyle hemencecik kan testi yapmıyor burda öyle duydum yani. idrarda çıkana kadar beklemek zorundayım yaniCanım kandan baktir..
Evet canim tek umudum adet olmazsam gec dollenmehayırlısı olsun canım ben geç döllenme başlıklarını okuyorum orda kanda çıkmayıp sonra gebelik öğrenen bir arkadaş var adet gelene kadar ümidimizi koruyacağız:)
Nerde yaşıyorsun canimtürkiyede değilim ve burayı henüz çok bilmiyorum sanırım doktorlar öyle hemencecik kan testi yapmıyor burda öyle duydum yani. idrarda çıkana kadar beklemek zorundayım yani
Nerde yaşıyorsun canım..türkiyede değilim ve burayı henüz çok bilmiyorum sanırım doktorlar öyle hemencecik kan testi yapmıyor burda öyle duydum yani. idrarda çıkana kadar beklemek zorundayım yani
Yani gebesin diyemem tabiki ben hekim değilim canım ama ben kendi yaşadıklarımdan yorum yapıyırum sana inşallah öylesindir biraz bekle 7 gğn sonunda yap olurmu birde idrar tahlili değil kan tahlili yapyurt dışındayım ben öyle hemen yapılmıyo buralarda. yani iki gün geçmsine rağmen silik bile çıkmamasına rağmen gebe olabilirim öyle mi? bide daha yeni geldim pek bilmiyrum gebelik çıksa da aralıkta istabula gelicem o zamana kadar aksi bir durum olmassa gitmicem muhtemelen