Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allahım hayırlısını nasip etsin yolumuzda zorluklar çıkıcak elbet önemli isyan etmeden sabıtla en iyisini beklemek canım benimm..

Bilmiyorum olabilir ama ilk defa böyle kasik agrim oluyor. Ayaklarmda çorap patik terlik var yinede buz gbi kanszim bn bnu biliyorum yani acaba bu yuzden olabilirmi .iki günüm var cnm. Senn ne zamndi
4 günüm var canım benimde. Sen yarın yapcak mısın test?? Ya sonucu hüsran olmaz beklentilerimizin inşallah canımcım )

İyi akşamlar kızlar benim adetime 3 gün kaldı 21 inde yerleşme kanamam geldi göğüslerde bi siskinlk midemde hazımsızlık ve kasiklarmda arada bi Ağrı oluyor sizin belirler neler
Benim sadce kasığımda batmalar var ara ara canım. Bakalım 4 gün var regle. Acaba çıkar mı şimdiden kızlar test yapsak??

4 günüm var canım benimde. Sen yarın yapcak mısın test?? Ya sonucu hüsran olmaz beklentilerimizin inşallah canımcım )
Yok daha erken carsamba
Amin insallah cnm yk ya erken daha test ypmak için. Sabret hem hic bsey blli degil henüz adet günümden bi iki gün sonra yapcam testi. Tabiii olmassam

Canım reflü olduğu için pekmez karabiber nane limon falan kullanamıyorum ama zeytinyağını denicem çok teşekkür ederim

kızlar adetim 5 gün geçikince gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı şimdi 15 gün oldu ve hala gelmedi acaba hamile olabilir miyim tekrar doktora gitsem mi yoksa hiç umut etmiyim mi

Canım reflü olduğu için pekmez karabiber nane limon falan kullanamıyorum ama zeytinyağını denicem çok teşekkür ederim
Muhakkak dene o zeytinyağlı karabiberi canım. Benimde kışları gribimde öksürüğümde çok ağır geçer. İlaç da alsam nafile ama ılık ılık bunu sürünce rahatlıyorum. İnşallah geçer hemen. Hamile olunca daha da zordur eminim. Rabbim bian evvel şifa versin tatlımm..

Dedgim gbi kasik Agrim vardi iki üç güc günden beri. Simdi gecti gibi gibi onun haricinde kesin olarak bi belirti yok. Snn varmi cnm
Göğüslerimdeki ağrılar hassasiyet geçti belimdeki ağrı da. Kasığımda da sürekli devam eden bişi yok ama arada batıyo sadece. Bide bağlantılı mı bilmiyorum sağ bacağım sızlıyor arada tatlım..

Psikolojik olabilirmi sence cnm sn ne zamandır istiyosun ve ne kadarlik evlisin acaba ..

Psikolojik olabilirmi sence cnm sn ne zamandır istiyosun ve ne kadarlik evlisin acaba ..
Ben 1 yıllık evliyim 3 aydır istiyoruz canım. Ama psikolojik olma ihtimali de yüksek çünkü ne bileyim hiç hamiş gibi hissetmiyorum ben kendimi hani gebelerin doğarmış ya içine siz ne zamandır istiyosunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…