- 3 Kasım 2015
- 266
- 62
- 30
aynen öyle yapcam gene üzüldüm aynı şey hiç teste bakmanında bir anlamı yok kendimi boşa heveslendiriyorum beklicem 1 sene dolsunda gidicem ozmana kadr aşk hayatıma bakıcam olursa olur olmazsade tedvi oluruz allahtan ümit kesilmezOlur una bırakmak en iyisi tabi :)))
Aynen ya:)Hatta bana eşim fırça atıyo artık:)Kızım seni eylemeye gelmedik çocuk yapmaya geldik diye.Hamile kalmaya çalışırken bunu bilinçli yapmak güzel ama bukadar kafaya takmayın, çogunuz çok gençsiniz ve cinselligi bu yaşta daha çocuk için yaşanan birşey haline getirmeyin. Dogaya bırakın çocuk işini ve eşinizle birbirinizi sevmenin tadını çıkarın.. Çocuga bukadar odaklanarak eşlerinizi yavaş yavaş uzaklaştırdıgınızın farkına bile varamayabilirsiniz, bir abla nasihatı çogunuza..!
Bende bebek istiyorum, yaş 36 ama bunu cinselligi yaşarken öncesinde sonrasında asla karşı tarafa hissettirmem..
Zamana ve dogaya bırakın, saglık sorunu yoksa zaten düzenli yaşanan bir cinsellikte hamilelik kaçınılmaz..
aynen öle canım aslında bende ilişki yaşarken felan değilde böle adetime bir hafta kala takılıyorum sonuca odaklanıyorum çok düşünüyorum benim bu son haftalara bi çözüm bulmam lazım :)aynen öyle yapcam gene üzüldüm aynı şey hiç teste bakmanında bir anlamı yok kendimi boşa heveslendiriyorum beklicem 1 sene dolsunda gidicem ozmana kadr aşk hayatıma bakıcam olursa olur olmazsade tedvi oluruz allahtan ümit kesilmez
kocama msj attım beklenen geldi diye olsun aşkım üzülme sen hayırlısı olsun hayırlı zamanda ben yanındayım takma güçlü ol demiş:::Aynen ya:)Hatta bana eşim fırça atıyo artık:)Kızım seni eylemeye gelmedik çocuk yapmaya geldik diye.
Aynen ya:)Hatta bana eşim fırça atıyo artık:)Kızım seni eylemeye gelmedik çocuk yapmaya geldik diye.
tarihi bir iki hafta geri al:) bende wcye gdeym bakalım giden gelen varmı dye hiç ağrımda yok hssetmiyrumda:)aynen öle canım aslında bende ilişki yaşarken felan değilde böle adetime bir hafta kala takılıyorum sonuca odaklanıyorum çok düşünüyorum benim bu son haftalara bi çözüm bulmam lazım :)
üzülme tabiki enazından eşlerimiz yanımızda ya bide onlar illa olucak deyip bide onlar üzerimize gelselerdiki sonuç olarak böle erkeklerde var bu yüzden çok şükür çok şanslıyız canımkocama msj attım beklenen geldi diye olsun aşkım üzülme sen hayırlısı olsun hayırlı zamanda ben yanındayım takma güçlü ol demiş::::) üzüleymmi sveineyimmi anlamadım
Adamlara da yazık.Bi dünya sey yediriyoruz,yok pekmezdi yok incirdi,yok ballı cevizdiBunlar çok ciddi sorunlara ileriki dönemlerde sebep olabilir. Gerçekten dikkatli olun..
