Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde normal şartlarda salı günü adet olmam lazim. Ancak dünden beri ara ara regl agrisi yaşıyorum ama şimdilik gelen herhangi bisi yok hamile olabilir miyim?
Benimde ay icinde alt karın ve kasikta hafif ağrı ve hafif göğüsleri hassasiyet vardi.
Psikolojikte olabilir ama hamile kalma şansım var mi?
Bi fikri olan ya da deneyim sahibi olan var midir?

Kizlar adetim 1-2 gun gecikti. Ama zaten duzenli değildir. Ancak bu sefer karin agrisiyla beraber sumuksu sari akinti oluyor. Boyle bir hamilelik belirtisi var mıdır?

Benimde normal şartlarda salı günü adet olmam lazim. Ancak dünden beri ara ara regl agrisi yaşıyorum ama şimdilik gelen herhangi bisi yok hamile olabilir miyim?
Benimde ay icinde alt karın ve kasikta hafif ağrı ve hafif göğüsleri hassasiyet vardi.
Psikolojikte olabilir ama hamile kalma şansım var mi?
Cnm. Ikimizin ayni gün regl günü. Bnmde dün geceye kadar vardi kasık agrim bugün hiç yok adet belirtsi de . yani psikolojik olabilir.herseye hazırlıklı olalim bence. Bn bi tuhafim zaten kafam çok karışık. . Düşünmekten başım agrıyor ... Rabbim gönlümüzdeki hayrla sonuclandrir insallahhhhhh. ...

Troid ilacı kullanıyorum hayatım rahim filmim de temiz çıktı eşim de sorun artık takmıyorum yoruldum her ay ümitlenmekten Allah ne zaman isterse o zaman gelicek bunu biliyorum öyle avunuyorum :)

en güzeli canım benim. takmamaya başladığın an gelecek inşallah bebişin. daha önünde çoook zaman var. Allah'ın izniyle bu günleri geride bırakıcaksınız.

benm normalde akıntım olur şaunda yok adetime 7 gün war bel ağrım war 4 5 gündr akıntı yoksa gebelik yokmu

Ayyy hayirlisi olsun artik sabah testi yapacaksin dime :)
Canım iyi akşamlar testi yaptım ama nete giremedim silik ikinci çizgi var :))) emin olmak için yarın kan testi yaptiricam sabahtan beri heycandan ölüyorum :)) eşime de söylemedim hemen umutlanmasin diye ama içim kipir kipir çok mutluyum :))))

Cnm. Ikimizin ayni gün regl günü. Bnmde dün geceye kadar vardi kasık agrim bugün hiç yok adet belirtsi de . yani psikolojik olabilir.herseye hazırlıklı olalim bence. Bn bi tuhafim zaten kafam çok karışık. . Düşünmekten başım agrıyor ... Rabbim gönlümüzdeki hayrla sonuclandrir insallahhhhhh. ...
Amin tatlim benim ağrılar adet ağrısi gibi gelip gidiyor anlayamiyorum...amin inşallah hepimize...

Amin tatlim benim ağrılar adet ağrısi gibi gelip gidiyor anlayamiyorum...amin inşallah hepimize...
Bnm smdilik bisey yok tatlm ve sık idrarara çıkıyorm .neden bilemiyorum. Ve adet olmama bi gün kala mutlaka agrilarm olurdu yarn bakalim olucakmi . smdilik bisey yok.

benim hormonlar bir sapıttı bir sapıttı ki sormayın kızlarr....10-12. günde yumurtlayan ben,u ay pek ir az gelid akıntım grip şeysi falan diye üzerinde durmadım.herhalde ya yumurtlamadım ya da akıntı az oldu dedim.ilişki de zaten 1 kez olmuştu.dünden beri bayaaa ir akıntım mevcut.akşamı değerlendirdik ama adetimin bugün 16. günü bu kadar geç yumurtlanır mı akadaş.kısacık döngüm var...nodu şimdi benim bat??

X