- 3 Kasım 2015
- 266
- 62
- 30
Yok canım ama göğüslerim agrımaya başlarsa kesin adet olurum o kesin :) ovulasyon testi yapıyorum ayrıca Annemlerdeyim ceviz aldım bol bol ceviz yiyoruz :))Ayyyy inşallah canım benim 20sinde ikimizde guzel haberleri yazarizz buraya umarimmm belirti falan varmi sende gerçi belirti icin erken ama psikolojik oluyo genede
ye canım ye eşinede yedir:):) kuvvetlenir :) kuvvet şart:)Yok canım ama göğüslerim agrımaya başlarsa kesin adet olurum o kesin :) ovulasyon testi yapıyorum ayrıca Annemlerdeyim ceviz aldım bol bol ceviz yiyoruz :))
Yediriyorum canım bide doktor eşime balık yağı yazdı yesin dedi ne işe yarıyor bilmiyorum amaOzamn takviye keçi boynuzu pekmezi falan yedirin.Benim esimde kansızlık çıktı gecen ay.12.8 lerdeyi kan değeri.1ay harnup yedi 13.47 lere çıktı kandeğeri.Sperm kalitesini de arttırıyormuş harnup.
Hergün bayagi değerlendiriyoruz zaten ayiptir soylemesi bide yeni evlendigimiz icin esimi durdurmak mumkun degillYumurtlama dönemin senin.Bosa kan testi yaptırma günleri çalışarak değerlendir.
:)) aynen öyle öğle de cagiricam cevizleri alsın işte yerye canım ye eşinede yedir:):) kuvvetlenir :) kuvvet şart:)
Gece yaz canimmm sirf senin icin gece bakacagim merak ettim insalahhh vardir bebisinnn yaaaa sende bize umut olursun belirtilerinle:)bende gece veya yarın sabah yazarım benden haber bekleyin belki azıcık size umut olurum ben o 47gün gecikeni gördüm umutlandım:)
tamam canım 11.30yada 12de çıkar en geç 12.05de yazmış olurum oda en geç yani:)Gece yaz canimmm sirf senin icin gece bakacagim merak ettim insalahhh vardir bebisinnn yaaaa sende bize umut olursun belirtilerinle:)
Valla folik asiti bende içiriyorum :))ben eşime balık yağı:) demir vitamin folik asit bile içirdim annem:) sağlıkçı olunca herşeyi yapıyoruz:) aklıma geldikçe şimdi hergün kuru incir kayısı felan yedircem :):)
BEnde bugun carsiya inecegim acaba hamilelik testi alsam da canim sikilinca yapsammi :))))))))) saka bi yana alinca dayanamam hemen yaparim bide bat 19 kasim yanii kanda bile cikmaz belki daha idrar testinde nasil ciksin yavrum yaYok canım ama göğüslerim agrımaya başlarsa kesin adet olurum o kesin :) ovulasyon testi yapıyorum ayrıca Annemlerdeyim ceviz aldım bol bol ceviz yiyoruz :))
Bende beklicem haberini canım ama olumlu düşün tamam mıtamam canım 11.30yada 12de çıkar en geç 12.05de yazmış olurum oda en geç yani:)
Suan benim 15 adet gebelik testim var :))BEnde bugun carsiya inecegim acaba hamilelik testi alsam da canim sikilinca yapsammi :))))))))) saka bi yana alinca dayanamam hemen yaparim bide bat 19 kasim yanii kanda bile cikmaz belki daha idrar testinde nasil ciksin yavrum ya
Uyumucam beklicemmm muhakkaktamam canım 11.30yada 12de çıkar en geç 12.05de yazmış olurum oda en geç yani:)
inşallah Can'ım bende bu ayı boş geçirdim.Selam :) evet doktoru da hayirli olsun dedi ama cuma gunu tekrar yapicak test bakalim. Umarim herseyi yolundadır.
Benimde karnim agrimaya basladi. Bir iki gune gelir. Yarin bat zaten ama duzensiz oldugu icin emin olamiyorum.
Hayirlisi.
yavrum senin daha erken bkle 1 hafta daha belki yükseliyor normalde 00.01 olması gerek bekle daha bea:) bekleyin bakalım söylicem sizlere ama olmadığna eminim bakalım ne oclak:)Değerim 2 çıkmış.
11 ekimde adet olmuştum.
Sanırım yok
Ooo maşallah canim bende okadar olsa habire yaparım ondan almiyorum :)) sadece 2 gebelik testi kulladim zaten 2 aylik evliyim daha:))))Suan benim 15 adet gebelik testim var :))
Canım daha yeni bile yumurtluyo olabilirsin ortada bebiş nasıl olsun sen değerlendirmeye bak bu günleri kaçırma sakin :)BEnde bugun carsiya inecegim acaba hamilelik testi alsam da canim sikilinca yapsammi :))))))))) saka bi yana alinca dayanamam hemen yaparim bide bat 19 kasim yanii kanda bile cikmaz belki daha idrar testinde nasil ciksin yavrum ya
evet canım benmde biliyormusun:) herkes öyle dyr hamile kalırsan erkek erkek diyor rüyalaıma bile giriyor herkes öyle göryor rüyasnda:)Uyumucam beklicemmm muhakkakilk bebegin erkek olacakmis gibi doguyor icime biliyomusunn bi an oyle gecti icimden