Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben de bugune kadar hep negatif ciktigi icin umitlenmek istemiyorum. Ama bu heyecana daha fazla dayanacagimi sanmiyorum 12. gun kan testi yaptiracagim. Bebegini kaybettigine cok uzuldum. İnsallah bu sefer Allah bebisini kucagina almayi nasip eder.[/QUOT
Ben de bugune kadar hep negatif ciktigi icin umitlenmek istemiyorum. Ama bu heyecana daha fazla dayanacagimi sanmiyorum 12. gun kan testi yaptiracagim. Bebegini kaybettigine cok uzuldum. İnsallah bu sefer Allah bebisini kucagina almayi nasip eder.
Seninde inş:)

Hamişler kan değeriniz kaç olduğunda bebişin kalp atışlarını duydunuz pazartesi hastaneye gitmiştim beta hcg 3227 çıkmıştı ve küçücük keseyi gördüm çok şükür 5 kasım da tekrar gidicem sizce kalp atışını duyabilir miyim??

İKİ HAFTA ZATEN COK UIZUN BIR ZAMAN DILIMI CANIM ZATEN V-NORMALDE GELMESI GEREKEN ADETİN IKI HAFTADIR GELMIYOSA EN BUYUK IHTIMALIN AYRICA SAYDIKLARINDA BIREBIR GEBELIK BELIRTISI SEN COK BILE DAANMISSIN BENCE HEMEN ILK ONCE İDRAR TESTİ ARDINDA BIR KAN TESTİ YAPTIR CANIM OLANAKLAR COK YUKSEK HADI HAYIRLISI BAKALIM
Tatlım ben viyana da yaşıyorum ve malesef burda türkiye de olduğu gibi hemen kan testi yapmıyorlar zaten onada cnaim sıkkın sorma
Beklemekten başka çarem kalmadı
İdrar testi yapsam yine negatif gösterir diye yapmıyorum haftaya kadar beklicem bakalım hayırlısı bişeyler olacak
Bende iyi olan rahim zarim 11 mm olmuş okuduğum kadarıyla bebek oraya yerleşme yaparmış yani rahim hazır sadece yerleşme kaldı dualarınızı eksik etmeyin
Hepimiz olumlu sonuçlar alırız inş

Hadiii cnm ya tüh. .. Sağlık olsn dycek bska bsey bulamiyrm cnm.hayrli değilmiş demkki ne yapcn oyle düşn ...kac günün geçmişti
7 gunum gecmisti canim.. Bence ben psikolojik gebeydim aklim hep hamilelikteydi bugun annemler kardeslerim geldi elhamdulillah cok keyifli gecti ugras muhabbet aklima hic gelmedi yaa ikindiye dogru hemen adet oldum.. İate dusunmemek lazim ama insan engel olamiyor olamayincada olan duzenli adet dongume oldu.. Neyse hayirlisi buymus baska aylara kaldim :)

Aynen canım gecen gece dua ettim Allahim hayirlisi olsun sonuc ne olursa soz uzulmucem dedim. Uzulmedim mubarek cuma demekki hayirlisi degilmis :)
Bende öyle diyorum 14 gün geçti korkuyorum artık psikolojik bendede diye ama Rabbim den de hayırlısını diliyorum elbette
Başka kötü birşey olmasında gebelik için vaktimiz var ama tabiki de varsa dünyalar benim olacak o ayrı konu

