Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar iki üç haftadır arada sırada beni yoklayan idrar enfeksiyonlarıyla başım dertte çok abartılı olmasa da bazı günler sızlama yapıyo.. doktora da gidemedim eşim askeriyede olduğu için izinler şu sıralar iptal.. İlçede doktor sıkıntısı var merkeze gidemedik şu sıralar... Neyse sorum şu idrar enfeksiyonu varken hamile kalınır mı kalınırsa bebeğe zararı olur mu yani tahmini ovulasyon günüm 19 uydu o günden sonra göğüslerde şişkinlik kasık ağrısı gece neredeyse 4 kere tuvalete kalktım umutlanmak istemiyorum ama adet tarihime de daha var bi 10 gün kadar kan testi yaptırsam çıkar mı ki :)

Hsgde cekildim bu ay temiz cikti olur diye umitlendim yine yok.. Her ay bu stresi yasamaktan biktim artık.. Esimide kendimide umutlandiriyorum. Bu ay hiç aklıma bile getirmedim oluruna bıraktım. Taki bugün regl olana kadar.. Neden sadece sıradan insanlar gibi bir bebek sahibi olamiyorum..

Slm kızlar . çokk acıl acık olan cvp verebılır mı . kızlar sol kasıgımda agrı başladı egılırken öksürürken . bırde akıntım var o yapışkan şey 2 gundur var . sabahları uyanıyorum kı regl oldum dıye ıslaklık var gunlık pedde ama regl yok . bıde ateşim suan 36.7 çıkmış . bırde çokk üşüyorum ben . neden kı neden olabılır

Simdi cnm allah bilir ne zamn vericegini . ama enfeksiyonda engel olabiliymus olmasina ayrica on gün var. Adetine yani. Cikmaz bnce cnm.psikolojik olabilir belki.. Yinede insallah rabbim vermistr bebiş. .

Selam kızlar bende burda yeniyiim. Konu actim ama pek bakan olmadi bende buraya yaziyim dedim :)) nisanlimla geri cekilmeli iliskiye girdik adetim 11 gun gecikti 1haftadir inanilmaz kasik batmasi var yururken bile zorluk yasiyorum acidan surekli idrara cikiyorum acikiyorum ve cok fazla acik sarı akıntim geliyo doktor yarin gel betaya bakalim dedi ama idrar testini aksam yaptim negatif cikti sizce bu durum ne :/

Bende de aynı belirtiler var adetim 10 gün var evde test yaşamda negatif çıkacak senin adedine kaç gün var yumurtlama dönemin tahminen geçti mi gelmediyse bunlar yumurtlama belirtileri

Bende de aynı belirtiler var adetim 10 gün var evde test yaşamda negatif çıkacak senin adedine kaç gün var yumurtlama dönemin tahminen geçti mi gelmediyse bunlar yumurtlama belirtileri
Ben bu ay takıp edemedım canım memlektteydım normalde 35 gunde bır regl olurumöle olduysa 15 ekımdı ve ben 15 ekımde memleketten geldım ve afedersınız gun aşırı ılışkı oldu hep . ama gecen ay 40 gune attı regılım bu ayda ole olursa yıne her gunu degerlendırıyorum 40 gun olursa regılım 29 olmam lazım

Simdi cnm allah bilir ne zamn vericegini . ama enfeksiyonda engel olabiliymus olmasina ayrica on gün var. Adetine yani. Cikmaz bnce cnm.psikolojik olabilir belki.. Yinede insallah rabbim vermistr bebiş. .
Hayırlısı olsun canım Allahım hayırlı bi zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere... ne diyelim

Ayyy canim cok sevindim yaaa masallah inaaAllah kanda guzel cikacak suan peki belirtilerin ne

Himm canım çocuk isteyince vücudumuz bize oyun oynuyor sanki bütün belirtiler var ama sonuç negatif o yüzden pek fazla umitlennmeden stressiz yapmadan bu süreci yönetmeliyiz.

Himm canım çocuk isteyince vücudumuz bize oyun oynuyor sanki bütün belirtiler var ama sonuç negatif o yüzden pek fazla umitlennmeden stressiz yapmadan bu süreci yönetmeliyiz.
bu ay ne takıp ettım ne düşündüm canım zaten aklımdan cıkartıp ertelemıştım evlılığımının tadına bakıyordum agrı olunca bı ıhtımal mı dedım pek sanmam ama hayırlısı neyse o olsun

Canim umitlendirmek istemem ama gebelik belirtileri adetin gecince test yap.. Ama adet donemindede bunlari yasiyorsan belkide kisttir umitlendirmiyim ben sen test yap adetin gecibce ama simdi cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…