Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

acaba bende yenimi yumrutluyorum napıyorum karnım ağrıyor adet olcakmışım gibi olmuyorum ama kasıklarım ağzrıyor belim ağrıyor midemde gaz var sıkışıyor yanıyor kuscakmış gibi oluyorum çok üşüyorum battaniye alınacada çok terliyorum:) göğüslerim bastırınca ağrımıyor biraz şiştiler ucuna dokununca ağrıyor karnımda hafif şişkinlk var adet öncesi fena şişerdi normalde :)

Ayyyy inşallah canım benim 20sinde ikimizde guzel haberleri yazarizz buraya umarimmm belirti falan varmi sende gerçi belirti icin erken ama psikolojik oluyo genede :KK48:
Yok canım ama göğüslerim agrımaya başlarsa kesin adet olurum o kesin :) ovulasyon testi yapıyorum ayrıca Annemlerdeyim ceviz aldım bol bol ceviz yiyoruz :))

Ozamn takviye keçi boynuzu pekmezi falan yedirin.Benim esimde kansızlık çıktı gecen ay.12.8 lerdeyi kan değeri.1ay harnup yedi 13.47 lere çıktı kandeğeri.Sperm kalitesini de arttırıyormuş harnup.
Yediriyorum canım bide doktor eşime balık yağı yazdı yesin dedi ne işe yarıyor bilmiyorum ama

ben eşime balık yağı:) demir vitamin folik asit bile içirdim annem:) sağlıkçı olunca herşeyi yapıyoruz:) aklıma geldikçe şimdi hergün kuru incir kayısı felan yedircem :):)

Yok canım ama göğüslerim agrımaya başlarsa kesin adet olurum o kesin :) ovulasyon testi yapıyorum ayrıca Annemlerdeyim ceviz aldım bol bol ceviz yiyoruz :))
BEnde bugun carsiya inecegim acaba hamilelik testi alsam da canim sikilinca yapsammi :))))))))) saka bi yana alinca dayanamam hemen yaparim bide bat 19 kasim yanii kanda bile cikmaz belki daha idrar testinde nasil ciksin yavrum ya :KK48::KK48:

İnşallah Can'ım
Selam :) evet doktoru da hayirli olsun dedi ama cuma gunu tekrar yapicak test bakalim. Umarim herseyi yolundadır.
Benimde karnim agrimaya basladi. Bir iki gune gelir. Yarin bat zaten ama duzensiz oldugu icin emin olamiyorum.
Hayirlisi.
inşallah Can'ım bende bu ayı boş geçirdim. :KK43: ovulasyon günümü yanlış hesaplamışım :KK43:

BEnde bugun carsiya inecegim acaba hamilelik testi alsam da canim sikilinca yapsammi :))))))))) saka bi yana alinca dayanamam hemen yaparim bide bat 19 kasim yanii kanda bile cikmaz belki daha idrar testinde nasil ciksin yavrum ya :KK48::KK48:
Canım daha yeni bile yumurtluyo olabilirsin ortada bebiş nasıl olsun sen değerlendirmeye bak bu günleri kaçırma sakin :)

X