Canlar kimyasal gebelik neredeyse tüm kadınların yaşadığı ve farkedilmwyen gebeBende sordum ama cevap yok
Kizlar neoldu varmi gelisme.merak ediyorumSeninle aynıyız bende 25 i bekliyorum sende de şancı oluyormü
Duam34 nasilsin ne durumdasinKızlar gunaydin benim kasik batmalarim kesildisadece hafif bir kasik yanmam var okadar butun umidimi kaybediyor gibiyim bat a kaldı 2...
Ne durmdasin canim merak ettimmerhaba canım benim de bata 2 gün kaldı benim hiç kasık batmam olmadı zaten ama bir umut bekliyorum iştee :)
ama şöyle bir durumum var benim genelde bata 1 hafta kala sancılarım başlardı bu ay hiç sancım da olmadı bu bir belirti olabilir mi bilmiyorum.
Peki mol gebelik ne zaman anlasikiyor cnm birde bos gebelik hakkinda bilgin varmiKimyasal gebelik sorun değil onu vücut atıyo herhangi bir müdahaleye gerek almıyor ama mol gebelik dert ben onuda yaşadım bebeğin kalp atışlarını duydum 12.haftada öldü malesef benimki kismi mol gebelik yani bebek vardı bir yumurtya 2 sperm girmişti bebek 69 kromozomluyfu yaşaması zaten imkansızdı kürtajdan sonra sürekli beta ölçtürdüm çünkü moş gebelik sonunda kanser riski var rahimde kötü hücreler çoğalıyo falan filan neyse 6 ay bekledim ilk deneme tutu buda kimyasal çıktı ilki kadar üzülmedim allah bana can sağlığı versin elbet yapıcamm kızlar bunları kafanıza takmayın inş hepinizin sağlıklı bebeişleri olurrr
Mol gebelik eğer tam mol ise utrasonda anlaşılıyor çünkü onda bebek yok üzüm dalı gibi küçük küçük kesecikler oluyo o çok tehlikeli zaten ama kismi molda bebk olduğu için onun anlaşılması daha zor genelde bebek ölüyo pataloji yada genetik sonucu çıkıyo boş gebelik ise kese var ama içinde bebek yok yani embriyo okuşmuyo canım allah kimseye yaşatmasın çokta düşünme kötüyü çağırmayalımmPeki mol gebelik ne zaman anlasikiyor cnm birde bos gebelik hakkinda bilgin varmi
Bn izmirde cnmAnkaradayım canım sen ??
Canım ben dun 5 liralik testten yaptim baya baya negatif ama suan adetim geceli 1 gun oldu sag kasik batmasi arada devam ediyor cok nadir bel agrim cok var ve goguslerim dolgun dolgun ve sancili.. Beklemedeyim sende durum nasilDuam34 nasilsin ne durumdasin
Hayirlisi olsun insallah bebisin vardir.biliyorsun kesin sonuc vermiyor gec dollenme olmus olabilir bekle bakalim.sonuc ne olursa olsun haberleselim.benim yarin olmasi gerek ama hep 1gun oncesinde lekelenme olurdu.bkliyorum.gecen ay asilama yaptirdim belkide gecikicek.insallah guzel haber veririz birbirimize.isteyen herkese allh nasip etsinCanım ben dun 5 liralik testten yaptim baya baya negatif ama suan adetim geceli 1 gun oldu sag kasik batmasi arada devam ediyor cok nadir bel agrim cok var ve goguslerim dolgun dolgun ve sancili.. Beklemedeyim sende durum nasil
Benimde bir gun gecti sonra adet oldum adet olmadan iki hafta once bir hafta suren kahverengi leke geldi yerlesme sandim ama degilmis maalesefCanım ben dun 5 liralik testten yaptim baya baya negatif ama suan adetim geceli 1 gun oldu sag kasik batmasi arada devam ediyor cok nadir bel agrim cok var ve goguslerim dolgun dolgun ve sancili.. Beklemedeyim sende durum nasil
Dogru soyluyosun cnm ama burayi okuya okuya herkesin yasadiklarini gore gore cok korkuyorum kanama calan olurmu ki bunlarda yada anormal durumlarMol gebelik eğer tam mol ise utrasonda anlaşılıyor çünkü onda bebek yok üzüm dalı gibi küçük küçük kesecikler oluyo o çok tehlikeli zaten ama kismi molda bebk olduğu için onun anlaşılması daha zor genelde bebek ölüyo pataloji yada genetik sonucu çıkıyo boş gebelik ise kese var ama içinde bebek yok yani embriyo okuşmuyo canım allah kimseye yaşatmasın çokta düşünme kötüyü çağırmayalımm
15gün çok uzun bi süre hamile olmasan bile doktora gitmelisin mutlaka...kızlar adetim 5 gün geçikince gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı şimdi 15 gün oldu ve hala gelmedi acaba hamile olabilir miyim tekrar doktora gitsem mi yoksa hiç umut etmiyim mi
Valla dün test yaptım negatif çıktı bugün adet günümKizlar neoldu varmi gelisme.merak ediyorum
İnsaAllah suan bizimledir bebislerimizHayirlisi olsun insallah bebisin vardir.biliyorsun kesin sonuc vermiyor gec dollenme olmus olabilir bekle bakalim.sonuc ne olursa olsun haberleselim.benim yarin olmasi gerek ama hep 1gun oncesinde lekelenme olurdu.bkliyorum.gecen ay asilama yaptirdim belkide gecikicek.insallah guzel haber veririz birbirimize.isteyen herkese allh nasip etsin
Benede adet olmadan iki hafta once kahverengi leke geldi ama o yerlesme kanamasi degil.yumurta catladi kanamasiydi bence seninkide oyle cunku zaten adetten iki hafta once senin nerdeyse yumurtlaman yeni basliyorBenimde bir gun gecti sonra adet oldum adet olmadan iki hafta once bir hafta suren kahverengi leke geldi yerlesme sandim ama degilmis maalesef