Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar camasir suyu testi duydunuz mu ben bugün yaptım umutla bekleyiş sonunda bunu da yaptırdı köpürdü kopurunce pozitif oluyormuş bilen uygulayan oldu mu aranızda

Kızlar camasir suyu testi duydunuz mu ben bugün yaptım umutla bekleyiş sonunda bunu da yaptırdı köpürdü kopurunce pozitif oluyormuş bilen uygulayan oldu mu aranızda
Cnm denemedim hiç ama uyqulayanını duydm köpürüp öyle kalması qerekiyomuş o köpüqün köpürüp sönerse neqatif ama köpürüp öylece kAlırsa pozitifmiş ama qüvenme derim yani ona bakıp kendini şartlandrma kesin bişe deql

Haklısın beklerken yapılabilecek bişey diye uygulamak istedim Teşekkürler

Bende 21 yasindayim cnm benimde dusugu saymazsak ilk olucak. Valla cnm bende simdi esimle konusurken birsey ogrendim ve yikildim diyebilirim. Ama sorun teskil eder mi bilmiyorum bende bu ay kesin esimi hastaneye goturcem
Götür canım bakalım inşallah sorun çıkmaz

inş. olacak cnm bende ameliyat olmadan hamile kalmak istemiyorum diyordum hep büşram millet hamile kalır doğuracağı günü bekler ben ne zaman düşecek acaba diye bekler oldum çok bunaldım
Takma elîfim inşallah olucak rabbim vericek bizede inşallah

Kızlar ovulasyon testlerime bakar mısınız niye böyle oluyo ya

Eklentiler

• image.jpg
    142,6 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…