Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kimyasal gebelik snrsi daha kolay hamile kaliniyor cunku rahim kendini gebelige asilmis oluyor bende ilk kimyasal gebelik yasadim sok gecirdim nedir ne degildir bilmiyordum ama uzun arastirmalarim sonucunu size yazayim aslinda kimyasal gebelik cogu kadinin yasadigi ama anlayamadigi bi gebelikmis komyasal gebelikler adet kanamasiyla beraber atilir aslinda bi embriyo olusmadan duser yani bunun sebebi bi cok sey olabilir kromzom eksligi hucrelerin bolunememisi kalitesiz sprem kalitsiz yumurtayla eslesmesi sonucu olusur ve sagliklo bi gebelik olmadigi icin vucut bunu tehlike olarak gordugu icin direk istemeden vucudundan adet kaniyla atar

Belirtileri nelerdi?
Valla belirti olarak yine ayni belirtiler goguslerim asiri sismti ztn gebe kaliosun neyse gittim beta olcudrdim 7 cikti gebeyim diye seviniyordum snr doktorumu aradim degerin cok dusuk dedi kimyasal gebelik olabilir dedi iki gun snr tekarla dedi iki katina cikarsa normal gidiyor cikmiyosa dedi kimyasaldir 2 gun snr kan vermeye gidicem bi baktim kahve rengi leke dedim belki yerlesme kanamasi flndir ama oyle degildi nasil bi agriyla adet oldum bunu bi ben bide allah bilir adetle beraber gebelikte gitti

Valla belirti olarak yine ayni belirtiler goguslerim asiri sismti ztn gebe kaliosun neyse gittim beta olcudrdim 7 cikti gebeyim diye seviniyordum snr doktorumu aradim degerin cok dusuk dedi kimyasal gebelik olabilir dedi iki gun snr tekarla dedi iki katina cikarsa normal gidiyor cikmiyosa dedi kimyasaldir 2 gun snr kan vermeye gidicem bi baktim kahve rengi leke dedim belki yerlesme kanamasi flndir ama oyle degildi nasil bi agriyla adet oldum bunu bi ben bide allah bilir adetle beraber gebelikte gitti
Anladım hakkimizda hayırlısı

X