Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bnde bugün erken gebelik testi yaptım kocamaan bir negatif yani tek çizgi çıktı..o kadar moralim bozuk ki ağlayıp duruyorum sabahtan beri...( erken mi yaptım yoksa zamanında mı yaptım bilmiyorum bu ay olmadıysa bidaha olmucak gibi geliyo

Daha once adetime 3 gun varken bhcg baktirmistim 2.0 cikmisti simdi 1 gun var ve 88.3 doktor da bakinca gulumsedi var heralde oyle hissediyorum

canım regl kaç gün varki

bende bugün yaptım regl 2 gün var ama erken gebelik testi değildi normaldi bende negatifi gördüm morelim bozuk ama beklicem eğer kırmızılar fırsat verirse cumartesi sabahı yapıcam tekrardan

canım regl kaç gün varki
canım bn ekimin
27 28 inde ovulasyon testi yaptım o zaman pozitifti ona göre yaptım testi...ekimin 7 sinde adet olmuştum kasımda da 7 8 9 10 unda olmam lazım. ona göre yaptım testi..yani ilişkimin üstünden 8 gün geçti yaptım sabah ama negatif çıktı

Daha once adetime 3 gun varken bhcg baktirmistim 2.0 cikmisti simdi 1 gun var ve 88.3 doktor da bakinca gulumsedi var heralde oyle hissediyorum
Benim de bugün 2 çıktı.
Kızlar yarınmı gitsem sağlık ocağına.hani varsada en azından 2 nin üstünde olur anlarım.
Diğer türlü pazartesiyi beklemem gerekicek.o zamana kadar çatlarım
Ya bir de evde idrar testiyle silik çıkan kan da nasıl çıkmaz anlayamadım.o kadar test yaptım evde.gebelik yoksa hiç 2 çizgi olmazdı.kafam çok karışık.
Sanki yumurtlama günümmüş gibi sancım var 2 gündür.3 gündür göğüslerim sızlıyo.bugün şiddeti arttı.ev de hiç iş yapasım yok.hiç akıntım yok.normalde adete yakın yoğunlaşırdı.
Hamileyken bende akıntı olmuyor.

Canim belirtiler psikolojikte oluyor bende cok oldu yani ama cogu kiside idrarda cikmiyor kanda kesin cikiyor kanda cikmiyosa yoktur ama yinede tekrar yaptir

bence erken yapmışsın canım ya bekle erken test dediklerinede inanma ben çok okudum burda erken gebelik test yapıp çıkmayanı sonra 2 gün sonra 3-4 liralık testlerle öğrenini içini ferah tut bikaçgün daha bekle canım

aynen canım bazıları adet gördüm sanerken üstüne görme oluyor o yüzden bekleyn braz ben geceyi bekliyorum şuan mesela:) adet olmama rağmen ama eğer adetsem bile ilk kez bukadr ağrısız oluıyorum:)

adet sirasinda parca gibi gelen o sey her ay olusan bebek kesesi gebelik olusmadigi icin adet kaniyla beraber akip gidiyor bakın ne öğrendim birde o ay yumurtladığıunı gösterirmiş:)

canım benimde senin gibi ovulasyondan sonra 8.günüm bata 7 gün kaldı...bende meraklardayım sen nomal testmi yaptın

benmde öyle ki kızlar normalde adet öcnesi çok karnım ağrır midem bulanım belim kopar şişkinliğim olur ellerim ayaklarm davul gibi şişer.ama şu an hiç bir belirtim yok.önceden 10 günöncesinde başlar belirtiler..bnde buna ümitlenerek hamileyimdir diye yapınca negatif çıktı..artık ayın 12 sine kadar beklicem tekrar denicem yine olmazsam doktora gidicem napayım ümidimi kırmak istemiyorum ama ümitlenmek de istemiyorum

canım benimde senin gibi ovulasyondan sonra 8.günüm bata 7 gün kaldı...bende meraklardayım sen nomal testmi yaptın
yok canım bn erken gebelik testi yaptım ama geç döllenme olabilir dediler.bekle dediler 12 sine akdar daha beklicem o zaman normal test yapcam çıkmazsa 15 inde doktora gidicem

kızlar bır bakarmısınız adetime 4 gun var ovulasyon tstı sonucu sılık bır cızgı var.lh 10 degerını bıle gosterıomus bth 25 nu yuzden ovulasyon erken sonuc verırı dıolar.sız ne dıorsunuz

Eklentiler

• 20151105_154224-1[1].jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 151
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…