- 27 Şubat 2015
- 348
- 197
- 39
Kızlar nerdesinizben çok kötüyüm dün geceden beri hastanedeyiz sabah geldim sonra tekrar gittik dün gece lavaboya gittiğimde camasirimda kahverengi leke gördüm hemen doktorumu aradım o memlekette oturduğum yerle memleketin arası 1buçuk saat hemen doktora git dedi gittik doktor kesen var yolk keseside oluşmuş ama kesen boş yani 6 haftalik olmasi lazim ama bu daha küçük 4 yada 5 haftalik geç dollenme olabilir dedi bide kesenin yanında hafif kan var dedi düşük riski dedi yatış verdi gece düşük olur diye yatmadım eve döndük sabah kalktım yine peçete ye kahverengi leke başka bi doktora gittik oda akinti kan şeklinde olursa gel dedi progestan ve bir prulotan iğne verdi dinlen dedi yarın rapor alcam ama benim neden kesem boş benim dünyam yıkıldı ya yerlesme kanamasi olabilir dedi yalancı 5. yada 6. haftada yerlesme kanamasimi olurmus
Bende de kan gelmedi cnm hayirli olsunAmin canm insallah.bu sefer allah yüzümüzü güldürür.bende bu tür belirtiler oldu ama genelde herkeste bir iki damla kan gelms bnde bu olmadi.sende böyle bisi oldu mu
Hamilesin Allahimin izniyle hayirli olsun cnmSoldaki dünkü test sagdaki bgunkü
Insallah canim tekrar anne olmayi nasio eder rabbim yanlis anlamazsan bebegini nasil kaybettin canim allah ayni aciyi yasatmasin insallahSağol canımmm ama malesef bebeği kaybetik olsun umutla devamm hepimizin kucakları dolsun taşaın inşşşş
Teşekkür ederim haklısınızCnm bence bunlara guvenme yaniltiyor ben bir kere yaptim cok fazla kopurdu ve adet oldum biliyorum caresizlik insana herseyi yaptiriyor ama bosuna umut etme yada umutsuzluga kapilma
titiztitiz Canim bende bebegimizi goremedim henuz gec dollenme olabilir benimde en son adet tarihim 13 eyluldu ilisiki 29 eylulden sonra oldu bende keseyi gordum ama henuz bebegimiz gorunmuyo kese 20 mm ustunde olunca bebek gorunuyirmus usg ni gonderirsen bi bakalim sali gunu tekrar gidicem gormek icin insallah bu sefer gorebikiriz bu arada kasigimda arar sira adet sancisi oluyor normal mi bilmiyorum leke hic gelmedi mide bulantilarim yavas yavas kendini gostermeye basladi bide afedersin ama birsey sorucam iliskiye girmede bir sakinca varmiymis
Cok asiri siddetli degil canim agri giriyo 2 3 sn sira geciyor doktor bir risk var dememdi canim ama bilmiyorumkasık ağrısı normal endişe etme hamilelik süresince de dönem dönem olabilir çok şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok.. düşük riski yoksa cinsel ilişki yasağı da olmuyor benim drum haftada 1 olabilir demişti
Cok asiri siddetli degil canim agri giriyo 2 3 sn sira geciyor doktor bir risk var dememdi canim ama bilmiyorum
Gittim canım sonuç hüsran adetim olmadı ama dun tekrar ultrason yaptılar ve sol yumurtam da yaklaşık 6 cm çapında bi kist oluşmuş yani gebelik olCnm doktora gt bnce bi an önce. .. Ve iyikide yurt dışında yasamiyorm.ck sacma ne demk ypmiylar kan testi.
Canımm kısmi mol gebelikti 12. Haftada kalbi durdu yani bir yumurtaya 2 sperm gşrmiş 6 ay ara verdim sonrada bir kimyasal gebelik yaşadım şu andada bekliyorum inşşş bu sefer normal bir gebelik olur:)))Bende de kan gelmedi cnm hayirli olsun
Hamilesin Allahimin izniyle hayirli olsun cnm
Insallah canim tekrar anne olmayi nasio eder rabbim yanlis anlamazsan bebegini nasil kaybettin canim allah ayni aciyi yasatmasin insallah
CAnim biz o kadar korktuk ki iliskiye bile giremiyom kocisim ya oda bana üzülüyo hep dua ediyor keseyi veren Rabbim sağlıkla içine melegimizide versin diyetitiztitiz Canim bende bebegimizi goremedim henuz gec dollenme olabilir benimde en son adet tarihim 13 eyluldu ilisiki 29 eylulden sonra oldu bende keseyi gordum ama henuz bebegimiz gorunmuyo kese 20 mm ustunde olunca bebek gorunuyirmus usg ni gonderirsen bi bakalim sali gunu tekrar gidicem gormek icin insallah bu sefer gorebikiriz bu arada kasigimda arar sira adet sancisi oluyor normal mi bilmiyorum leke hic gelmedi mide bulantilarim yavas yavas kendini gostermeye basladi bide afedersin ama birsey sorucam iliskiye girmede bir sakinca varmiymis
CAnim Allah aşkına dua edin bana çok korkuyorumtitiztitiz canım bu haftalarda da yerleşme kanaması olabiliyor canını sıkma hemen. umarım her şey yoluna girer
Korkmaaaa korkupta strese sokma kasma kendini canım benim sen ne yaparsan yap rabbim ne nasip ederse o inşşş bebişin gelir rabbim ol derse olur ve ne zaman derse o zaman o yüzden sabır et dua et korkma rabbim sen neylersen güzel etlersin de ben iki tane kaybettim çok şükür sağlığım yerinde :)CAnim Allah aşkına dua edin bana çok korkuyorum
Merhaba arkadaşım, bende 4 miyom vardı soğan kürü yaptım 2 miyom kaldı, kist için de iyi olduğunu söylemişti saraçoğlu ben yap derim doğal yolla yok et.Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?
canım senin döngün kaç günki hemen adet bitiminde olmuştu dedin hamilelik merak ettim inşallah bukadar belirtiye pozitifi görürsün :)iki sene evvel 12 hafta süren hamileligimde, agiz bakimima çok dikkat ettigim halde aniden dişim agrımaya başlamıştı, bacaklarıma gramp giriyordu ve adetime 1 hafta kala canım ekmek arası sucuk çekiyordu..
Ve ben galiba yine hamileyimmm inşallahhh..
Bazı insanlar erken belirti olmaz desede kesinlikle oluyor..
Şuanki belirtilerim vücut direncim düştügü için uçuk çıktı dıdaklarımda, bugün dişim agrımaya başladı, ayaklarıma gramp giriyor, iki gün çok yogun pembe akıntı geldi ve bugün hafifledi, idrarımı yaparkende biraz zorlanıyordum ve afedersiniz ama biraz kokulu oldugu için idrar yollarımı üşütmüş olabilirim diyede dğşünüyorum tabi.
Kasıklarımda karnımda ve belimde agrı var ve kasıklarımla karnımda şişkinlik var.
Dün canım acayip derecede ekşi şeyler istedi. Şalgam da..
Belki hamileyimdir belki degilimdir ama şunu tekrar söylemek istiyorum kii, tam adet ortasında gebelik gerçekleşecek diye yüzde yüz birşey yok.
İlk hamileligim hemen adet bitiminde gerçekleşmişti, iki adet ortasında degil..
Bukadar net belirtiye sonuç hüsran olursa üzücü :-(