Cinsellik bebek yapmak için gerçekleşen bir eylem degil, bebek cinselligin neticesinde meydana gelebilen bir mucize
tabiki canım kaynanamda aradoı üzülme daha yeni evlisin kızım olur olmazssada belki tedaviyle olur takma dedi ama şimdi wcyte gttm temiz. idraraımı yaptım gene gelen birşey yok peçeteyle silince bastırınca söylesi ayıp peçeteyi bayağı içine sokark sildmde yok :) gene damla bile yok bembeyazüzülme tabiki enazından eşlerimiz yanımızda ya bide onlar illa olucak deyip bide onlar üzerimize gelselerdiki sonuç olarak böle erkeklerde var bu yüzden çok şükür çok şanslıyız canım
ahahaha :) hiç sorma ya birde sözü vardır sizinkilernde varmı:) ben askerde komandoydum her daim hazırım:)ona göre hee diyor:)Adamlara da yazık.Bi dünya sey yediriyoruz,yok pekmezdi yok incirdi,yok ballı cevizdiSonra e cnm benim yumurtlamam bitti sana ihtiyaç kalmadı.
Bacım sevin çünkü kocan yanında.Ya öküzün biriyle evli olaydın?Allahtan anlayışlılar.Çocuk olmasada beraber yasar gideriz diyen eşim var.Allaha şükür.İllaki zamanı gelince olacak..Herseyin hayırlısı.kocama msj attım beklenen geldi diye olsun aşkım üzülme sen hayırlısı olsun hayırlı zamanda ben yanındayım takma güçlü ol demiş::::) üzüleymmi sveineyimmi anlamadım
aynen canım o damladan sonra gelen giden yok ya hiç karın ağrımda yok yaBacım sevin çünkü kocan yanında.Ya öküzün biriyle evli olaydın?Allahtan anlayışlılar.Çocuk olmasada beraber yasar gideriz diyen eşim var.Allaha şükür.İllaki zamanı gelince olacak..Herseyin hayırlısı.
sen bekle canım bakalım testin sonucu ne çıkıcak görelim hayırlısıylaaynen canım o damladan sonra gelen giden yok ya hiç karın ağrımda yok ya
Kız yeter damla sayıp durmaaynen canım o damladan sonra gelen giden yok ya hiç karın ağrımda yok ya
hadi baklım ümitlerimizi ytrmedik dha:)sen bekle canım bakalım testin sonucu ne çıkıcak görelim hayırlısıyla
vallaha geceyi bekliyorum:) sabırasızlıkla ne olcak bakalımKız yeter damla sayıp durmaHem takmıcam kafaya diyo hem hala kafa nerde. Daha önümüzde upuzun bi ay var.Geldiyse de geldi.Kendini yıpratma bukadar Sen çık gez dolaş buaksam.Evde oturdukça kurcalıcan belli
Merhaba kizlar bende uzun zamandir takip ediyordum burayi sizin yazdiginiz hamilelik belirtilerini bircok kez bende psikolojik olarak yasadim. Dun aksamdan beri mide bulantisi vardi bende kasiklarimda ve belimdede agri ve batmalar, sabah yine mide bulantisiyla uyandim ve istifra ettim suphelendim ve idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bat'im normalde yarin hastanede bhcg baktirdim 88.3 cikti doktor supheli dedi 1 hafta sonra tekrar gel yeniden test yapalim dedi deger 1000 e yakin olursa kesin hamilesindir dedi sevineyim mi sevinmeyim mi bilemedim
canım takma kafana bak şüphen var hamlesin kötü düşünme yükselir m.etmeMerhaba kizlar bende uzun zamandir takip ediyordum burayi sizin yazdiginiz hamilelik belirtilerini bircok kez bende psikolojik olarak yasadim. Dun aksamdan beri mide bulantisi vardi bende kasiklarimda ve belimdede agri ve batmalar, sabah yine mide bulantisiyla uyandim ve istifra ettim suphelendim ve idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bat'im normalde yarin hastanede bhcg baktirdim 88.3 cikti doktor supheli dedi 1 hafta sonra tekrar gel yeniden test yapalim dedi deger 1000 e yakin olursa kesin hamilesindir dedi sevineyim mi sevinmeyim mi bilemedim