Merhabalar. 13 ekimde adet oldum ve 27 ekimde tamda yumurtlama günümde ayni gece iki üç sefer denedin.
Gece bir rüya gördüm, hiç görüntü yoktu, bir ses duydum, tamam tutmuş hamilesin diyordu birisi. O sese uyandım. O bile mutlu etti beni.
Henüz çok erken belirti için ama sol kadıgımda karıncalanma oldu bugün. Kasıklarımın oldugu bölge oldukca kabarık görünüyor dışarıdan.. Ve agrı var..
Çok istiyorum, inşallah hayırlısıyla mutlu haberler alırız ☺️
Adetimin bittigi ilk günlerde iliski yasadik ama yumurtlama günümde olandan çok umutluyum.
Birdahaki adet tarihim 10 kasim

hamıle olan arkadaslr göğüsler hakkındakı degısımı ayrıntılı olarak yazar mısınız acaba ben fotosunu aradım ıkı göğüs arasındakı farkın ama bulamadım barı ayrıntılı bılgı alıyım tecrubelılerden
Canım rengi morarıyor gibi oluyor rengini nasıl anlatabilirim bilmiyorum :)

7 gunum gecmisti canim.. Bence ben psikolojik gebeydim aklim hep hamilelikteydi bugun annemler kardeslerim geldi elhamdulillah cok keyifli gecti ugras muhabbet aklima hic gelmedi yaa ikindiye dogru hemen adet oldum.. İate dusunmemek lazim ama insan engel olamiyor olamayincada olan duzenli adet dongume oldu.. Neyse hayirlisi buymus baska aylara kaldim :)
Anldm cnm dgrdur . bnde bi kez yasadm onu.bu sana ders olr en azindan bi daha dusunmemeye gayrt et.rabbim saglik versn olr elbette zamani glnce.sana meryem suresni sylmk istedim okumk istrsen allahn iznyle olr. Bu sitede var ararstrrsan görürsün.

Merhabalar. 13 ekimde adet oldum ve 27 ekimde tamda yumurtlama günümde ayni gece iki üç sefer denedin.
Gece bir rüya gördüm, hiç görüntü yoktu, bir ses duydum, tamam tutmuş hamilesin diyordu birisi. O sese uyandım. O bile mutlu etti beni.
Henüz çok erken belirti için ama sol kadıgımda karıncalanma oldu bugün. Kasıklarımın oldugu bölge oldukca kabarık görünüyor dışarıdan.. Ve agrı var..
Çok istiyorum, inşallah hayırlısıyla mutlu haberler alırız ☺️
Adetimin bittigi ilk günlerde iliski yasadik ama yumurtlama günümde olandan çok umutluyum.
Birdahaki adet tarihim 10 kasim
Benim de seninle aynı adet tarihim 14 ekimdi bakalim artık insallah ikimizde guzel sonuçlar aliriz inşallah okuyunca yazma geregi duydum normalde sessiz sessiz siteyi takip eder yorumlari okurdum

Anldm cnm dgrdur . bnde bi kez yasadm onu.bu sana ders olr en azindan bi daha dusunmemeye gayrt et.rabbim saglik versn olr elbette zamani glnce.sana meryem suresni sylmk istedim okumk istrsen allahn iznyle olr. Bu sitede var ararstrrsan görürsün.
Sagol canim Allah razi olsn bu ay bende okuyayimm ozaman İnsaAllah :KK66:

Lütfen bunu yasayan birileri varsa cevap versin. Az önce lavaboya gittim baya belirgin pembe renkte yogun akinti var. Bütün gün hafif bir sekilde oldu zaten ama bu sefer baya yogundu. Kan gibi degil baya pembe.. Daha adet tarihimede 11 gün var. Hamilelik belirtisimidirki. Sevinsemmi kaygilansammi bilemedim :KK17:

Lütfen bunu yasayan birileri varsa cevap versin. Az önce lavaboya gittim baya belirgin pembe renkte yogun akinti var. Bütün gün hafif bir sekilde oldu zaten ama bu sefer baya yogundu. Kan gibi degil baya pembe.. Daha adet tarihimede 11 gün var. Hamilelik belirtisimidirki. Sevinsemmi kaygilansammi bilemedim :KK17:
27 sindeyse yumurtlaman yerleşme kanaması olamaz.Yumurtan bugün çatlıyor olabilir canım.

X