Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ooo maşallah canim bende okadar olsa habire yaparım ondan almiyorum :)) sadece 2 gebelik testi kulladim zaten 2 aylik evliyim daha:))))
Ben hiç unutmuyorum evlendigimiz ilk ay bir hafta sonra hamile miyim diye test yapmıştım ama o zamanlar hiç bişey bilmiyordum 19 yaşında evlenmistim şimdi 1 sene bitti

yavrum senin daha erken bkle 1 hafta daha belki yükseliyor normalde 00.01 olması gerek bekle daha bea:) bekleyin bakalım söylicem sizlere ama olmadığna eminim bakalım ne oclak:)
Bilmiyorum bakalım :-) reamini attım sonucun.birde siz bakın

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-05-11-40-22.png
    Screenshot_2015-11-05-11-40-22.png
    45,9 KB · Görüntüleme: 73
Canım daha yeni bile yumurtluyo olabilirsin ortada bebiş nasıl olsun sen değerlendirmeye bak bu günleri kaçırma sakin :)
Gecen aydan suphelerim var ustune gormus olabilirim diye supheleniyorum normal adet gibi olmadi ve 10 gun gec oldu o yuzden de biraz bu telasim ve yerlesme kanamasi gibi biseyde olmusu gecen battan 5 gun once

Ben hiç unutmuyorum evlendigimiz ilk ay bir hafta sonra hamile miyim diye test yapmıştım ama o zamanlar hiç bişey bilmiyordum 19 yaşında evlenmistim şimdi 1 sene bitti
Bende 19 yasindayim :) Ama bu sayfadan bayagi bilgilendim guzel bi yer paylasmak anlatmak rahatlatiyor bilgilendiriyor insanı

Gecen aydan suphelerim var ustune gormus olabilirim diye supheleniyorum normal adet gibi olmadi ve 10 gun gec oldu o yuzden de biraz bu telasim ve yerlesme kanamasi gibi biseyde olmusu gecen battan 5 gun once
Canım yeni evlendigin için duzensizlik ve adet dongunde degisiklik olabilir rahat birak kendini iyi şeyler düşün varsa belli eder kendini inşallah :)

kız siz gene geç evlenmişinz bu sağlık ocağına 15 yaşına yeni girmiş:) 9aylık hamile kız var:) kendimi yanında geç evlenmiş gibi hissediyorum:KK43:
Öyle hissetme canım o daha çocuk o kadar erken evlenmek kim bilir ne yaşadı bence kimse o kadar erken evlenmek istemez doğru kararlar veremez haksız miyim

kızçeler birde sabah yapmaya çalışın spermlrn hareketli dinç oldğu ben işe gittiğimden akşama bırakıyorum bu ay sabah yapcam artık olmazsa gene:)

X