Amin inşallah canım ama keseyi görmeden tam anlamıyla umutlanmak istemiyorum. Hergün binbir türlü şey duyuyoruz burda kimyasal dış gebelik vs.Hayrli olsn cnm darısı başımıza
Evet canım 2 gün geçti teşekkür ederim inşallah hüsrana uğramam meleğim benimledir korkuyorumhadi hayrlı olsun cnmgeçmişmiyi adetin
Simdi cnm allah bilir ne zamn vericegini . ama enfeksiyonda engel olabiliymus olmasina ayrica on gün var. Adetine yani. Cikmaz bnce cnm.psikolojik olabilir belki.. Yinede insallah rabbim vermistr bebiş. .kızlar iki üç haftadır arada sırada beni yoklayan idrar enfeksiyonlarıyla başım dertte çok abartılı olmasa da bazı günler sızlama yapıyo.. doktora da gidemedim eşim askeriyede olduğu için izinler şu sıralar iptal.. İlçede doktor sıkıntısı var merkeze gidemedik şu sıralar... Neyse sorum şu idrar enfeksiyonu varken hamile kalınır mı kalınırsa bebeğe zararı olur mu yani tahmini ovulasyon günüm 19 uydu o günden sonra göğüslerde şişkinlik kasık ağrısı gece neredeyse 4 kere tuvalete kalktımumutlanmak istemiyorum ama adet tarihime de daha var bi 10 gün kadar kan testi yaptırsam çıkar mı ki :)
Bende de aynı belirtiler var adetim 10 gün var evde test yaşamda negatif çıkacak senin adedine kaç gün var yumurtlama dönemin tahminen geçti mi gelmediyse bunlar yumurtlama belirtileriSlm kızlar . çokk acıl acık olan cvp verebılır mı . kızlar sol kasıgımda agrı başladı egılırken öksürürken . bırde akıntım var o yapışkan şey 2 gundur var . sabahları uyanıyorum kı regl oldum dıye ıslaklık var gunlık pedde ama regl yok . bıde ateşim suan 36.7 çıkmış . bırde çokk üşüyorum ben . neden kı neden olabılır
Bnde korkuyrm... Ya burda okudum yani kimyasal gebelik v.sAmin inşallah canım ama keseyi görmeden tam anlamıyla umutlanmak istemiyorum. Hergün binbir türlü şey duyuyoruz burda kimyasal dış gebelik vs.( korkuyorum. .
Ben bu ay takıp edemedım canım memlektteydım normalde 35 gunde bır regl olurumöle olduysa 15 ekımdı ve ben 15 ekımde memleketten geldım ve afedersınız gun aşırı ılışkı oldu hep . ama gecen ay 40 gune attı regılım bu ayda ole olursa yıne her gunu degerlendırıyorum 40 gun olursa regılım 29 olmam lazımBende de aynı belirtiler var adetim 10 gün var evde test yaşamda negatif çıkacak senin adedine kaç gün var yumurtlama dönemin tahminen geçti mi gelmediyse bunlar yumurtlama belirtileri
Hayırlısı olsun canım Allahım hayırlı bi zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere... ne diyelimSimdi cnm allah bilir ne zamn vericegini . ama enfeksiyonda engel olabiliymus olmasina ayrica on gün var. Adetine yani. Cikmaz bnce cnm.psikolojik olabilir belki.. Yinede insallah rabbim vermistr bebiş. .
Ayyy canim cok sevindim yaaa masallah inaaAllah kanda guzel cikacakCanım iyi akşamlar testi yaptım ama nete giremedim silik ikinci çizgi var :))) emin olmak için yarın kan testi yaptiricam sabahtan beri heycandan ölüyorum :)) eşime de söylemedim hemen umutlanmasin diye ama içim kipir kipir çok mutluyum :))))
Himm canım çocuk isteyince vücudumuz bize oyun oynuyor sanki bütün belirtiler var ama sonuç negatif o yüzden pek fazla umitlennmeden stressiz yapmadan bu süreci yönetmeliyiz.Ben bu ay takıp edemedım canım memlektteydım normalde 35 gunde bır regl olurumöle olduysa 15 ekımdı ve ben 15 ekımde memleketten geldım ve afedersınız gun aşırı ılışkı oldu hep . ama gecen ay 40 gune attı regılım bu ayda ole olursa yıne her gunu degerlendırıyorum 40 gun olursa regılım 29 olmam lazım
Amin cnm amin aynen oyle bnmde bi gun kaldı regl olmama hayrlisi bkalim heyecan doruktaHayırlısı olsun canım Allahım hayırlı bi zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere... ne diyelim
Ay insaAllah canimm yaaaa bende merakla bekliyorum semde durum nasilOzaman hamilesin cok eminim :) akinti ve adet sancisi gebelik demek :)
bu ay ne takıp ettım ne düşündüm canım zaten aklımdan cıkartıp ertelemıştım evlılığımının tadına bakıyordum agrı olunca bı ıhtımal mı dedım pek sanmam ama hayırlısı neyse o olsunHimm canım çocuk isteyince vücudumuz bize oyun oynuyor sanki bütün belirtiler var ama sonuç negatif o yüzden pek fazla umitlennmeden stressiz yapmadan bu süreci yönetmeliyiz.
Vuu süper ya yarın erken gebelik testlerinden al yap bi tane hayırlı haberler ver bize :)Amin cnm amin aynen oyle bnmde bi gun kaldı regl olmama hayrlisi bkalim heyecan dorukta
Canim umitlendirmek istemem ama gebelik belirtileri adetin gecince test yap.. Ama adet donemindede bunlari yasiyorsan belkide kisttir umitlendirmiyim ben sen test yap adetin gecibce ama simdi cikmazSlm kızlar . çokk acıl acık olan cvp verebılır mı . kızlar sol kasıgımda agrı başladı egılırken öksürürken . bırde akıntım var o yapışkan şey 2 gundur var . sabahları uyanıyorum kı regl oldum dıye ıslaklık var gunlık pedde ama regl yok . bıde ateşim suan 36.7 çıkmış . bırde çokk üşüyorum ben . neden kı neden olabılır