Hüsran mi diyorsun yani27 sindeyse yumurtlaman yerleşme kanaması olamaz.Yumurtan bugün çatlıyor olabilir canım.
Tmm cnm bnde okuyorm ve bugün 29 allahn izniyle hamile olursam onun faziltiyle ve rabbimin iznyle olrum ...Sagol canim Allah razi olsn bu ay bende okuyayimm ozaman İnsaAllah
Hayır hüsran değil eğer daha gelmediyse kanama adete dönmediyse denemeye devam et canım galiba bugün 18. günün mesela benim bu ay 16 sında çatladı ki genelde 14 ünde çatlıyordu.Hüsran mi diyorsun yani
Adetime daha 11 gün var. Yumurtlama günüm 27 siydi. Adetim çok düzenlidir. 27 sinde de çalsma yaptik ama nasip artik bakalimHayır hüsran değil eğer daha gelmediyse kanama adete dönmediyse denemeye devam et canım galiba bugün 18. günün mesela benim bu ay 16 sında çatladı ki genelde 14 ünde çatlıyordu.
Selam kızlar bunlar ovulasyon testlerim sizce hangi gün yumurtlamışım:/
Ben 22 yi değerlendirdim ve bi kere eşim hastaydı neyse bu ayda yan yattı çamıra battı tatlım :)21 de :)
Ben 22 yi değerlendirdim ve bi kere eşim hastaydı neyse bu ayda yan yattı çamıra battı tatlım :)
Cnm bence 22de cunku test siliklesmeye basladigi zaman yunurtlamis oluyosun yani cift cizgiyi gordukten 24-36 saat arasinda catliyor oda zaten 22sine denk geliyor insaALLAH tutmustur cnm :)Ben 22 yi değerlendirdim ve bi kere eşim hastaydı neyse bu ayda yan yattı çamıra battı tatlım :)
Güzel ağzın bal yesin inşallah 6. Denemem olmuş olcak adam akıllı olarak gerçi pek denememiş olduk ama kısmet çok istiyorum rabbim nasip eder inşallah bana da isteyen herkesede sana da:)İyi yapmışsın , zaten o çizgi yumurtlama olacağının ve cok yakın olduğunun alarmı nı veriyor. İnşallah tutmuştur
Cnm bence 22de cunku test siliklesmeye basladigi zaman yunurtlamis oluyosun yani cift cizgiyi gordukten 24-36 saat arasinda catliyor oda zaten 22sine denk geliyor insaALLAH tutmustur cnm :)
Darisi basimiza :) Arkadas ne cok cift cizgi gormus :) sanki her gun yumurtlama olmus gibiInşallah :)
Ayyy seninde ağzın bal yesin inşaallah ya daha önce iki kere kullandım bunu ama hep koyuylen oldu birinde silikti ama afedersiniz dört gün üst üste birlikte olunca o sperm ne kadar faydalı oldu bilmiyorum tutmadı o ay ramazandı bi de olmadı o ay da işte onun dışında 3 ünde öylesine oldu bi dahaki ay da yumurtlaama takibine gidicem nasip olursaCnm bence 22de cunku test siliklesmeye basladigi zaman yunurtlamis oluyosun yani cift cizgiyi gordukten 24-36 saat arasinda catliyor oda zaten 22sine denk geliyor insaALLAH tutmustur cnm :)
Cnm bu tarihler adetin 22. Gunu felan mi yoksa tarih olarak mi yazdin?Ayyy seninde ağzın bal yesin inşaallah ya daha önce iki kere kullandım bunu ama hep koyuylen oldu birinde silikti ama afedersiniz dört gün üst üste birlikte olunca o sperm ne kadar faydalı oldu bilmiyorum tutmadı o ay ramazandı bi de olmadı o ay da işte onun dışında 3 ünde öylesine oldu bi dahaki ay da yumurtlaama takibine gidicem nasip olursa
Nedense ben de silikte olsa çizgi çıkıyo ama yumurtlayınca koyu oluyo adete yakın siliktente silik baya silik oluyo kuzenimde mesela sadece yumurtlamada çıkıyo neden acabaDarisi basimiza :) Arkadas ne cok cift cizgi gormus :) sanki her gun yumurtlama olmus gibi
Cnm bendede silikte olsa cikiyor ama sen hemen hemen hergun koyu ikiside :) bide cok gec yumurtlamis oluyorsun adet dongun kac gun senin cnm?Nedense ben de silikte olsa çizgi çıkıyo ama yumurtlayınca koyu oluyo adete yakın siliktente silik baya silik oluyo kuzenimde mesela sadece yumurtlamada çıkıyo neden acaba
22.günü tatlım adetin ben 21-22 de falan yumurtluyorm 35-36 günde falan regl oluyormCnm bu tarihler adetin 22. Gunu felan mi yoksa tarih olarak mi yazdin?
Hmm anladim cnm bende dedim bazen ovu testleri hamile oluncada koyu oluyorya bebis gelio sandim :) ama adet dongune gore normalmis cnm hadi hayirlisi olsun bende gaza geldim ovu testi yaptim ama hala silik bir yumurtlayamadim :)22.günü tatlım adetin ben 21-22 de falan yumurtluyorm 35-36 günde falan regl oluyorm
Adetinin kaçıncı günü senin semacımHmm anladim cnm bende dedim bazen ovu testleri hamile oluncada koyu oluyorya bebis gelio sandim :) ama adet dongune gore normalmis cnm hadi hayirlisi olsun bende gaza geldim ovu testi yaptim ama hala silik bir yumurtlayamadim :)
Bugunu c.tesi olarak sayarsak 12. Gunu ama benim yumurtlama gunlerm cok duzensiz 2 ay once 12. Gunu yumt. Oldu gecen ay 22.gunu felan o yuzden 1hafta gec adet oldum oysa ne umutlanmistim tabi yine tirt cikti :)Adetinin kaçıncı günü senin semacım