Bat yarin bugunden gideyim mi ki yoksa gecmesini bekliyim micanım bence doktora git kan testi yaptır o sana artış için başka bir tarih verecektir düzenli artışını görmek için silikte olsa bir çizgin var darısı bizlere :/
Insallah canm bnm.bnde cok sewinemiorum ki bu testler üzüo.bugunku testimi de ekledim cok silikcanım bence doktora git kan testi yaptır o sana artış için başka bir tarih verecektir düzenli artışını görmek için silikte olsa bir çizgin var darısı bizlere :/
Sen bence hemen sağlık ocağına git bi test yaptır. Hem silikti değildi düşüncen gider ben senin yerinde olsam bırakırdım idrar testini koşardm kan testineInsallah canm bnm.bnde cok sewinemiorum ki bu testler üzüo.bugunku testimi de ekledim cok silik
Yani battan 1 gün önce bukadr silik olmasi tedirgn ettievet markadan markayada değişiyo bende onu kullandığımda silik çıkmıştı sen canını sıkma silikte olsa bi çizgin var :)) sevin bence stres yapma cnm en büyük düşman ....bak bunlarda benim yaptıklarım 2 gün sonra yine tekrarla cnm ....
Canm calisiorumm isten izin alamam maalesefSen bence hemen sağlık ocağına git bi test yaptır. Hem silikti değildi düşüncen gider ben senin yerinde olsam bırakırdım idrar testini koşardm kan testinehayırlı haberlerini bekliyoruz
kan yapıyorlar aynı günde sonucun 1 yada 2 saate çıkıyor hemde ücretsiz yapıyorlar bende çalıştığım için bekliyorum 4 gün oldu gecikmem idrar yapmaya cesartmde yok çünkü ben 1 çizgi görüp sürekli üzülüyorumCanm calisiorumm isten izin alamam maalesefyarin sabh ise giderken ugrayabilirim olmazsa.saglik ocagnda kan testi mi yapiolar idrar mi
Bn idrar zannediodum en yakn zamanda gideyim saglikocagina süpheyle durmaktansa.senin günüm gecms aslinda bi cesaret edip en azndan ewde denesenkan yapıyorlar aynı günde sonucun 1 yada 2 saate çıkıyor hemde ücretsiz yapıyorlar bende çalıştığım için bekliyorum 4 gün oldu gecikmem idrar yapmaya cesartmde yok çünkü ben 1 çizgi görüp sürekli üzülüyorum
Test yapsam cikar mi ki ya
öyle diyorlar ben çok korkuyorum negatif gördüğüm için geçen ay çok üzülmüştüm bu akşam şansımı birdaha denemeye karar verdm sonucu söylerim :)Bn idrar zannediodum en yakn zamanda gideyim saglikocagina süpheyle durmaktansa.senin günüm gecms aslinda bi cesaret edip en azndan ewde denesen
BEN ADET GÜNÜNDE YAPTIM İLK TESTİ GÖLGE GİBİYDİ SENİNKİ BAYA BELLİ CNM SONRA 10 GÜN BEKLEDİM KESE HEMEN GÖRÜNMÜYO DİE O ARADA DA ARTMAYI TAKİP ETMEK İÇİN BAZEN 1 GÜN BAZEN 2 GÜN ARAYLA TEKRARLADIM ...Yani battan 1 gün önce bukadr silik olmasi tedirgn ettisen bu testleri hangi gunlerde yaptin canm
Son adet tarihim 3 Ekim.
Beklenen Adet Tarihim 31 Ekimdi ama adet olmadım.
Evett şimdi açıklama kısmına geleyim :) Ben BAT tan 5 gün önce korunmasız ilişkim oldu ve ogünden sonra hiç korunmadım zaten.Adetimde yakın diyede bebek olacak diye yapmamıştım açıkcasıBenim adetim 2 gün gecikti ve dün tüm gün miğde bulantısı ve baş agrısı çektim ve sürekli uykum vardı. Bugünde Sabah migde bulantısıyla kalktım ve kustum. Tabi illa hamilelik belirtisi diyemem çünkü eger 26 ekimde yani adetten 5 gün önceki ilişkimde döllenme olduysa 1 haftalık gebelikte kusma belirtisi olabilir mi bilemedim ki.. Kan versem kandada çıkmaz idrar tahlili yapsam onda hiç çıkmaz. NE yapıcam bilemedim.