- 24 Ekim 2015
- 81
- 34
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetin den 3 4 gün önce öğrennler var ama genelde gecikmeyi beklmemiz önerliyoMerhaba kızlar benim bir sorum olcakti hamile oldugumu en erken ne zaman anlarm
Bi fikri olan ya da deneyim sahibi olan var midir?Benimde normal şartlarda salı günü adet olmam lazim. Ancak dünden beri ara ara regl agrisi yaşıyorum ama şimdilik gelen herhangi bisi yok hamile olabilir miyim?
Benimde ay icinde alt karın ve kasikta hafif ağrı ve hafif göğüsleri hassasiyet vardi.
Psikolojikte olabilir ama hamile kalma şansım var mi?
Geçen salımı canım test yapmadın mııBi fikri olan ya da deneyim sahibi olan var midir?
Ümit vermek istemem ama evet canim var bence 1-2 gube testle bir sansini demeKizlar adetim 1-2 gun gecikti. Ama zaten duzenli değildir. Ancak bu sefer karin agrisiyla beraber sumuksu sari akinti oluyor. Boyle bir hamilelik belirtisi var mıdır?
Canim gunun baya gecmis test yap bence hamilelikle adet belirtileri ayni biliyorsunBi fikri olan ya da deneyim sahibi olan var midir?
Cnm. Ikimizin ayni gün regl günü. Bnmde dün geceye kadar vardi kasık agrim bugün hiç yok adet belirtsi de . yani psikolojik olabilir.herseye hazırlıklı olalim bence. Bn bi tuhafim zaten kafam çok karışık. . Düşünmekten başım agrıyor ... Rabbim gönlümüzdeki hayrla sonuclandrir insallahhhhhh. ...Benimde normal şartlarda salı günü adet olmam lazim. Ancak dünden beri ara ara regl agrisi yaşıyorum ama şimdilik gelen herhangi bisi yok hamile olabilir miyim?
Benimde ay icinde alt karın ve kasikta hafif ağrı ve hafif göğüsleri hassasiyet vardi.
Psikolojikte olabilir ama hamile kalma şansım var mi?
Yarin test alip sali sabahi yapicam insallah bu sefer tutmuştur. 7 aydir deniyoruz :)Ümit vermek istemem ama evet canim var bence 1-2 gube testle bir sansini deme
Troid ilacı kullanıyorum hayatım rahim filmim de temiz çıktı eşim de sorun artık takmıyorum yoruldum her ay ümitlenmekten Allah ne zaman isterse o zaman gelicek bunu biliyorum öyle avunuyorum :)
Ozaman hamilesin cok eminim :) akinti ve adet sancisi gebelik demek :)Ayyy hayirlisi olsun artik sabah testi yapacaksin dime :)
Canım iyi akşamlar testi yaptım ama nete giremedim silik ikinci çizgi var :))) emin olmak için yarın kan testi yaptiricam sabahtan beri heycandan ölüyorum :)) eşime de söylemedim hemen umutlanmasin diye ama içim kipir kipir çok mutluyum :))))Ayyy hayirlisi olsun artik sabah testi yapacaksin dime :)
Canım çok heyecanlıyım test yaptım ikici çizgi silik ama baya belirgin yarin kan testi yaptiricam :)Ne durmdasin canim merak ettim
hadi hayrlı olsun cnm geçmişmiyi adetinCanım çok heyecanlıyım test yaptım ikici çizgi silik ama baya belirgin yarin kan testi yaptiricam :)
Amin tatlim benim ağrılar adet ağrısi gibi gelip gidiyor anlayamiyorum...amin inşallah hepimize...Cnm. Ikimizin ayni gün regl günü. Bnmde dün geceye kadar vardi kasık agrim bugün hiç yok adet belirtsi de . yani psikolojik olabilir.herseye hazırlıklı olalim bence. Bn bi tuhafim zaten kafam çok karışık. . Düşünmekten başım agrıyor ... Rabbim gönlümüzdeki hayrla sonuclandrir insallahhhhhh. ...
Bnm smdilik bisey yok tatlm ve sık idrarara çıkıyorm .neden bilemiyorum. Ve adet olmama bi gün kala mutlaka agrilarm olurdu yarn bakalim olucakmi . smdilik bisey yok.Amin tatlim benim ağrılar adet ağrısi gibi gelip gidiyor anlayamiyorum...amin inşallah hepimize...
Hayrli olsn cnm darısı başımızaCanım çok heyecanlıyım test yaptım ikici çizgi silik ama baya belirgin yarin kan testi yaptiricam :)
Canım naber görüşemiyoruz aylardırEltim gebeligini ogrendi folik asite basladi cnm