Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba
bu ay evliliğimizin 1. yılı doluyor. bu topiğe baktım her adet dönemimde çocuk beklentisiyle. meğer eşimde varikosel varmış. ameliyat oldu ekim ayında, değerleri düzelir inşallah da bebeğimiz gelir. aşağıdaki linkte eşi varikosel ameliyatı olup sonrasında hamile kalan arkadaşlar için bir sayfa var. lütfen özellikle varikosel sonrası hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar ankete yanıt verirse çok yararlı olur bizim için. şimdiden çok teşekkürler Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri karşınıza çıkarsın. iyi akşamlar :)

Canım umutlandirmak istemem ama ya hamilesin ya yumurtluyorsun ya da bazen adete doğru tekrar koyulasiyor benimde bir kere böyle olmuştu ama seninkiler daha koyu inşallah hamilesindir canim
Hira bak kuzenime yaptım bekledik koyulaşır diye koyulaşmadı aynı test ben verdim biri benimki biri onunki onun da geçmiş yumurtlama benim bugün 4. Gün 4 gündür koyu ona da yaptık silik zor çıktı yani baksana canım üstteki peçeteli onun alttaki benim ama sabah idrarda gebelik yaptım çıkmadı onuncu gündü bugün

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 53
Evet ben de öyle olsun istiyorum.ama kaza onun suçu sonuçta :-) 4 gözle adet olmamı bekliyo ama konuşunca için de bi heyecan da sezmedim değil hani :-)
Eşim hep şöyle der...kız olcağını bilsem hemen yapalım..
Allah bağışlarsa 2 oğlumuz var.ikimiz de kız çocuklarını çok seviyoruz :-)
kız oğlan faketmez hayırlı evlatlar olsun allah gönlünüze göre versin :)

Canım teşekkürederim benm döngümde hiç şaşmazdı 7 gün oldu benim doktora gittim nuyenede gebelik kesemi gördü kesinlik için kan tahlili şart bence tahlil yap kan tahlili idrarda hemen cıkmaz

Canım teşekkürederim benm döngümde hiç şaşmazdı 7 gün oldu benim doktora gittim nuyenede gebelik kesemi gördü kesinlik için kan tahlili şart bence tahlil yap kan tahlili idrarda hemen cıkmaz
yurt dışındayım ben öyle hemen yapılmıyo buralarda. yani iki gün geçmsine rağmen silik bile çıkmamasına rağmen gebe olabilirim öyle mi? bide daha yeni geldim pek bilmiyrum gebelik çıksa da aralıkta istabula gelicem o zamana kadar aksi bir durum olmassa gitmicem muhtemelen

Hira bak kuzenime yaptım bekledik koyulaşır diye koyulaşmadı aynı test ben verdim biri benimki biri onunki onun da geçmiş yumurtlama benim bugün 4. Gün 4 gündür koyu ona da yaptık silik zor çıktı yani baksana canım üstteki peçeteli onun alttaki benim ama sabah idrarda gebelik yaptım çıkmadı onuncu gündü bugün
Evet canim büyük fark var inşallah hamilesindir peşinden bizde geliriz çok istiyorum bir bebeğim olsun

Gec dollenme olduysa olabilir canim
valla ben çok anlamıyorum da o yüzden soruyorum kusura bakma lütfen. geç döllenmeden kasıt hani adet sonra 14.gün yumurtlama ya o zamanlar değilde daha sonra olduysa mı oluyor. çünkü sen şu an bana umut oldun:)) normal yumurtlama günüme kadar gün aşırı ilişki oldu ama tam yumurtlamam bitmiştir dedim beyaz akıntım yoğunlaştı onun üzerine yine gün aşırı devam ettim. yani en sonki tuttuysa 26 ekim geç döllenmedir ve idrarda çıkmayabilir demiş oluyorsun:)))
bak düşün sen tek cümle ediyon bende neler canlanıyor. mutlu oldum en azından şimdilik teşekkürler. sence ne zaman test yapmalıyım elimde bir tane kaldı da:))

Kan testide negatif cikti kismet artik Allah bitane verdi digeride olur insallah Allah olmayanlara en kisa zamanda versin

X