Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tmm canm 5i 6si gibi test yaparim biraz gecsin yksa cok sinir oluorum kan testindeki kötü sonuclara:KK62:sende yapar yapmaz paylas hemn
Bencede 6 sı iidir 6sında kan yapalım hayırlısı olur inşşşş ama çok yorma kendini eğilip kslkarken dikat et ayaklarını sıcak tut :)))))ve kimseye sölemee

Bencede 6 sı iidir 6sında kan yapalım hayırlısı olur inşşşş ama çok yorma kendini eğilip kslkarken dikat et ayaklarını sıcak tut :)))))ve kimseye sölemee
Dikkat etmeye calisiorum:)dayanabilirsem 6sinda yaptrmaya calisirim:)suan kimsenin haberi yok:)ins dogruysa da esim disinda kimseye söylemcm:)

Meraba kızlar :)
Hamile olduqunuzu eşinize nasıl söylediniz ya da nasıl söylemeyi düşünüyosunuz :-) merak ettim alalım bakalım fikirleri :-)

Meraba kızlar :)
Hamile olduqunuzu eşinize nasıl söylediniz ya da nasıl söylemeyi düşünüyosunuz :-) merak ettim alalım bakalım fikirleri :-)

Bizimki sürpriz oldu. Eşim istemiyordu, kızacak üzülecek sandım. Ağlayarak söyledim. Ama çok sevindi. Sarıldı öptü. Ve heyecandan herkesi aradı

Arkadaşlar merhaba
Adetimden 10 gün geçtikten sonra ilişki yaşadım suan çok kötü kasik ağrım var bazen belim vuruyor ve 2 gündür istifra ediyorum sizce hamile olabilirmiyim

Arkadaşlar ....
Adetimden 10 gün geçtikten sonra ilişki yaşadım suan çok kötü kasik ağrım var bazen belim vuruyor ve 2 gündür istifra ediyorum sizce hamile olabilirmiyim ne zaman test alsam net çıkar bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar ....
Adetimden 10 gün geçtikten sonra ilişki yaşadım suan çok kötü kasik ağrım var bazen belim vuruyor ve 2 gündür istifra ediyorum sizce hamile olabilirmiyim ne zaman test alsam net çıkar bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Cnm olman gereken adet zamanini soylemen gerekiyor ki ona gore yorum yapalim bide supheli iliskinin tarihinide biliyorsan soyle cnm

Bende hamileliqimi öqrendiqimde bi emzik ve çok çalış baba ben qeliyorum notuyla hedye paketi yapıp sana hediye aldım diyip vermek istiyorum Allah nasip ederse :))

Cnm eger 14 gun sonra olman gerekiyorsa su an yumurtlama zamaninda oluyosun yani bugunleri degerlendirmen lazim yumurtlama takibi yapiyor musun ?
Yok hayır canım yapmıyorum 1 ay öncé yumurtaliklarda kist çıkmıştı ama adetten geçer dedi doktor şimdide Sol kasigim ve belim ağrıyor dün de istifra etmeye başladım psikolojik olabilirmiii

Yok hayır canım yapmıyorum 1 ay öncé yumurtaliklarda kist çıkmıştı ama adetten geçer dedi doktor şimdide Sol kasigim ve belim ağrıyor dün de istifra etmeye başladım psikolojik olabilirmiii
Cnm sol kasigin agrir cunku su an yumurtlama zamanin senin suan calisma yapman gerekiyor bu zamanlar cok degerli bizim icin. Afedersin ama ic camasirina yada taharet gordugunde seffaf uzayan bir akinti gelmesi gerekiyor onu gordugun gunu ve ondan sonraki gunleri gun asiri iliskiye girerek degerlendir

Cnm sol kasigin agrir cunku su an yumurtlama zamanin senin suan calisma yapman gerekiyor bu zamanlar cok degerli bizim icin. Afedersin ama ic camasirina yada taharet gordugunde seffaf uzayan bir akinti gelmesi gerekiyor onu gordugun gunu ve ondan sonraki gunleri gun asiri iliskiye girerek degerlendir
Anladım canim. İnşallah en yakın sürede hamile kalırım.

Kızlar herkesin affiniza sığınarak bunu da yaptım dedirtecek bir durumköpürdü normali bu kadar mi köpürüyor ve gittikçe artiyor

Eklentiler

• 20151031_190016.jpg
    20151031_190016.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar herkesin affiniza sığınarak bunu da yaptım dedirtecek bir durumköpürdü normali bu kadar mi köpürüyor ve gittikçe artiyor
Cnm bence bunlara guvenme yaniltiyor ben bir kere yaptim cok fazla kopurdu ve adet oldum biliyorum caresizlik insana herseyi yaptiriyor ama bosuna umut etme yada umutsuzluga kapilma

X