Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canim büyük fark var inşallah hamilesindir peşinden bizde geliriz çok istiyorum bir bebeğim olsun
Bilmiyorum sabah idrr da gebelik negatifti çektim yakından atim hatta adetimin 33. Günüde geçti ama yumurtlamam geç oldu bakalım inşallah meleğim benimledir ve inşallah sonra sende kalırsın hemen ardımdan:)

Selam kızlar benim adetimin 3. Günü yumurtlamam olmuştu sonra yaptığım ovulasyon testleri hep silikti taa ki 29.güne kadar testlerim pozitif çıkıyo hep ovülasyon testlerim yani ve bozuktur diye başkasına yaptırdım silik zor çıktı sizce hamile miyim idrar da gebelik yaptım sabah hiç bişey çıkmadı yumurtlamanın 10. Günü tek başına olan test yakından olan yani idrarda gebelik ovülasyonlarla birlikte atıyorum testleri aşağı bakıp yorumlarsanız sevinirim:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 62
  • image.jpg
    image.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 56
Ve beklenen kirmizi bana geldi cok mutlu oldum hem kan hem idrarda negatif cikinca korktum neden adet olmadim diye bebiş bekleyen arkadaşlara umutlarizi kaybetmeyin diyorum Allah ol deyince oluyo bol bol dua edin:KK54:

yok gelen giden yok.ben hamile olduğumu düşünüyorum.eşimden test istedim o daha heycanlı yok birkaçgün daha geçsin de hayal kırıklığı yaşamayalım diyor.yarın sabah test yapacam inşallah yanılmamışımdır.
Ben dün gece yaptım.tek çizgi :'( ben de bebiş yok heral de.sadece adetim gecikiyo olmalı.

Arkadaşlar arada bir adet sancısı gibi kramplar giriyo bi anda nefesimi kesiyo 5 saniye falan geçiyo sonra gun içinde oluyo arada... ama bel agrısı kasıklarda hassasiyet var bir haftadır. Sizce endişelenmeli miyim gerçekten çok korkuyorum aslında :KK42:

Arkadaşlar arada bir adet sancısı gibi kramplar giriyo bi anda nefesimi kesiyo 5 saniye falan geçiyo sonra gun içinde oluyo arada... ama bel agrısı kasıklarda hassasiyet var bir haftadır. Sizce endişelenmeli miyim gerçekten çok korkuyorum aslında :KK42:
Normal canım bebek kendine yer yapıyor.rahim genişlemeye çalışıyor :-) kanaman olursa tehlikeli..hafif pembemsi akıntı da bu dönemde normal senin için.kendine dikkat et ağır kaldırma.perde asma.

benim adetim gecikmezdi ama olur mu olur da.ama ben 10 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum hamileliğe yordum.artık yarınbelli olur
Ben de o sancılara güvendim ama şöyle bir ihtimal de var.bu ay iki kere yumurtlamış da olabilirim.hamile değilsem öyle olduğunu düşünüyorum.acayip duygusalım ya :-) dışarıdayız minik bi kız çocuğu gördüm.eşime dedim bi becereemedin kız çocuk doğurtmadın diye..ağlicaktım zor tuttum kendimi :-)

Normal canım bebek kendine yer yapıyor.rahim genişlemeye çalışıyor :-) kanaman olursa tehlikeli..hafif pembemsi akıntı da bu dönemde normal senin için.kendine dikkat et ağır kaldırma.perde asma.
İnşallah bi sorun yoktur canım teşekkür ederim :KK19:

Doğumdan sonra 40 ım çıkınca sen de bebeğin de kırklanır.40 ı çıktı banyosu :-) her yöreye özgü adetleri vardır.40 çakıl taşı 40 kaşık su vs.. Gibi
Annemle konuştum bana bu hafta gel seni kirklayalim dedi daha önce çocuğu olmuyor diye kuzenimide kirklamislar suan kızı var kucaginda

Kızlar bende de hala gelen giden yok bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti hayatımda ilk kez yaşıyorum böylesi bir gecikme. salı gününe kadar sabırla bekleyip salı günü test yapıcam. Düne kadar yaptım testlerde hep tek çizgi vardı. Salı gününe çıkmazsa kan testi yapacak biyer bulucam artık. Nasıl dayanıyorsun diyenlere 2.5 yıldır ümitsiz bekliyorum en azından şu 3 günü de adetim gecti ümidiyle bekleyebilirim diyorum:)

X