Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah elifim sorun eşim de kesinleşti bakalım nolucak :/ içim rahat nedense olur inşallah beklemekten başka çarem yok..
inş. olacak cnm bende ameliyat olmadan hamile kalmak istemiyorum diyordum hep büşram millet hamile kalır doğuracağı günü bekler ben ne zaman düşecek acaba diye bekler oldum çok bunaldım

Yinede doktora git ve bi kontrol ol tatlım baktirmakta fayda var
Güçlü bi yapın var anladığım kadarıyla
İdrar testi yapamıyor musun tatlım ihtimal yüksek sanki inşallah olumlu olur
Yaptım 2 defa canım negatif cikti ama 5 gün oldu

Arkadaşlar aranızda prednol 4 mg kullanan varmı? Belim kasiklarim sırtım agriyor. Acaba ilaçtan dolayimi yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyorum

BANA BIRSEYLER OLUYOR :-(

bahsettigim belirtilerden başka, birde vücut direncim düştü. Birden alt ve üst dudagımda uçuklar çıktı. İdrarımı yaparkende göbegime dogru hagif bir sızı hissetmeye başladım. Belimin agrısı arttı. Ve pembe lekeler devam ediyor, birdahaki adetim 10 kasımda, bukadar erken leke gelmez bende..
Üşütmüşte olabilirim tabi ama.. Amaa iştee

Biz senle aynı şeyler i yaşıyoruz. İnşallah mutlu son olur

Bende bir de çok fazla gaz var bazen çok sancılı oluyor

Cnm doktora gt bnce bi an önce. .. Ve iyikide yurt dışında yasamiyorm.ck sacma ne demk ypmiylar kan testi.

Biz senle aynı şeyler i yaşıyoruz. İnşallah mutlu son olur
Ayy canım inşallah yaa. Kafayı yicem inanki, işi gücü bıraktım oturup ha bire okuyorum..
Hani psikolojik desem degil çünkü resmen gözle görülür pembe yogun leke, bel agrısı, gramplar vs.. Düne göre bugün herşey daha belirgin diyede biraz korktum üşüttüm mü acaba diye ama geçen bir doktordan dinlemiştim gebelik başlangıcında vücut direnci düştügü için uçuk çıkabilir diye. Alt ve üst dudagım aniden şişti.
Buketcim umarım hayırlı haberlerimiz olur canım. Gelişmelerinden haberdar edersin beni.
İki yıl önce üç ay süren bir gebelik yaşamıştım. O da tam bu zamanlara denk gelmişti :-(

Ben de ayni durum kızlar adetime 5 gün var. Inanilmaz bi baş ağrısı bide benim sağ elim serçe ve yüzük parmağı hariç diğer 3 parmak ta hissizlik uyuşukluk var halsizlik yorgunluk da cabasi geçen hafta iliskiden sonra kanamam başladı adet gibi doktora gittim korktum orta ay kanamasi dedi yumurtaligin 4 4.5 cm dedi catlicak büyümüş dedi 22 sinde gittim. Sizce hamile olabilir miyim

benımde hamileliğimin ilk gününden bugüne kadar olan tek belirtim göğüs uçlarımda hassasıyet yanı ümitlendirmiyim yinede fakat bende durum buydu:)

Amin canım amin Rabbim yüzümuzu guldursun tez zamanda

Rabbim tez zamanda yüzümuzu guldursun inşallah tatlım ya kendim kadar sizi de merak ediyorum

S.aleykm kizlar Rabbim insallah vermistr hayrli bi evlat... Hepimize ve isteyen herkeze ... Bekleyişimizi hayrla sonlandirir... Bnm de 4 günüm geçti. Bugünle beraber kendimi dinlemiyorm hani su anda bisey yk belirti bna göre. Goguz uçlarım aciyrdu bi haftadr su anda azck var dkunsan acir hani ve uçları dik dolgunlasms birde etrafndada kabarcklar oluşmuş ck afedersnz ama bnlari eşim söyledi.bn daha onceden büyük bi hayal kırıklığı yasadgm icn bi daha dusunmucem dedm. Iste byle ama bni rahatsz eden kasiklarm agriyr bi haftadir. Ve belim bnlar sadece düşündürüyor? ???

Neden bir test alıp yapmıyorsun canım ?
Umarım hayırlısıyla anne adayısındır.
Az önce uzanmıştım ve ayaga kalktıgımda ciddi şekilde başım döndü. Hem umutlanıyorum hem hüsrana ugramaktan korkuyorum :-(

Ben adet günüm gelmeden test yapmayayım diye kendimi tutuyorum, siz ne kadar sabırlısınız maşallah. Hemen bi test yapın bence, varsa büyük ihtimalle çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…