- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
Rabbim inşallah doldurur bebişle göbüşlerimizi canım bian önce sağlıklaHmm bzde 8_9 aydr istiyoruz. Cnm . 1sene 3 aylik evliyim bnde
Senin belirtiler ne canım bide bat ne zaman ? Ayyyy hadi inşallah tatlım güzel haberlerini alalım seninBenim içime doğuyor bu ay hadi bakalım :)))
Öyle soylememin sebebi bn daha onceden çok yasadm canim bseyler cekiyo v.s o kadar yani artk kendi kendime ufak da olsa bi belirti olur deglde olabilrmi ? Diyorum ☺Hmm bzde 8_9 aydr istiyoruz. Cnm . 1sene 3 aylik evliyim bnde
Amin cnm insallah. . ama bnmde içime doğuyor esiminde öyleRabbim inşallah doldurur bebişle göbüşlerimizi canım bian önce sağlıkla
Oyy inşallah tatlım benim haberdar edersin burdan o zaman o güzel haberden beniAmin cnm insallah. . ama bnmde içime doğuyor esiminde öyle
Hayrlisi olsun cnm hepimiz içinde. .. Senin belirti ykmu hicBenim içime doğuyor bu ay hadi bakalım :)))
Ederim cnm sende haberdar et. Mutlaka. Nerde otryorsun..Oyy inşallah tatlım benim haberdar edersin burdan o zaman o güzel haberden beni)
Ankaradayım canım sen ??Ederim cnm sende haberdar et. Mutlaka. Nerde otryorsun..
Kızlar kimyasal gebelik yaşayan var mı?
Hadi yaBende sordum ama cevap yok
Canim ya suan saat kac esim ise gitcek uyandirnam lazim saat kndini geri almis galibaBende sordum ama cevap yok
ben yasadim iki ay önceBende sordum ama cevap yok
Belirtileri nelerdi?ben yasadim iki ay önce
Valla belirti olarak yine ayni belirtiler goguslerim asiri sismti ztn gebe kaliosun neyse gittim beta olcudrdim 7 cikti gebeyim diye seviniyordum snr doktorumu aradim degerin cok dusuk dedi kimyasal gebelik olabilir dedi iki gun snr tekarla dedi iki katina cikarsa normal gidiyor cikmiyosa dedi kimyasaldir 2 gun snr kan vermeye gidicem bi baktim kahve rengi leke dedim belki yerlesme kanamasi flndir ama oyle degildi nasil bi agriyla adet oldum bunu bi ben bide allah bilir adetle beraber gebelikte gittiBelirtileri nelerdi?
Anladim kimyasal gebelikten snr cok kolay hamile kaliniyormus forumlarda okumustum rahim kendini daha kolay hazirliyormusHmm ben adet olmadan iki hafta once bir hafta suren kahverengi leke geldi ilk defa basima geldi o yzden sordum
Anladım hakkimizda hayırlısıValla belirti olarak yine ayni belirtiler goguslerim asiri sismti ztn gebe kaliosun neyse gittim beta olcudrdim 7 cikti gebeyim diye seviniyordum snr doktorumu aradim degerin cok dusuk dedi kimyasal gebelik olabilir dedi iki gun snr tekarla dedi iki katina cikarsa normal gidiyor cikmiyosa dedi kimyasaldir 2 gun snr kan vermeye gidicem bi baktim kahve rengi leke dedim belki yerlesme kanamasi flndir ama oyle degildi nasil bi agriyla adet oldum bunu bi ben bide allah bilir adetle beraber gebelikte gitti