Ben de bugune kadar hep negatif ciktigi icin umitlenmek istemiyorum. Ama bu heyecana daha fazla dayanacagimi sanmiyorum 12. gun kan testi yaptiracagim. Bebegini kaybettigine cok uzuldum. İnsallah bu sefer Allah bebisini kucagina almayi nasip eder.[/QUOT
Seninde inş:)Ben de bugune kadar hep negatif ciktigi icin umitlenmek istemiyorum. Ama bu heyecana daha fazla dayanacagimi sanmiyorum 12. gun kan testi yaptiracagim. Bebegini kaybettigine cok uzuldum. İnsallah bu sefer Allah bebisini kucagina almayi nasip eder.
Tatlım ben viyana da yaşıyorum ve malesef burda türkiye de olduğu gibi hemen kan testi yapmıyorlar zaten onada cnaim sıkkın sormaİKİ HAFTA ZATEN COK UIZUN BIR ZAMAN DILIMI CANIM ZATEN V-NORMALDE GELMESI GEREKEN ADETİN IKI HAFTADIR GELMIYOSA EN BUYUK IHTIMALIN AYRICA SAYDIKLARINDA BIREBIR GEBELIK BELIRTISI SEN COK BILE DAANMISSIN BENCE HEMEN ILK ONCE İDRAR TESTİ ARDINDA BIR KAN TESTİ YAPTIR CANIM OLANAKLAR COK YUKSEK HADI HAYIRLISI BAKALIM
Ultrason da görüldü bende kan tahlili yapmadı sadece ultrason la baktı bana doktorRAHİM ZARININ KALINLAŞTIGINI NASIL ANLIYORSUN YA DA GEBELIKTE RAHIMDE Kİ DEGISIKLIKLERI NASIL ANLIYORSUNUZ KIZLAR
Hadiii cnm ya tüh. .. Sağlık olsn dycek bska bsey bulamiyrm cnm.hayrli değilmiş demkki ne yapcn oyle düşn ...kac günün geçmiştiKızlar ben adet oldum az önce herseyin hayirlisi yapacak bisey yok :)
Hayırlısı olsun canım daha çok genciz ve Rabbim hayırlı olan zamanı bizden iyi bilir üzmek yok denemelere devamKızlar ben adet oldum az önce herseyin hayirlisi yapacak bisey yok :)
7 gunum gecmisti canim.. Bence ben psikolojik gebeydim aklim hep hamilelikteydi bugun annemler kardeslerim geldi elhamdulillah cok keyifli gecti ugras muhabbet aklima hic gelmedi yaa ikindiye dogru hemen adet oldum.. İate dusunmemek lazim ama insan engel olamiyor olamayincada olan duzenli adet dongume oldu.. Neyse hayirlisi buymus baska aylara kaldim :)Hadiii cnm ya tüh. .. Sağlık olsn dycek bska bsey bulamiyrm cnm.hayrli değilmiş demkki ne yapcn oyle düşn ...kac günün geçmişti
Aynen canım gecen gece dua ettim Allahim hayirlisi olsun sonuc ne olursa soz uzulmucem dedim. Uzulmedim mubarek cuma demekki hayirlisi degilmis :)Hayırlısı olsun canım daha çok genciz ve Rabbim hayırlı olan zamanı bizden iyi bilir üzmek yok denemelere devam
Bende öyle diyorum 14 gün geçti korkuyorum artık psikolojik bendede diye ama Rabbim den de hayırlısını diliyorum elbetteAynen canım gecen gece dua ettim Allahim hayirlisi olsun sonuc ne olursa soz uzulmucem dedim. Uzulmedim mubarek cuma demekki hayirlisi degilmis :)
Canım rengi morarıyor gibi oluyor rengini nasıl anlatabilirim bilmiyorum :)hamıle olan arkadaslr göğüsler hakkındakı degısımı ayrıntılı olarak yazar mısınız acaba ben fotosunu aradım ıkı göğüs arasındakı farkın ama bulamadım barı ayrıntılı bılgı alıyım tecrubelılerden
Anldm cnm dgrdur . bnde bi kez yasadm onu.bu sana ders olr en azindan bi daha dusunmemeye gayrt et.rabbim saglik versn olr elbette zamani glnce.sana meryem suresni sylmk istedim okumk istrsen allahn iznyle olr. Bu sitede var ararstrrsan görürsün.7 gunum gecmisti canim.. Bence ben psikolojik gebeydim aklim hep hamilelikteydi bugun annemler kardeslerim geldi elhamdulillah cok keyifli gecti ugras muhabbet aklima hic gelmedi yaa ikindiye dogru hemen adet oldum.. İate dusunmemek lazim ama insan engel olamiyor olamayincada olan duzenli adet dongume oldu.. Neyse hayirlisi buymus baska aylara kaldim :)
Benim de seninle aynı adet tarihim 14 ekimdi bakalim artık insallah ikimizde guzel sonuçlar aliriz inşallah okuyunca yazma geregi duydum normalde sessiz sessiz siteyi takip eder yorumlari okurdumMerhabalar. 13 ekimde adet oldum ve 27 ekimde tamda yumurtlama günümde ayni gece iki üç sefer denedin.
Gece bir rüya gördüm, hiç görüntü yoktu, bir ses duydum, tamam tutmuş hamilesin diyordu birisi. O sese uyandım. O bile mutlu etti beni.
Henüz çok erken belirti için ama sol kadıgımda karıncalanma oldu bugün. Kasıklarımın oldugu bölge oldukca kabarık görünüyor dışarıdan.. Ve agrı var..
Çok istiyorum, inşallah hayırlısıyla mutlu haberler alırız
Adetimin bittigi ilk günlerde iliski yasadik ama yumurtlama günümde olandan çok umutluyum.
Birdahaki adet tarihim 10 kasim
Insallah hayirli haberkerimizide paylasirizBenim de seninle aynı adet tarihim 14 ekimdi bakalim artık insallah ikimizde guzel sonuçlar aliriz inşallah okuyunca yazma geregi duydum normalde sessiz sessiz siteyi takip eder yorumlari okurdum
Evet insallah allah yüzümüzü güldürsün artıkInsallah hayirli haberkerimizide paylasiriz
Sagol canim Allah razi olsn bu ay bende okuyayimm ozaman İnsaAllahAnldm cnm dgrdur . bnde bi kez yasadm onu.bu sana ders olr en azindan bi daha dusunmemeye gayrt et.rabbim saglik versn olr elbette zamani glnce.sana meryem suresni sylmk istedim okumk istrsen allahn iznyle olr. Bu sitede var ararstrrsan görürsün.
27 sindeyse yumurtlaman yerleşme kanaması olamaz.Yumurtan bugün çatlıyor olabilir canım.Lütfen bunu yasayan birileri varsa cevap versin. Az önce lavaboya gittim baya belirgin pembe renkte yogun akinti var. Bütün gün hafif bir sekilde oldu zaten ama bu sefer baya yogundu. Kan gibi degil baya pembe.. Daha adet tarihimede 11 gün var. Hamilelik belirtisimidirki. Sevinsemmi kaygilansammi bilemedim