- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
Canım ben göremedim ama 2 gün sonra tekrar yap derimİkinci çizgiyi görebilen var mı :)Eki Görüntüle 1674313
Yokki zaten :) beyaz bir şerit var ama testin 2.cizgi olması gereken yerini belirtiyor sanki.altta bi pembe çizgi var onu kesmiş hatta o 2.beyaz çizgiCanım ben göremedim ama 2 gün sonra tekrar yap derim
Adetin kaçinci günü yaptin bu testi canim ?İkinci çizgiyi görebilen var mı :)Eki Görüntüle 1674313
Adete 3 gün kala yaptım ama erken gebelik testi ile yaptımAdetin kaçinci günü yaptin bu testi canim ?
Bende göremedim ne yazik ki
Evet canim erken oldugundanda cikmamis olabilir kuzum.Yokki zaten :) beyaz bir şerit var ama testin 2.cizgi olması gereken yerini belirtiyor sanki.altta bi pembe çizgi var onu kesmiş hatta o 2.beyaz çizgi
Hayirlisi olsun, en dogru zamandaAdete 3 gün kala yaptım ama erken gebelik testi ile yaptım
Amin canım inşallah 3 senedir o zamanı bekliyorum artık alıştım bu uyduruktan 2.cizgilere :)Hayirlisi olsun, en dogru zamanda
O ne işe yarıyor ki ?Kızlar bugün adetin 2.günü çörekotu bal tarçın a başladım inşallah faydasını görürüm :)
Dikkatli ol normal yumurtluyorsan o kür yumurtalarını fazla büyütüp kiste cevirebiliyorKızlar bugün adetin 2.günü çörekotu bal tarçın a başladım inşallah faydasını görürüm :)
Yumurtlamaya yardımcı oluyormuş canım yumurtaların çoğalıp sağlıklı büyümesine yardımcı oluyo muş bi çok kişi öyle hamile kaldığını söylüyor denemekte fayda var sonuçta hepsi sağlıklı şeyler :)O ne işe yarıyor ki ?
Canım biliyorum evet okudum ama denemek istedim bu ay hakkımızda hayırlısı inşallah bi sorun olmaz :)Dikkatli ol normal yumurtluyorsan o kür yumurtalarını fazla büyütüp kiste cevirebiliyor
Merhaba arkadaslar bn daha önce 2 kere idrar testi yapmstim.batim yarin bugun de baska bir marka ile test yaptm ama dünknden daha silik cikti.sizce bunun nedeni nedir?panik oldum bi anda
Merhaba arkadaslar bn daha önce 2 kere idrar testi yapmstim.batim yarin bugun de baska bir marka ile test yaptm ama dünknden daha silik cikti.sizce bunun nedeni nedir?panik oldum bi anda
olabilir cnm sabah ilk idrarlamı yaptın yoksa daha sonrakimi idrarda hcg hormonunun birikmesi için 4 5 saat beklemen gerekiyomuş ondan silik çıkmış olabilir ... üzülme[/QUOTEi
Ilk idrarla yapmstm canm.bu certain marka.biraz arastrdm olumlu tepkiler de gormedim buna inanmaya calisiorum artikdünkü testimi de eklym tekrar.soldaki 2 gun onceki sagdaki dün yapilan.bugunkü daha net olmasi gerekirken silik cikti (