- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
Allahım hayırlısını nasip etsin yolumuzda zorluklar çıkıcak elbet önemli isyan etmeden sabıtla en iyisini beklemek canım benimm..Malesef hepsini yaşıyısun hormanlar coşuyo sonra adetle atıyosun ama vucğdun dengesi bozuluyo öncesindede bir kısmi mol gebelik geçirdim 6ay ara verdim başkadığım ilk ay kimyasal geçirdim umudumu yitirmeden allahtan istiyırum bakalım bu ay ne olcak
4 günüm var canım benimde. Sen yarın yapcak mısın test?? Ya sonucu hüsran olmaz beklentilerimizin inşallah canımcımBilmiyorum olabilir ama ilk defa böyle kasik agrim oluyor. Ayaklarmda çorap patik terlik var yinede buz gbi kanszim bn bnu biliyorum yani acaba bu yuzden olabilirmi .iki günüm var cnm. Senn ne zamndi
Benim sadce kasığımda batmalar var ara ara canım. Bakalım 4 gün var regle. Acaba çıkar mı şimdiden kızlar test yapsak??İyi akşamlar kızlar benim adetime 3 gün kaldı 21 inde yerleşme kanamam geldi göğüslerde bi siskinlk midemde hazımsızlık ve kasiklarmda arada bi Ağrı oluyor sizin belirler neler
Yok daha erken carsamba4 günüm var canım benimde. Sen yarın yapcak mısın test?? Ya sonucu hüsran olmaz beklentilerimizin inşallah canımcım)
Amin insallah cnm yk ya erken daha test ypmak için. Sabret hem hic bsey blli degil henüz adet günümden bi iki gün sonra yapcam testi. Tabiii olmassam4 günüm var canım benimde. Sen yarın yapcak mısın test?? Ya sonucu hüsran olmaz beklentilerimizin inşallah canımcım)
Limon suyu, ılık su ile karışık, ve içine çubuk tarçın ve karabiber karışık içsen belki iyi gelebilir.KIZLAR çok kötü öksürüyorum uyuyamıyorum kaç gecedir doktor ilaç da yazmıyo bana ne denesem kar etmedi bana sağlam bi öneri yok mu(((((
Insallah olmaz canımcım4 günüm var canım benimde. Sen yarın yapcak mısın test?? Ya sonucu hüsran olmaz beklentilerimizin inşallah canımcım)
İnşallah tatlım yaa.. Belirtilerin ne alemde peki ?Insallah olmaz canımcım
Canım reflü olduğu için pekmez karabiber nane limon falan kullanamıyorum ama zeytinyağını denicem çok teşekkür ederimCanım 2-3 tatlı kaşığı pekmeze tahminen 1 çay kaşığı karabiberi karıştırıp iç çok iyi. Yada zeytinyağına karabiber karıştırıp baya yağ ısıncak şekilde ( çıtır çıtır sesler gelcek yanni ) ocakta dursun sonra altını kapa ılısın. Sonrada eşinin yardımıyla göğsüne ve sırtına sürün elinizle yada pamukla. Üzerinede penye bez yada atletini yatır. Çok etkili gerçekten yazdığım ikincisi. Birincide öyle ama 2. Daha etkili..
keşke reflü olmasa da içebilsem bunlarıLimon suyu, ılık su ile karışık, ve içine çubuk tarçın ve karabiber karışık içsen belki iyi gelebilir.
Dedgim gbi kasik Agrim vardi iki üç güc günden beri. Simdi gecti gibi gibi onun haricinde kesin olarak bi belirti yok. Snn varmi cnmİnşallah tatlım yaa.. Belirtilerin ne alemde peki ?
Muhakkak dene o zeytinyağlı karabiberi canım. Benimde kışları gribimde öksürüğümde çok ağır geçer. İlaç da alsam nafile ama ılık ılık bunu sürünce rahatlıyorum. İnşallah geçer hemen. Hamile olunca daha da zordur eminim. Rabbim bian evvel şifa versin tatlımm..Canım reflü olduğu için pekmez karabiber nane limon falan kullanamıyorum ama zeytinyağını denicem çok teşekkür ederim
Göğüslerimdeki ağrılar hassasiyet geçti belimdeki ağrı da. Kasığımda da sürekli devam eden bişi yok ama arada batıyo sadece. Bide bağlantılı mı bilmiyorum sağ bacağım sızlıyor arada tatlım..Dedgim gbi kasik Agrim vardi iki üç güc günden beri. Simdi gecti gibi gibi onun haricinde kesin olarak bi belirti yok. Snn varmi cnm
Psikolojik olabilirmi sence cnm sn ne zamandır istiyosun ve ne kadarlik evlisin acaba ..Göğüslerimdeki ağrılar hassasiyet geçti belimdeki ağrı da. Kasığımda da sürekli devam eden bişi yok ama arada batıyo sadece. Bide bağlantılı mı bilmiyorum sağ bacağım sızlıyor arada tatlım..
Canım yumurtan geç döllrnmiş olabilir. Testleri tekrarla istersen tatlım..kızlar adetim 5 gün geçikince gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı şimdi 15 gün oldu ve hala gelmedi acaba hamile olabilir miyim tekrar doktora gitsem mi yoksa hiç umut etmiyim mi
Oooo git tabi kan testi yaptr. Bkledigin kabahatkızlar adetim 5 gün geçikince gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı şimdi 15 gün oldu ve hala gelmedi acaba hamile olabilir miyim tekrar doktora gitsem mi yoksa hiç umut etmiyim mi
Ben 1 yıllık evliyim 3 aydır istiyoruz canım. Ama psikolojik olma ihtimali de yüksek çünkü ne bileyim hiç hamiş gibi hissetmiyorum ben kendimi hani gebelerin doğarmış ya içinePsikolojik olabilirmi sence cnm sn ne zamandır istiyosun ve ne kadarlik evlisin acaba ..
Benim içime doğuyor bu ay hadi bakalım :)))Ben 1 yıllık evliyim 3 aydır istiyoruz canım. Ama psikolojik olma ihtimali de yüksek çünkü ne bileyim hiç hamiş gibi hissetmiyorum ben kendimi hani gebelerin doğarmış ya içinesiz ne zamandır istiyosunuz ??