CAnim Allah aşkına dua edin bana çok korkuyorum
Slm canim, ilk hamileligimden bahsettim hemen adet sonrasi hamile kalmistim derken..canım senin döngün kaç günki hemen adet bitiminde olmuştu dedin hamilelik merak ettim inşallah bukadar belirtiye pozitifi görürsün :)
CAnim biz o kadar korktuk ki iliskiye bile giremiyom kocisim ya oda bana üzülüyo hep dua ediyor keseyi veren Rabbim sağlıkla içine melegimizide versin diye
anladım tatlım önceki gebeliğinden olduğunu benimde 28gün bende 2 ay önce 10.18.20.günlerde ilişki olmuştu o ay hamile kalmıştım düşk yptım şimdi hiç anlayamadım yani analiz yapıyorum 10.günü olduğunda tutsaydı çok erken olduğu için hcgm yüksek çıkardı reglimi 5geçe 60küsürdü 18.20. desem 8 gün kalada olurmu hiç bilmiom ? bakalım inşallah tekrar gebe kalırız ama sağlıkla huzurla :)Slm canim, ilk hamileligimden bahsettim hemen adet sonrasi hamile kalmistim derken..
Adet döngüm çok düzenlidir 28 günde bir..
Insallah hayirliysa olsun, isteyen herkesede banada
Amin canim insallah..anladım tatlım önceki gebeliğinden olduğunu benimde 28gün bende 2 ay önce 10.18.20.günlerde ilişki olmuştu o ay hamile kalmıştım düşk yptım şimdi hiç anlayamadım yani analiz yapıyorum 10.günü olduğunda tutsaydı çok erken olduğu için hcgm yüksek çıkardı reglimi 5geçe 60küsürdü 18.20. desem 8 gün kalada olurmu hiç bilmiom ? bakalım inşallah tekrar gebe kalırız ama sağlıkla huzurla :)
ilkinden sonra kaçıncı denemen canım mucizelerle yaşıyoruz zatenAmin canim insallah..
Herseyin matematiksel gerçegi oldugu gibi, ezber bozan durumlarin varligida tartisilmaz. Dogru zamanda ihtimaller daha yüksek olabilir ama denilenin aksi zamanlarda da olabilecegibi kendim yasadim.. Kii zaten dr. kaç haftalik kaç günlük oldugunu söyledi. Ilkinde süprizdi, bukadar arastirmamistim tabii., nasip olmadi kucagima almak :-(
Aslinda bir önceki ay denemistik, birde bu ay.. Bütün ay boyunca ve özellikle tam gününde sabaha kadar çalistik diyebilirimilkinden sonra kaçıncı denemen canım mucizelerle yaşıyoruz zaten
Canım pembe leken adet gibi yogunmu oldu.Aslinda bir önceki ay denemistik, birde bu ay.. Bütün ay boyunca ve özellikle tam gününde sabaha kadar çalistik diyebilirim)
Belirtileride bir tarafa birakalimda, nedense o his var içimde.. Boşta çıkabilir tabii, hayırlısı..
Birde rüyamda gördüm, daha dogrusu görüntü yoktu, bir kadın sesi duydum " tamam tutmuş, bu kadın hamile " diyordu benim için.. O sesle uyandım anında..
Ve bugün resmen kirpiklerim çapraz halde birbirine yapışık halde..
Pembe akıntım bugün yok denecek kadar azaldı ama iki gün çok yogundu..
Bukadar heves ve belirti umarım boş çıkmaz..
Bir önceki hamilelikte de aslında genelde hep korunuyorduk, tek seferde tutmuştu..
Hayır okadar yogun degil, iki gün hep günlük pede bulaştı yogun akıntı gibi. Bugün durduCanım pembe leken adet gibi yogunmu oldu.
İnşallah canım. Yaşım çok genç olsa takmicam kafayı ama 36 oldum artık. 1-2 sene içinde olmalı artık.sedef_79 canım hissediyosan vardır kaç gün var bata
Canim insallh bu yerleşme lekesidir. Suan adet günün mu canım peki.Hayır okadar yogun degil, iki gün hep günlük pede bulaştı yogun akıntı gibi. Bugün durdu
Sende bendensin 30 yaş üstü daha sabırsız oluyoooİnşallah canım. Yaşım çok genç olsa takmicam kafayı ama 36 oldum artık. 1-2 sene içinde olmalı artık.
Hayır daha var adetime birkaç gün ama ben ilk hamileligimde de adetten hemen sonra hamile kalmıştım, iki adet ortasında degil..Canim insallh bu yerleşme lekesidir. Suan adet günün mu canım peki.
Zaman kisitli artik canimSende bendensin 30 yaş üstü daha sabırsız oluyooo
Evet canım hüsrana ugramak cok kötü insallh bebegin senledir canım.Hayır daha var adetime birkaç gün ama ben ilk hamileligimde de adetten hemen sonra hamile kalmıştım, iki adet ortasında degil..
Belirteler ve o his var ama ümitlenip sonra hüsrana ugramak istemiyorum :-(
tatlım şanslısın bak kendin dedin öteki ilk aylarda olmuş hemen buda olur inşallah yaşa bakmıyoki menepoza girdim diyip hamile olduğunu öğrenenler var ümit hep var canım ümidini yitirme sakın belirtilerde var birsürü inşallah bebişin seninledirİnşallah canım. Yaşım çok genç olsa takmicam kafayı ama 36 oldum artık. 1-2 sene içinde olmalı artık.
Amin canim.. Olmayan hepimize saglikli hayirli evlat sahibi olmayi diliyorumEvet canım hüsrana ugramak cok kötü insallh bebegin senledir canım.
Amin canim, çok sagol..tatlım şanslısın bak kendin dedin öteki ilk aylarda olmuş hemen buda olur inşallah yaşa bakmıyoki menepoza girdim diyip hamile olduğunu öğrenenler var ümit hep var canım ümidini yitirme sakın belirtilerde var birsürü inşallah bebişin seninledir
Amin canım insALLAHAmin canim.. Olmayan hepimize saglikli hayirli evlat sahibi olmayi diliyorum