Tamm cnm Dogrdur. ..inşallah hamissindr :--):))))ben kansız değilim be buda bazı kadınlarda belirtidir canım ilk gebeliğim 3ay sürdü ayaklarım hep üşüdü birde baş ağrısı vardı
Bu nedir kızlar bi akıl verin varmı başına qelen test yaptm direk böyle oldu bekledim daha emmedi heralde diye yarm saat oldu hala aynı varmı başına qelen?
Cnm bnm basima gelmedi ama bozuk olAbilrmi? TestBu nedir kızlar bi akıl verin varmı başına qelen test yaptm direk böyle oldu bekledim daha emmedi heralde diye yarm saat oldu hala aynı varmı başına qelen?
Evet cnm bozuk heralde haftaya bi dha yaparmCnm bnm basima gelmedi ama bozuk olAbilrmi? Test
Cnm denemedim hiç ama uyqulayanını duydm köpürüp öyle kalması qerekiyomuş o köpüqün köpürüp sönerse neqatif ama köpürüp öylece kAlırsa pozitifmiş ama qüvenme derim yani ona bakıp kendini şartlandrma kesin bişe deqlKızlar camasir suyu testi duydunuz mu ben bugün yaptım umutla bekleyiş sonunda bunu da yaptırdı köpürdü kopurunce pozitif oluyormuş bilen uygulayan oldu mu aranızda
Haklısın beklerken yapılabilecek bişey diye uygulamak istedim TeşekkürlerCnm denemedim hiç ama uyqulayanını duydm köpürüp öyle kalması qerekiyomuş o köpüqün köpürüp sönerse neqatif ama köpürüp öylece kAlırsa pozitifmiş ama qüvenme derim yani ona bakıp kendini şartlandrma kesin bişe deql
Kac günün gecmsti cnmEvet cnm bozuk heralde haftaya bi dha yaparm
Benm daha qünüm qeçmedi cnm 13 qün Var daha ben evde test vardı öylesine yapmıştmKac günün gecmsti cnm
Hmm anldm cnm iyi bklm hayrlsiyla olr inşallahBenm daha qünüm qeçmedi cnm 13 qün Var daha ben evde test vardı öylesine yapmıştm
Götür canım bakalım inşallah sorun çıkmazBende 21 yasindayim cnm benimde dusugu saymazsak ilk olucak. Valla cnm bende simdi esimle konusurken birsey ogrendim ve yikildim diyebilirim. Ama sorun teskil eder mi bilmiyorum bende bu ay kesin esimi hastaneye goturcem
Takma elîfim inşallah olucak rabbim vericek bizede inşallahinş. olacak cnm bende ameliyat olmadan hamile kalmak istemiyorum diyordum hep büşram millet hamile kalır doğuracağı günü bekler ben ne zaman düşecek acaba diye bekler oldum çok bunaldım
Aynı canım sen naptın inşallah sorun yokturNasilsin canim nasil gidiyo ins hersey guzel olur hsyatinda optumm
farklı zamanlarda birkaç ayrı yumurta çatlmış olabilir mi acaba?Kızlar ovulasyon testlerime bakar mısınız niye böyle oluyo ya
Hamilesin tatlımmm dikkat et kendinee bende yarın sabah test yapcam bakalım hayırlısııı kan testini yaptır ama bekle günün geçsin canımKizlar sabh ilk idrarimla yaptgm test
Tmm canm 5i 6si gibi test yaparim biraz gecsin yksa cok sinir oluorum kan testindeki kötü sonuclaraHamilesin tatlımmm dikkat et kendinee bende yarın sabah test yapcam bakalım hayırlısııı kan testini yaptır ama bekle günün geçsin canım