yani böle bişey olmadı ama sanki hamilesin canım ya silik çizgi var demişsin bence hamilesinBoyle olan var mi ?? Cevap lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani böle bişey olmadı ama sanki hamilesin canım ya silik çizgi var demişsin bence hamilesinBoyle olan var mi ?? Cevap lutfen
canım regl kaç gün varkikızlar bnde bugün erken gebelik testi yaptım kocamaan bir negatif yani tek çizgi çıktı..o kadar moralim bozuk ki ağlayıp duruyorum sabahtan beri...( erken mi yaptım yoksa zamanında mı yaptım bilmiyorum bu ay olmadıysa bidaha olmucak gibi geliyo
Ben reglimde bile test yaptigimi hatirliyorum oyle kafayi bozmustum :)ayh canım inanmayın onlara en iyi kan testi bnende bekliyorum hala :) geceyi gelen giden yok bendede:)
canım bn ekimincanım regl kaç gün varki
Benim de bugün 2 çıktı.Daha once adetime 3 gun varken bhcg baktirmistim 2.0 cikmisti simdi 1 gun var ve 88.3 doktor da bakinca gulumsedi var heralde oyle hissediyorum
evet en kesin sonuç aslında kan testi ama çalıştım için zırt pırt izin alamıyorum bakalım bu idrar testlerinde bi ışık görsem takmıcam izni felanda bakalım ışık varsa :)ayh canım inanmayın onlara en iyi kan testi bnende bekliyorum hala :) geceyi gelen giden yok bendede:)
Canim belirtiler psikolojikte oluyor bende cok oldu yani ama cogu kiside idrarda cikmiyor kanda kesin cikiyor kanda cikmiyosa yoktur ama yinede tekrar yaptirBenim de bugün 2 çıktı.
Kızlar yarınmı gitsem sağlık ocağına.hani varsada en azından 2 nin üstünde olur anlarım.
Diğer türlü pazartesiyi beklemem gerekicek.o zamana kadar çatlarım
Ya bir de evde idrar testiyle silik çıkan kan da nasıl çıkmaz anlayamadım.o kadar test yaptım evde.gebelik yoksa hiç 2 çizgi olmazdı.kafam çok karışık.
Sanki yumurtlama günümmüş gibi sancım var 2 gündür.3 gündür göğüslerim sızlıyo.bugün şiddeti arttı.ev de hiç iş yapasım yok.hiç akıntım yok.normalde adete yakın yoğunlaşırdı.
Hamileyken bende akıntı olmuyor.
bence erken yapmışsın canım ya bekle erken test dediklerinede inanma ben çok okudum burda erken gebelik test yapıp çıkmayanı sonra 2 gün sonra 3-4 liralık testlerle öğrenini içini ferah tut bikaçgün daha bekle canımcanım bn ekimin
27 28 inde ovulasyon testi yaptım o zaman pozitifti ona göre yaptım testi...ekimin 7 sinde adet olmuştum kasımda da 7 8 9 10 unda olmam lazım. ona göre yaptım testi..yani ilişkimin üstünden 8 gün geçti yaptım sabah ama negatif çıktı
canım benimde senin gibi ovulasyondan sonra 8.günüm bata 7 gün kaldı...bende meraklardayım sen nomal testmi yaptıncanım bn ekimin
27 28 inde ovulasyon testi yaptım o zaman pozitifti ona göre yaptım testi...ekimin 7 sinde adet olmuştum kasımda da 7 8 9 10 unda olmam lazım. ona göre yaptım testi..yani ilişkimin üstünden 8 gün geçti yaptım sabah ama negatif çıktı
yok canım bn erken gebelik testi yaptım ama geç döllenme olabilir dediler.bekle dediler 12 sine akdar daha beklicem o zaman normal test yapcam çıkmazsa 15 inde doktora gidicemcanım benimde senin gibi ovulasyondan sonra 8.günüm bata 7 gün kaldı...bende meraklardayım sen nomal testmi yaptın