Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

CAnim Allah aşkına dua edin bana çok korkuyorum

kendini strese sokma bu kadar canım stres olacak olanın da önüne geçer biliyorsun. kendini sakinleştirmeye çalış biraz da olsa. Dua edemiyorum regl dönemim ama Allahtan dilerim senin için.. kendine dikkat et...

canım senin döngün kaç günki hemen adet bitiminde olmuştu dedin hamilelik merak ettim inşallah bukadar belirtiye pozitifi görürsün :)
Slm canim, ilk hamileligimden bahsettim hemen adet sonrasi hamile kalmistim derken..
Adet döngüm çok düzenlidir 28 günde bir..
Insallah hayirliysa olsun, isteyen herkesede banada :emir_bebek:

CAnim biz o kadar korktuk ki iliskiye bile giremiyom kocisim ya oda bana üzülüyo hep dua ediyor keseyi veren Rabbim sağlıkla içine melegimizide versin diye
titiztitiz titiztitiz canim seninle ayni durumdayiz bende cok korkuyorum ama beklemekten baska yapicak bkrseyimiz yok benim esimde sikma canini vardir diyor korkudan bende iliskiye falan gitemiyorhm hayirlisiyla en yakin zamanda gorucez insallah yavrularimizi canini sikma lutfen pozitif olalaim ben sali gidicem tekrar sen ne zamann gidiceksin doktora

Slm canim, ilk hamileligimden bahsettim hemen adet sonrasi hamile kalmistim derken..
Adet döngüm çok düzenlidir 28 günde bir..
Insallah hayirliysa olsun, isteyen herkesede banada :emir_bebek:
anladım tatlım önceki gebeliğinden olduğunu benimde 28gün bende 2 ay önce 10.18.20.günlerde ilişki olmuştu o ay hamile kalmıştım düşk yptım şimdi hiç anlayamadım yani analiz yapıyorum 10.günü olduğunda tutsaydı çok erken olduğu için hcgm yüksek çıkardı reglimi 5geçe 60küsürdü 18.20. desem 8 gün kalada olurmu hiç bilmiom ? bakalım inşallah tekrar gebe kalırız ama sağlıkla huzurla :)

anladım tatlım önceki gebeliğinden olduğunu benimde 28gün bende 2 ay önce 10.18.20.günlerde ilişki olmuştu o ay hamile kalmıştım düşk yptım şimdi hiç anlayamadım yani analiz yapıyorum 10.günü olduğunda tutsaydı çok erken olduğu için hcgm yüksek çıkardı reglimi 5geçe 60küsürdü 18.20. desem 8 gün kalada olurmu hiç bilmiom ? bakalım inşallah tekrar gebe kalırız ama sağlıkla huzurla :)
Amin canim insallah..
Herseyin matematiksel gerçegi oldugu gibi, ezber bozan durumlarin varligida tartisilmaz. Dogru zamanda ihtimaller daha yüksek olabilir ama denilenin aksi zamanlarda da olabilecegibi kendim yasadim.. Kii zaten dr. kaç haftalik kaç günlük oldugunu söyledi. Ilkinde süprizdi, bukadar arastirmamistim tabii., nasip olmadi kucagima almak :-(
Bu arada çok gecmis olsun, Rabbim yine nasip eder insallah

Amin canim insallah..
Herseyin matematiksel gerçegi oldugu gibi, ezber bozan durumlarin varligida tartisilmaz. Dogru zamanda ihtimaller daha yüksek olabilir ama denilenin aksi zamanlarda da olabilecegibi kendim yasadim.. Kii zaten dr. kaç haftalik kaç günlük oldugunu söyledi. Ilkinde süprizdi, bukadar arastirmamistim tabii., nasip olmadi kucagima almak :-(
ilkinden sonra kaçıncı denemen canım mucizelerle yaşıyoruz zaten :KK36:

ilkinden sonra kaçıncı denemen canım mucizelerle yaşıyoruz zaten :KK36:
Aslinda bir önceki ay denemistik, birde bu ay.. Bütün ay boyunca ve özellikle tam gününde sabaha kadar çalistik diyebilirim :-))
Belirtileride bir tarafa birakalimda, nedense o his var içimde.. Boşta çıkabilir tabii, hayırlısı..
Birde rüyamda gördüm, daha dogrusu görüntü yoktu, bir kadın sesi duydum " tamam tutmuş, bu kadın hamile " diyordu benim için.. O sesle uyandım anında..
Ve bugün resmen kirpiklerim çapraz halde birbirine yapışık halde..
Pembe akıntım bugün yok denecek kadar azaldı ama iki gün çok yogundu..
Bukadar heves ve belirti umarım boş çıkmaz..
Bir önceki hamilelikte de aslında genelde hep korunuyorduk, tek seferde tutmuştu..

Aslinda bir önceki ay denemistik, birde bu ay.. Bütün ay boyunca ve özellikle tam gününde sabaha kadar çalistik diyebilirim :-))
Belirtileride bir tarafa birakalimda, nedense o his var içimde.. Boşta çıkabilir tabii, hayırlısı..
Birde rüyamda gördüm, daha dogrusu görüntü yoktu, bir kadın sesi duydum " tamam tutmuş, bu kadın hamile " diyordu benim için.. O sesle uyandım anında..
Ve bugün resmen kirpiklerim çapraz halde birbirine yapışık halde..
Pembe akıntım bugün yok denecek kadar azaldı ama iki gün çok yogundu..
Bukadar heves ve belirti umarım boş çıkmaz..
Bir önceki hamilelikte de aslında genelde hep korunuyorduk, tek seferde tutmuştu..
Canım pembe leken adet gibi yogunmu oldu.

İnşallah canım. Yaşım çok genç olsa takmicam kafayı ama 36 oldum artık. 1-2 sene içinde olmalı artık.
tatlım şanslısın bak kendin dedin öteki ilk aylarda olmuş hemen buda olur inşallah yaşa bakmıyoki menepoza girdim diyip hamile olduğunu öğrenenler var ümit hep var canım ümidini yitirme sakın belirtilerde var birsürü inşallah bebişin seninledir

tatlım şanslısın bak kendin dedin öteki ilk aylarda olmuş hemen buda olur inşallah yaşa bakmıyoki menepoza girdim diyip hamile olduğunu öğrenenler var ümit hep var canım ümidini yitirme sakın belirtilerde var birsürü inşallah bebişin seninledir
Amin canim, çok sagol..
Hep demeye çalıştıgım o zaten, bilim ilerlemiş, doktorlarımız çok uzman ok ama bazen bazı şeyler aksi şekilde de ilerleyebiliyor.
Yıllar evvel doktor bana çocuk istiyorsan tedavi olman lazım demişti. Tedavi olmadım. Çocuk fikrini çıkardım hayatımdan. İki sene evvel yinede korunuyorduk ve bir sefer geri çekilmedi, tek seferde hamile kaldım..

X