Gebelik testiyse pozitif.hayırlı olsunKızlar bi bakar mısınızz bunu nasıl yorumlamalıyım? Silik çizgi var sanki ya yanılıyor muyum acabaaEki Görüntüle 1681099
Ayyy heyecan yaptımm inşallah yaa hala inanamıyorum sevindirik oldumGebelik testiyse pozitif.hayırlı olsun
Hangi marka canimKızlar bi bakar mısınızz bunu nasıl yorumlamalıyım? Silik çizgi var sanki ya yanılıyor muyum acabaaEki Görüntüle 1681099
Silik ciktiysa hamilelik var diyorlar canim kan testi yaptir kesin sonuc alirsin insallah hamissindiirIyi alsamlar arkadaslar.Bu ay cok belirti yasadim.9 adet olmama gerekir.28 de kahve rengli akintim oldu.goğüslerim cox sisdi.uclari aciyor.kolum deyince bile agriyo.kasiklarimda kramplar oluyo.cok uykulu yorgun halsiz oluyorum.midem de bulandi.test yaptim adetime 2 gun kala silik ama cok silin ikinci cizgi cikti.1 gu. Kaldi aetime ve sancilarim oluyo.asaga dogru vuruyo agrilar.5 dakika olub geciyor.bu gun yine test yaptim yine silik cizgi cikti.Sizce hamilemiyim cok korkuyorum adet olucam diye(Sizce hamilemiyim???Lutfen yardim((
Canım predıktor early resimdeki.. bir de bes liralık olandan aldm şimdi bes liralıkta ikisi de net çıktı çizgilerin...Hangi marka canim
Iyi alsamlar arkadaslar.Bu ay cok belirti yasadim.9 adet olmama gerekir.28 de kahve rengli akintim oldu.goğüslerim cox sisdi.uclari aciyor.kolum deyince bile agriyo.kasiklarimda kramplar oluyo.cok uykulu yorgun halsiz oluyorum.midem de bulandi.test yaptim adetime 2 gun kala silik ama cok silin ikinci cizgi cikti.1 gu. Kaldi aetime ve sancilarim oluyo.asaga dogru vuruyo agrilar.5 dakika olub geciyor.bu gun yine test yaptim yine silik cizgi cikti.Sizce hamilemiyim cok korkuyorum adet olucam diye(Sizce hamilemiyim???Lutfen yardim((
Yok canim gecmeden yapmam
Ama agrilarim var sanirim adet olacagim
Sen de son durum ne
Insallah bu dafa kesin olur insallah.Cok silik ama(Canim tebrikk ederimm hamilesin ikinci cizgi silikde olsa hamile oluyormussun :)
Hadi inşallahAyyy heyecan yaptımm inşallah yaa hala inanamıyorum sevindirik oldumkan testiyle kesinleştiricem hemen inşallah
Canım predıktor early resimdeki.. bir de bes liralık olandan aldm şimdi bes liralıkta ikisi de net çıktı çizgilerin...
coook tewwekur ederim.Insallah kesinlewince haber ederim sana.Olsun canim silikde olsa var ama ilerleyen gunlerde koyulasir :) Tekrar tebrik ederin saglikla al bebisini kucagina
Insallah canim Allah isteyen her kese nasib etsin.Bu sitede olub hamile olmak isteyen her kese inwallah Rabbim annelik hissini nasib etsinSilik ciktiysa hamilelik var diyorlar canim kan testi yaptir kesin sonuc alirsin insallah hamissindiir
İnşallah can8m yazıcam öğrenince buraya
Hayirli olsun canim bende kan verdim sonuc yarim saate cikiyordu su an bi yere oturmaya geldik donuste alicaz sonucuKızlar bi bakar mısınızz bunu nasıl yorumlamalıyım? Silik çizgi var sanki ya yanılıyor muyum acabaaEki Görüntüle 1681099
Tesekkur ederimm canııım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah... :)
Tesekkur ederimm canııım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah... :)