Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Meraba kızlar napıyosunuz internetim yok daha yüklenmedi qiremiyorm ne zamandır..
Ben bu ayda reqil oldum malesef qene herzamanki qibi erken oldum qeçen ay 27 sinde olmuştm bu ay 21 inde oldum bu ay soqan kürünü denicem inşallah faydası olur dua edin bana

Olsun gec olsunda güç olmasin dimi amadedgim gbi önceleri olur dye acele etmedik hani iste 7-8 aydr uğraşıyoruz olmasi icin 3 günüm kaldi regl olmama bakalim artk
Kizlar bu sabah regl oldum
Belim agriyo kas agrisi gibi
Olsun gec olsunda güç olmasin dimi amadedgim gbi önceleri olur dye acele etmedik hani iste 7-8 aydr uğraşıyoruz olmasi icin 3 günüm kaldi regl olmama bakalim artk

merak etme yalnız olmayacaksın her an hasta olabilirim gibi geliyor
Kizlar uzulmeyelim bak hep beraberiz burda . hepimiz ayni duydulari yasiyoruz. Burda birbirimize destek olalim. Bu ay olmadi napalim saglik olsun. Belkide bidahaki ay kaliriz Allahtan umit kesilmez kizlar. Hic uzulmeyelim, zor biliyorum ama iyiki bu forum var cunki herseyi paylasiyoruz destek aliyoruz birbirimizden yani yanliz degiliz

Haklısın cnm ya sizin esleriniz sze karsi nasl bilmiyorum ama bnm eşim olmasada allahin takdiri diyor bn seninle çocuk icn evlenmedim .sen üzülme. Yeterki daha ne olsn cnm allaha şükürler olsn byle esim var

çok geçmiş olsun canım hamile olduğun ortaya nasıl çıkmıştı peki
Kahverengi kanamam birkaç gün sonra anormal kanamaya dönüştü. O dönemde üstelik yurtdışındaydım bir organizasyon için ve çok strese sokacak olay yaşadım. Kanamam başlayınca adetten farklıydı. Ağrısı çok değişikti. Türkiye'ye gelir gelmez doktora gittim. Apar topar kürtaja aldılar..

KIZLAR çok kötü öksürüyorum uyuyamıyorum kaç gecedir doktor ilaç da yazmıyo bana ne denesem kar etmedi bana sağlam bi öneri yok mu (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…