- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşime söylüyorum ama bi türlü randevu almuo hep ertelenilio deliricem artık.Neden doktora görünmüyorsun? Bence pazartesi ilk işin bu olmalı. Bu konular ciddiye alınması gereken konular..
Aynennnhadi yaa :)
Kizlar bu sabah regl oldumOlsun gec olsunda güç olmasin dimi amadedgim gbi önceleri olur dye acele etmedik hani iste 7-8 aydr uğraşıyoruz olmasi icin 3 günüm kaldi regl olmama bakalim artk
Olsun gec olsunda güç olmasin dimi amadedgim gbi önceleri olur dye acele etmedik hani iste 7-8 aydr uğraşıyoruz olmasi icin 3 günüm kaldi regl olmama bakalim artk
Hadi ya sağlık olsn cnmKizlar bu sabah regl oldum
Belim agriyo kas agrisi gibi
Aynen cnm bnde korkuyrm
Benim bat artik bidahaki aya kaldi kizlar
Kizlar uzulmeyelim bak hep beraberiz burda . hepimiz ayni duydulari yasiyoruz. Burda birbirimize destek olalim. Bu ay olmadi napalim saglik olsun. Belkide bidahaki ay kaliriz Allahtan umit kesilmez kizlar. Hic uzulmeyelim, zor biliyorum ama iyiki bu forum var cunki herseyi paylasiyoruz destek aliyoruz birbirimizden yani yanliz degilizmerak etme yalnız olmayacaksın her an hasta olabilirim gibi geliyor
yoksa sonra hamile mi kaldın canimSürer. Ben yaşadım. :)
Evet. Hamileymişim. Tabi anlayamamıştım, beklemediğim bir andı. Sonra bebeğimi kaybettim. İnşallah bundan sonraki bebeğimi bekliyorum hayırlısıyla en kısa zamanda. :)yoksa sonra hamile mi kaldın canim
27. Si cnm 2 gün var yanisenin BAT ne zaman canım ?
çok geçmiş olsun canım hamile olduğun ortaya nasıl çıkmıştı pekiEvet. Hamileymişim. Tabi anlayamamıştım, beklemediğim bir andı. Sonra bebeğimi kaybettim. İnşallah bundan sonraki bebeğimi bekliyorum hayırlısıyla en kısa zamanda. :)
Herseyin hayirlisi canim bakalim bizde nolacak :)oooff yaa herkes birer birer regl olmaya başladı korku sardı beni
Kahverengi kanamam birkaç gün sonra anormal kanamaya dönüştü. O dönemde üstelik yurtdışındaydım bir organizasyon için ve çok strese sokacak olay yaşadım. Kanamam başlayınca adetten farklıydı. Ağrısı çok değişikti. Türkiye'ye gelir gelmez doktora gittim. Apar topar kürtaja aldılar..çok geçmiş olsun canım hamile olduğun ortaya nasıl çıkmıştı peki