- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
Benimde öyleydi o yüzden dr a gttim hormon testi yaptı troidim yavaşmış şuan hap kullanıyorum troid hapı yani hormon felan işte canım :) bakalım rahim filmim temizdi diper herşey iyidi bakalım nolcak eşimin de sperm sayısı biraz düşüktü ama dr olanilir dedi bilemiyorumBugunu c.tesi olarak sayarsak 12. Gunu ama benim yumurtlama gunlerm cok duzensiz 2 ay once 12. Gunu yumt. Oldu gecen ay 22.gunu felan o yuzden 1hafta gec adet oldum oysa ne umutlanmistim tabi yine tirt cikti :)
Cnm bende subat ayinda 2 aylikken dusuk yaptim sebebi yumrt. Kist vardi sonra kistler yuzunden cocugum olmuyordu temmuz ayinda ameliyat oldum laparotomi o zamandan beri tekrar deniyoruz iste cnm daha Rabbim nasip etmedi .Benimde öyleydi o yüzden dr a gttim hormon testi yaptı troidim yavaşmış şuan hap kullanıyorum troid hapı yani hormon felan işte canım :) bakalım rahim filmim temizdi diper herşey iyidi bakalım nolcak eşimin de sperm sayısı biraz düşüktü ama dr olanilir dedi bilemiyorum
Merhaba aynıyız 11gün var adetime yumurtlamam 27sindeydi herseyi özenle takipettim artk taktir Rabbimin insallah saglikla tutunmalarını nasipetsinAdetime daha 11 gün var. Yumurtlama günüm 27 siydi. Adetim çok düzenlidir. 27 sinde de çalsma yaptik ama nasip artik bakalim
M troidim öyle çok yüksek değil benm normalin az üstü yani engel değil ama neden olmuyo bilmiyorum herşey temizken sorun eşimde o da tınlamıyo yaniCnm bende subat ayinda 2 aylikken dusuk yaptim sebebi yumrt. Kist vardi sonra kistler yuzunden cocugum olmuyordu temmuz ayinda ameliyat oldum laparotomi o zamandan beri tekrar deniyoruz iste cnm daha Rabbim nasip etmedi .
Cnm erkekler bizim kadar dusunceli degil olursa olur olmazsa olmaz. Cok sukur benim esim caba gosteriyor fakat bizim kadar dusunceli degilleer.eger benimde bu ay olmazsa hem kendimi hemde esimi doktora gostercem . Kac yasindasin cnm ilk cocugun mu olcakM troidim öyle çok yüksek değil benm normalin az üstü yani engel değil ama neden olmuyo bilmiyorum herşey temizken sorun eşimde o da tınlamıyo yani
21 canımilk olucak olursa eğer aslında eşim de çok çabalıyodu ama şimdi adama bahsini etsem bi yıl dolsun bi diyip duruyo e mübarek çabanı sarfet bi yıl da dolar yaniCnm erkekler bizim kadar dusunceli degil olursa olur olmazsa olmaz. Cok sukur benim esim caba gosteriyor fakat bizim kadar dusunceli degilleer.eger benimde bu ay olmazsa hem kendimi hemde esimi doktora gostercem . Kac yasindasin cnm ilk cocugun mu olcak
Bende 21 yasindayim cnm benimde dusugu saymazsak ilk olucak. Valla cnm bende simdi esimle konusurken birsey ogrendim ve yikildim diyebilirim. Ama sorun teskil eder mi bilmiyorum bende bu ay kesin esimi hastaneye goturcem21 canımilk olucak olursa eğer aslında eşim de çok çabalıyodu ama şimdi adama bahsini etsem bi yıl dolsun bi diyip duruyo e mübarek çabanı sarfet bi yıl da dolar yani
Slm hanımlar bende gecen ay oyle oldum parca parca et gıbı geldı bende oyle dusundum ama yapabılecegım bısey olmadı dustuysede bılmıyorum hepinize çok geçmiş olsun umarım hepimizin bebisleri yakında gelir ben 1.5 Yıllık evliyim bebis istiyorum pkoluyum normalde 38 günde bir adet oluyorum bu sefer daha çok gecikti doktora gitti yine benim yok olmadı dedi cesıtlı testler yaptı hsg cektırdık herhangi bır sorun cıkmadı glifor verdi folik asit içeren bir ilaç verdi adetin in 5. Günü klomen verdi 1 tane yumurta oluşmuş iğne verdi o gün yaptık gün aşırı ilişki önerdi şimdiKızlar biliyormusunuz bence ben hamileydim.. Suan inanilmaz yogun kanamam var ve pembe parca parca et geliyor kucuk kucuk hemde cok cok geliyor etler.. Dr bana cok zayifsin bebegin tutunmasi icin sen once kilo al biraz demisti.. Dun ben 4 yasindaki yogenimi cok kucakladim cok fazla is yaptim 7-8 cesit yemek vs vs hozmet derken yavrum tutunamadimi acaba? Ne bilim oluyormus boylr yine bu sitede okudum kadinlarin %bilmrm kaci farkinda olmadan her ay bu durumu yasiyormus.. Uzulmuyorum hersey nasip ben sadece sizinle paylasmak istedim
Canım aynı şeyi bende yaşadım hemen doktora git o parçalar çok önemli. Ben bir ay kanama sürünce düşük yaptığımı anladımKızlar biliyormusunuz bence ben hamileydim.. Suan inanilmaz yogun kanamam var ve pembe parca parca et geliyor kucuk kucuk hemde cok cok geliyor etler.. Dr bana cok zayifsin bebegin tutunmasi icin sen once kilo al biraz demisti.. Dun ben 4 yasindaki yogenimi cok kucakladim cok fazla is yaptim 7-8 cesit yemek vs vs hozmet derken yavrum tutunamadimi acaba? Ne bilim oluyormus boylr yine bu sitede okudum kadinlarin %bilmrm kaci farkinda olmadan her ay bu durumu yasiyormus.. Uzulmuyorum hersey nasip ben sadece sizinle paylasmak istedim
İdrar testi yapamıyor musun tatlım ihtimal yüksek sanki inşallah olumlu olurSelam kızlar bugün 15 ince gün ve adetim hala yok günlerdir olan sol kasik ağrıları gitti bugün iyim
Test yapmak istemiyorum yine negatif cikicak diye
Diğer yandan da hamileyim diye çok umitleniyorum
Adet olacakmış gibi yine sancılı uyandım mide bulantısı eşliğinde
Hastaneye gitsem burda kan testi yapmıyorlar yani viyana da tamamen ikinci adet günü gelene kadar
Meraktan ölmek üzereyim
Göğüslerim şişti ama sadece uçlarında ağrı var
Moral olarak çok iyi sayılmam dün tüm gün eşime küstüm ve ağladım
Psikolojik olmasından çok korkuyorum
Sizce bu kadar hamilelik belirtisi artı 2 hafta gecikmesi umitlenmem için yeterli mi ?
