Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bugün adetin 2.günü çörekotu bal tarçın a başladım inşallah faydasını görürüm :)

Son ilişkinin üzerinden 7aya yakın geçti. Adetlerimi hep oldum ama 8 gün düren afetlerim 4 günde kesiliverdi. Karnım şiş semsert uzun süredir. Böyle genislemis gibi. Hic göbeği olmayan bi kızdım. Bi de karnımın icinde baloncuklar olusuyormus gibi oluyor 2 ay önce idrarda test yaptım negatif. Simdi suan ne zaman yaparsam yapıyım kesin sonuc cıkar mı artık? Bi bilgilendirin lütfen. Cahillikten birine kanıp bi hata yaptım. Psikolojim bozulcak elim karnımda sürekli. Bi de gecen baya soğuk bi yerde beklemistim, sol kasığım yürüdükce acıdı. Hamilelik ihtimali veriyor musunuz ? İdrarda test yapsam suan kesin cıkar mı ?

Merhaba arkadaslar bn daha önce 2 kere idrar testi yapmstim.batim yarin bugun de baska bir marka ile test yaptm ama dünknden daha silik cikti.sizce bunun nedeni nedir?panik oldum bi anda

Merhaba arkadaslar bn daha önce 2 kere idrar testi yapmstim.batim yarin bugun de baska bir marka ile test yaptm ama dünknden daha silik cikti.sizce bunun nedeni nedir?panik oldum bi anda

olabilir cnm sabah ilk idrarlamı yaptın yoksa daha sonrakimi idrarda hcg hormonunun birikmesi için 4 5 saat beklemen gerekiyomuş ondan silik çıkmış olabilir ... üzülme

7 ay çok uzun bir zaman kii sen sürekli adetini olmuşsun hamileyken adet görmek çok nadir bir olay olmuyorda diyemeyiz senin bir doktorada görünmen lazım ağrılar başka bir rahatsızlıktan olabilir. diğer belirtiler psikolojikte olabilir.

canım bence doktora git kan testi yaptır o sana artış için başka bir tarih verecektir düzenli artışını görmek için silikte olsa bir çizgin var darısı bizlere :/

Eklentiler

• 20151101_100119.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…