- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
hamıle olan arkadaslr göğüsler hakkındakı degısımı ayrıntılı olarak yazar mısınız acaba ben fotosunu aradım ıkı göğüs arasındakı farkın ama bulamadım barı ayrıntılı bılgı alıyım tecrubelılerden
canım benim ilk gebeliğimde çok şişmişti birde dokunamıyordum ama bunda hiç birşey yok sadece çok az ara ara ucu hassaslaştı ve renginde bi değişiklik yok canımhamıle olan arkadaslr göğüsler hakkındakı degısımı ayrıntılı olarak yazar mısınız acaba ben fotosunu aradım ıkı göğüs arasındakı farkın ama bulamadım barı ayrıntılı bılgı alıyım tecrubelılerden
2 kizim var biri 2 digeri 1 yasinda cikmasi zor oluyor. Esimde ise gidiyor mecbur. Firsat yaratamadim. Bide gribal durumlar herkes hastalandi evdeneden kan testine gitmedin kii???
Tamm haytm teşekkür ederim bnmde aynn oyle sali günüydü. Yani ayni gün yapcaz iste fenami
aminnnnnHayırlı Cumalar Kızlar şu qünün hürmetine Rabbim tez zamanda hayırlı ve saqlıklıca kavuşturur inşallah bizleri bebişlerimize
Amiinnn
İKİ HAFTA ZATEN COK UIZUN BIR ZAMAN DILIMI CANIM ZATEN V-NORMALDE GELMESI GEREKEN ADETİN IKI HAFTADIR GELMIYOSA EN BUYUK IHTIMALIN AYRICA SAYDIKLARINDA BIREBIR GEBELIK BELIRTISI SEN COK BILE DAANMISSIN BENCE HEMEN ILK ONCE İDRAR TESTİ ARDINDA BIR KAN TESTİ YAPTIR CANIM OLANAKLAR COK YUKSEK HADI HAYIRLISI BAKALIMBenim adet hala gelmedi 2 hafta oldu bugün tam kızlar
Sizce bu yorgunluk Kasık ağrılarım akıntı, gerginlik ve rahim zarı kalınlaşması umitlenmem için yeterli dimi?
Ne hissedecegimi şaşırdım resmen
Tmm cnm sifa olur inşallahAynen cnm kullanmaya devam daha 11 qünüm var
Bendede aynı durum var. Benimde catlatma ignesi oldum 15 gün oldu. Belim çok agriyor bir haftadır. İnş hamileyizdir.Herkese merhaba gecen hafta sali gunu otrivelle catlatma ignesi oldum yani 10 gun olmus. Psikolojik mi bilmiyorum ama yaklasik 6-7 gundur vucut isimda yukselme var. 3-4 gundur de akinti basladi. Bunun disinda zaman zaman kasiklarimla regl agrisina benzer bir agri oluyor. Kendimi fazla dinledigimi dusunuyorum heveslenmek istemiyorum. tahmin edersiniz ki cok heyecanliyim. Sizce bu kadar erken hissedebilir mi bu belirtiler???
Bel agrisi bende de var. Sen benden 5 gun ondesin:) Okudugum forumlarda 12 gunden sonra test yaptirinca cikacagi yaziyordu. İstersen bir test yaptir.Bendede aynı durum var. Benimde catlatma ignesi oldum 15 gün oldu. Belim çok agriyor bir haftadır. İnş hamileyizdir.
Açıkçası negatif almaktan korkuyorum.oyuzden kesin adet tarihini beklicem. Geçen yıl bir düşük yaptım.bir yıldır istiyoruz ama bir turlu olmadı. Geçen ay hsg cektirdim şükürler olsun bi sorun çıkmadı. Bakalım birkaç gün daha beklicem.Bel agrisi bende de var. Sen benden 5 gun ondesin:) Okudugum forumlarda 12 gunden sonra test yaptirinca cikacagi yaziyordu. İstersen bir test yaptir.
Hayirlisiyla guzel haberler vermek dilegiyle
Ben de bugune kadar hep negatif ciktigi icin umitlenmek istemiyorum. Ama bu heyecana daha fazla dayanacagimi sanmiyorum 12. gun kan testi yaptiracagim. Bebegini kaybettigine cok uzuldum. İnsallah bu sefer Allah bebisini kucagina almayi nasip eder.Açıkçası negatif almaktan korkuyorum.oyuzden kesin adet tarihini beklicem. Geçen yıl bir düşük yaptım.bir yıldır istiyoruz ama bir turlu olmadı. Geçen ay hsg cektirdim şükürler olsun bi sorun çıkmadı. Bakalım birkaç gün daha beklicem.