Hiç değişiklik olmadı sadece akıntım fazla oldu, oda normal miş öyle olması gerekiyormuşsoğan kürünü uyguladıktan sonra kanama miktarında artış oldu mu? soğan kürünü uygulayan bazı kişiler kanamayı artırdığını yazmışlar.
Tsk ederim canimm.msjlariniz su serpti banaBEN ADET GÜNÜNDE YAPTIM İLK TESTİ GÖLGE GİBİYDİ SENİNKİ BAYA BELLİ CNM SONRA 10 GÜN BEKLEDİM KESE HEMEN GÖRÜNMÜYO DİE O ARADA DA ARTMAYI TAKİP ETMEK İÇİN BAZEN 1 GÜN BAZEN 2 GÜN ARAYLA TEKRARLADIM ...
birde bence sen şanslısın benım testlerimi gondereyım sana adet gecınce yaptım ve son testım adetten 4 gun sonra senınkı once bıle bellı olmus canımTsk ederim canimm.msjlariniz su serpti bana
dikkat edersen 2. test ılkıne gore daha sılık takma kafanıTsk ederim canimm.msjlariniz su serpti bana
Senin kac haftalik oldu canimm.cok sewindim bebisinizi görmenizebirde bence sen şanslısın benım testlerimi gondereyım sana adet gecınce yaptım ve son testım adetten 4 gun sonra senınkı once bıle bellı olmus canım
6 haftalik cnmSenin kac haftalik oldu canimm.cok sewindim bebisinizi görmenize
amin canım cümlemiz inşallah saglıkla kavusuruz bebeklerimize bu arada ısım gizem mı hangı sehırMasallah canm Allah anali babali büyütsn
inş. canımTakma elîfim inşallah olucak rabbim vericek bizede inşallah
kızlar merhaba benim adetime bır hafta var.yumurtlama testı ıle yumurtladıgım gun oncesı ve bırgun sonrası ılıskı oldu.tahmını dolenme oldugu gunler.aradan 3gun gectı kasık agrısı cok fena nefesımı bıle zorluyo.ardından gogsum sısmeye basladı ve suan agrsından nefes alamıorum.test yapmak ıstemıyorum aynı belırtıyı yasayan olupta gebe kalan varmı aranızda.beklemek cok zor hele belırtılerı yasarken.8aydır olmuo bebısımız
eveet cok yasadım o husranı.bı tanesınde cıft cızgı cıktı cıktı sılık bı sekılde maaıle hastaneye kostuk kan testı negatıftı.dusunmeyeyım dıorum ama gelde aklına soyle.saol canım ıyı dıleklerın ıcınCnm inşallah hamişsindir ama bu kadar erken testte belirti zor yumurtlamadan bi hafta 10 gün sonra Rahime yerleşiyor Bebek ve ondan sonra betada çıkıyor kan testi yani yerinde olsam beklerim zor olsada çünkü erken bakınca Moreli çok bozuluyor insanin
Aslinda kanda çikiyor diye biliyorum canim 5-6 gün önceMerhaba ben aranıza yeni katıldım hastalığına 6 gün var kan testi 0,14 çıktı sizce yükselir mi uzun zamandır göğüs hassasiyeti var sizce daha erken mi yaptirmisim
Bence erken ben tam gününde evde test yaptım tek çizgi çıkmıştıMerhaba ben aranıza yeni katıldım hastalığına 6 gün var kan testi 0,14 çıktı sizce yükselir mi uzun zamandır göğüs hassasiyeti var sizce daha erken mi yaptirmisim