Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bakın kizlar

Eklentiler

• 20151105_133825.jpg
    20151105_133825.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 156
Bende alıştım artık bana normal gelmeye başladı önceden 2 gün gecikmeli olurdum şimdi 25.gunu olucam dedim mi olurum
bende adet bitimindebn sonra 25.gün dedimmi olurdum şimdi ilk kez böyle oldum stresmi tetikledi geçmi yumurtlasdım ne zaten brdaha yumurtlama hesaplamkmış felan yok olursa olr olmazsa allah kerm önceden onlarmı vardı ya allah ol derse olur meryem ana kocasız doğurmuş. annelerimiz ovulasyon testtsiz:) bende öylşe yapğcam skıntı yapmıcam

ama canım bugün 36.günü bakalım daha devamı gelmedi o kanın belkide gelmez bakıcaz qma hiç adet belirtim yok ağrı felan yok şaşırdm
Bayağı gecıkmıs evet.Ben 25-26 günde adet olurum normalde.27.gün bugün.Ben bile acaba mı dedim:KK48:36 .gün kadın doğumcunun kapısında yatardım.Sende haklısın:)Bekle bakalım gelcekmi devamı.

Bugün 10.gunum zaten ama o bi kaç saat sonra öyle oluyor bak bu 15 dk sonra ki hali

Eklentiler

• 20151105_134257.jpg
    20151105_134257.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 138
bende adet bitimindebn sonra 25.gün dedimmi olurdum şimdi ilk kez böyle oldum stresmi tetikledi geçmi yumurtlasdım ne zaten brdaha yumurtlama hesaplamkmış felan yok olursa olr olmazsa allah kerm önceden onlarmı vardı ya allah ol derse olur meryem ana kocasız doğurmuş. annelerimiz ovulasyon testtsiz:) bende öylşe yapğcam skıntı yapmıcam
Haklısın aynen öyle ben zaten haftaya eşimle doktora gidicez

Bacak ve diş agrısını ben iki yıl evvel doguramadıgım hamileligimde adet öncesi belirti olarak yaşadım.. Şuanda yine aynısını yaşıyorum ama hayırlısı bakalım..
Ilk defa böyle oldum bende 5 aydır bebek için deneme yapıyoruz ama inşallah bu sefer olur ya grip olcam ya hamile bakalım hangisi olucak:anneadayı::KK200::KK56:

Hamile kalmaya çalışırken bunu bilinçli yapmak güzel ama bukadar kafaya takmayın, çogunuz çok gençsiniz ve cinselligi bu yaşta daha çocuk için yaşanan birşey haline getirmeyin. Dogaya bırakın çocuk işini ve eşinizle birbirinizi sevmenin tadını çıkarın.. Çocuga bukadar odaklanarak eşlerinizi yavaş yavaş uzaklaştırdıgınızın farkına bile varamayabilirsiniz, bir abla nasihatı çogunuza..!
Bende bebek istiyorum, yaş 36 ama bunu cinselligi yaşarken öncesinde sonrasında asla karşı tarafa hissettirmem..
Zamana ve dogaya bırakın, saglık sorunu yoksa zaten düzenli yaşanan bir cinsellikte hamilelik kaçınılmaz..

X