Kizlar uzulmeyelim bak hep beraberiz burda . hepimiz ayni duydulari yasiyoruz. Burda birbirimize destek olalim. Bu ay olmadi napalim saglik olsun. Belkide bidahaki ay kaliriz Allahtan umit kesilmez kizlar. Hic uzulmeyelim, zor biliyorum ama iyiki bu forum var cunki herseyi paylasiyoruz destek aliyoruz birbirimizden yani yanliz degiliz
Canım bilmiyorumki ya bişey anlamadım ben kendimden öyle aman aman bir akıntı yok ara ara adet sancısı gibi sancı girip çıkıyor o kadar.brcbrc2 canım nasılsin son durum ne bende ıslanmalar basladı ama hafif hafif su geliyor. Adet geliyor diyemem cunku kahverengi akintim gelmeden ( insaAllah gelmezzzz) adet olmam.. Ama inanilmaz bel agrim var
çok güzel yazmışsın canım... ama male
Canım bilmiyorumki ya bişey anlamadım ben kendimden öyle aman aman bir akıntı yok ara ara adet sancısı gibi sancı girip çıkıyor o kadar.
İnşallah canım bende beklerimmmTabi uzak değillll beklerimmmmm
Ay canım benim çok üzüldümNe bilimm ben bi kimyasal yaşadımda acabaaa diyorum kıxlarrr ama durmıyacağım eğer olursa 3.gebeleğim olcak buda giderseee ben dr lara denek olcam((
Rahat tut kendini canım. Hiç düşünme öyle şeyler. Bebeğim benimle de ve duanı bırakma rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah..Hepimizin hakkınd hayırlısı bu sefer takmıcam diorum ama bi baktım bi hafta kalmış bata kurtlandım yineeee
Ayyyy insallah cnm ya ilk defa boyle kasklarm agriyorCanim İnsaAllah bebis tutunuyordur diyelim biz :)
Bilmiyorum olabilir ama ilk defa böyle kasik agrim oluyor. Ayaklarmda çorap patik terlik var yinede buz gbi kanszim bn bnu biliyorum yani acaba bu yuzden olabilirmi .iki günüm var cnm. Senn ne zamndiÜşüttün mü canım ? Yada adet günün geliyo ya ondandır 1 gün kaldı diye hatırlıyorum. İnşallah gelmezde bebiş tutunmuştur
Baska belirtiler varmi pekiAyyyy insallah cnm ya ilk defa boyle kasklarm agriyor
Malesef hepsini yaşıyısun hormanlar coşuyo sonra adetle atıyosun ama vucğdun dengesi bozuluyo öncesindede bir kısmi mol gebelik geçirdim 6ay ara verdim başkadığım ilk ay kimyasal geçirdim umudumu yitirmeden allahtan istiyırum bakalım bu ay ne olcakAy canım benim çok üzüldümHayırlısıyla tutunur bebişin ve sağlıkla alırsın kucağına inşallah... Kimyasal gebelikte normal belirtiler yaşanıyo mu ?
Simdi mide bulantısı var desem acaba ... Saka bi yana dun ve bugün midem bulaniyodu ama daha ck erken bulanti icin yani üşüttüm bnce insallah sürpriz olur bze birde adet belirtiside yok hic anlamadmBaska belirtiler varmi peki
Iyi aksamlar cnm . bnmde iki gün. Var sadece kasiklarim agriyor. Oda üşüttüm dye düşünüyorum. Emin degilim yaniİyi akşamlar kızlar benim adetime 3 gün kaldı 21 inde yerleşme kanamam geldi göğüslerde bi siskinlk midemde hazımsızlık ve kasiklarmda arada bi Ağrı oluyor sizin belirler neler
Kızlar adeten 10 gün önce başlayan kasık ağrıları batmalar kısa sancılar belirti birde bel ağrısı eşlik ederse bebiş yolda inşş hamilesiniDirrrr :)))
Yok hayr ama bundan. Bi hafta once kan degilde biraz kirmizi birazda kahverengi gibi bi akintim olduYerleşme kanaman falan olmadı mı peki
Kiminle az kiminle çok geliyor bence olmuş seninYok hayr ama bundan. Bi hafta once kan degilde biraz kirmizi birazda kahverengi gibi bi akintim oldu
Ayyy insallah öyledirV
Kiminle az kiminle çok geliyor bence olmuş senin