Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allah en kisa surede verir tekrar inşallah canım benim

KIZLAR çok kötü öksürüyorum uyuyamıyorum kaç gecedir doktor ilaç da yazmıyo bana ne denesem kar etmedi bana sağlam bi öneri yok mu (((((
Canım 2-3 tatlı kaşığı pekmeze tahminen 1 çay kaşığı karabiberi karıştırıp iç çok iyi. Yada zeytinyağına karabiber karıştırıp baya yağ ısıncak şekilde ( çıtır çıtır sesler gelcek yanni ) ocakta dursun sonra altını kapa ılısın. Sonrada eşinin yardımıyla göğsüne ve sırtına sürün elinizle yada pamukla. Üzerinede penye bez yada atletini yatır. Çok etkili gerçekten yazdığım ikincisi. Birincide öyle ama 2. Daha etkili..

Kızlarrrrr bişe sorcam yaaa mesela yumurtlama günü ilişkisen sonra hamile kaldınız ve işte dölenmiş yumrta bölünmeye başlıyor falan filan hepimizin bildiği süreç peki regl dönemine kadar cinsel ilişki bebeğin tutunmasını engellermi. Neticede rahim kasılıyo falan filan ya ne diyosunuzzzzz

KIZLAR çok kötü öksürüyorum uyuyamıyorum kaç gecedir doktor ilaç da yazmıyo bana ne denesem kar etmedi bana sağlam bi öneri yok mu (((((
Canım bu siyah turpa limon sikip bir gece bekletiyordun sanirim netten arastir bi istersen.. Ayrica hergun bir kasik bal ve corek otu ye biliyorsun corek otunun ölümden baska herseye sifaso vardir biiznillah

@brc_24 canım nasılsin son durum ne bende ıslanmalar basladı ama hafif hafif su geliyor. Adet geliyor diyemem cunku kahverengi akintim gelmeden ( insaAllah gelmezzzz) adet olmam.. Ama inanilmaz bel agrim var

Bende merak ediyorum bunu yaa..

Dimi dimiii ne bilim öyle aman eğilme uzanma bişey kaldırma diolar ama sölemesi ayıp ilişki dediğin şey öle narin olmuyokii bilemedimm
Zaten riskli gebeliklerin ilk döneminde yasaklıyomuş doktor rahim kasılıp gevşediği için. Bu yüzden kanama yaşayanı bile duymuştum. Ee bizde o dönemde gebe olduğumuzun da farkında olamayacağımıza göre sıkıntı olabilir mi kii.. bilemedim yaa..

Ne bilimm ben bi kimyasal yaşadımda acabaaa diyorum kıxlarrr ama durmıyacağım eğer olursa 3.gebeleğim olcak buda giderseee ben dr lara denek olcam((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…