Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bi bakar mısınızz bunu nasıl yorumlamalıyım? Silik çizgi var sanki ya yanılıyor muyum acabaa

Iyi alsamlar arkadaslar.Bu ay cok belirti yasadim.9 adet olmama gerekir.28 de kahve rengli akintim oldu.goğüslerim cox sisdi.uclari aciyor.kolum deyince bile agriyo.kasiklarimda kramplar oluyo.cok uykulu yorgun halsiz oluyorum.midem de bulandi.test yaptim adetime 2 gun kala silik ama cok silin ikinci cizgi cikti.1 gu. Kaldi aetime ve sancilarim oluyo.asaga dogru vuruyo agrilar.5 dakika olub geciyor.bu gun yine test yaptim yine silik cizgi cikti.Sizce hamilemiyim cok korkuyorum adet olucam diye(Sizce hamilemiyim???Lutfen yardim((

Silik ciktiysa hamilelik var diyorlar canim kan testi yaptir kesin sonuc alirsin insallah hamissindiir

Canim tebrikk ederimm hamilesin ikinci cizgi silikde olsa hamile oluyormussun :)

K kutsal_Su Insallah hamileiyimdir.1 kaldi adetime bekleyeyim diyirom(amma iste korkarak bekliyorum.kardesim ruyasinda testimin pozitiv oldugunu gormus.kendim de gordum.dun gece ikimizde gormuwuz)Insallah Allah nasib edertwk ederim cevab yazdigin icin

Olsun canim silikde olsa var ama ilerleyen gunlerde koyulasir :) Tekrar tebrik ederin saglikla al bebisini kucagina

Tesekkur ederimm canııım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah... :)

İnşallah canimm
Camasir suyu testini denermisin canim duz kullanmadigin bir bardaga idrarini yapiyorsun ve uzerine camasir suyu dokuyorsun sen simdi hamissin bizde ne kadar kopuruyo yada kopurmuyormu onu ogrenmis oluruz denersen cok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…