Biran önce doktora git bence. Bebek varsa ona göre beslenip hareket edersin.. Ikinizinde sagligi için..Selam kızlar bugün 15 ince gün ve adetim hala yok günlerdir olan sol kasik ağrıları gitti bugün iyim
Test yapmak istemiyorum yine negatif cikicak diye
Diğer yandan da hamileyim diye çok umitleniyorum
Adet olacakmış gibi yine sancılı uyandım mide bulantısı eşliğinde
Hastaneye gitsem burda kan testi yapmıyorlar yani viyana da tamamen ikinci adet günü gelene kadar
Meraktan ölmek üzereyim
Göğüslerim şişti ama sadece uçlarında ağrı var
Moral olarak çok iyi sayılmam dün tüm gün eşime küstüm ve ağladım
Psikolojik olmasından çok korkuyorum
Sizce bu kadar hamilelik belirtisi artı 2 hafta gecikmesi umitlenmem için yeterli mi ?
Canım bende de su an o durum söz konusu adetime 10gun kala başladı hala devam ediyor bat 5kasim yanı 5gunum var bekliyorum bende ve yerleşme kanaması dır diye ümit ediyorum inşallah senin de öyledirÜşütmüş yada mikrop kapmışta olabilirim ama hamile kalmış olmaktanda çok umutluyum. Hala pembe leke devam ediyor ve karnımda kasıklarımda bir agrı var. Vajina agzındada tuhaf bişeyler hissediyorum, agrı degil, ne oldugunu bende anlayamıyorum. Belim agrıyor, bacaklarım sızlıyor, psikolojik degil resmen agrıyor..
Ben iki yıl önce 3 ay süren bir hamilelik yaşadım. Aklımın ucundan bile geçmiyordu hamile olabilecegim ve günüm gelmeden canım sucuk ekmek istemişti, ve bacaklarıma gramplar giriyordu. İllaki ovulasyon döneminde hamile kalınacak diye birşey yok. İlk hamileliginde birçok insanın imkansız dedigi tarihlerde hamile kalmıştım. Bazen bazı durumlar ezber bozabiliyor işte..
Benim şuan için ögrenmek istedigim ödet öncesi pembe lekesi gelen kimseler oldumu? Bu bir hamilelik belirtisimi ?
Daha 10 gün var beklemek çok zor :-(
Insallah canim. Adete bir gün kala felan lekelenme olurdu bazen ama böyle 10-12 gün evvelden asla olmadi. Tam yumurtlama günümde çalisma yaptik diye çok umutluyum.Canım bende de su an o durum söz konusu adetime 10gun kala başladı hala devam ediyor bat 5kasim yanı 5gunum var bekliyorum bende ve yerleşme kanaması dır diye ümit ediyorum inşallah senin de öyledir
:) ben de öyle ümit ediyorum tatlım. Hatta ilk lekelenme olduğu gün bile belki yumurtlama günüm diye çalışmaya devam dedikInsallah canim. Adete bir gün kala felan lekelenme olurdu bazen ama böyle 10-12 gün evvelden asla olmadi. Tam yumurtlama günümde çalisma yaptik diye çok umutluyum.
Insallah olmayan herkese, sana bana Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin..:) ben de öyle ümit ediyorum tatlım. Hatta ilk lekelenme olduğu gün bile belki yumurtlama günüm diye çalışmaya devam dedikbenim de bi kaç gün önce olurdu ama on gün önce hiç olmamıştı.
İlkinde benim acayip gogus agrim vardı sutyen giyerken ağlayacak kadar açıyordu uçları ama şimdi yokInsallah olmayan herkese, sana bana Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin..
Dün aksamdan beridir vajina agzinda tuhaf bisey hissediyorum ama nedir çözemedim. Kaşıntı yada agrı degil. İdrarımı yaparkende hissediyorum. O yüzden umudumu kaybeder gibi oldum acaba üşüttümmü diye ama belim fena agrıyor, kasıklarım resmen şişti, gögüslerindede hafif batma ve şişlik var gibi.
İlkinde hiçbirşey hatırlamıyorum, sadece canım fena sucuk istiyordu ve ayaklarıma gramp giriyordu.
Kafayı yicez beklerken)