İnsaAllah yavrun seninledir canim bende gelen giden hala yok belirtide yokgünaydın canım sabah kalktım test bana baktı ben teste... cesaret edip yapamadım şirkete geldim. biraz önce de lavaboya gittim beyaz koyu akıntım başlamışsanırım bu adet belirtisi bu gün yarın olurum....
5 liralik testten yaptim yani oladabilir ama eskisi kadar umitlide degilim herseyin hayorlisi yine diyorum Rabbimin vardir bi bildigiama yinede üzülme adet olana kadar umudunu yitirme belki geç döllenmedir ondan çıkmamıştır idrarda..
İnsaAllah yavrun seninledir canim bende gelen giden hala yok belirtide yok
hadi hayır olsun ben de üç gecedir ruyamda kendimi hamile goruyorum. üç gğndürde kenzul arş duasını okuyorum belki oyuzden görüyorum.Annem ruyasinda dungece kucagina cocuk verdigimi gormus hayir olur insallah :)
Bu kadar cok üzülme cnm ya rabbim verir elbette zamani verdir blki sabrli ol .pes etme daha olmadn regl yaaaaBat bugun ve dündü ben bugün yaptım NEGATİFRabbim herweyjn en iyisini bilir nediyim ki ben.. Kolum kanadım kırılmıs gibiyim
Bende bucaaaaaaBen bozyakadayım tatlım
Sagol canimm azcık uzuldum sonra hemen tovbe ettim elhamdulillah Allah baska dert vermesin :)Bu kadar cok üzülme cnm ya rabbim verir elbette zamani verdir blki sabrli ol .pes etme daha olmadn regl yaaaa
Bakalim nolcak :)inşallah yavrumuz bizimlediren azından adet belirtin yok bende beyaz kıvamlı akıntı başladı...
Canim seni umitlendirmek istemem ama benim da adet gunmde onceki ve sonraki gunler beyaz kivamli akintim gelmisti hatta acaba adet mi oldum dedirtecek kadar adet sancim da cabasi insallah bebekleriniz sizinledirinşallah yavrumuz bizimlediren azından adet belirtin yok bende beyaz kıvamlı akıntı başladı...
Iyi bakalim aynen vermesin Rabbim baska sıkıntı.bnmde kasık agrilarmvarSagol canimm azcık uzuldum sonra hemen tovbe ettim elhamdulillah Allah baska dert vermesin :)
Canim seni umitlendirmek istemem ama benim da adet gunmde onceki ve sonraki gunler beyaz kivamli akintim gelmisti hatta acaba adet mi oldum dedirtecek kadar adet sancim da cabasi insallah bebekleriniz sizinledir
Sürer. Ben yaşadım. :)Yok canim normalde 7 gün adet oluyorum kahverengi de değil.ama 3 gün yerleşme kanaması sürer mi acaba ;(
Hadi ya buca çok uzak bi yer değil diye biliyorum gerçi hiç gitmedim ama :))Bende bucaaaaaa
Nasl bi psikolojidr ya bnmki yanimda 3 hamile var ya
Neden doktora görünmüyorsun? Bence pazartesi ilk işin bu olmalı. Bu konular ciddiye alınması gereken konular..Benimde 8 ekimde adet olmam lazımdı olmadım 9nda test yaptırdım 0 çıktı
sonra ben 14ünde test yaptım hafif bi çizgi vardı. 19.nda test yaptırdım acilde 0.100 çıktı . pazartesi ve salı hafif pembemsi bir kanamam vardı yumurta akı gibi sarı bi akıntımda var. çarşamba sadece sarı akıntı vardı perşembe ve cuma kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu hatta perşembe sabahı ilk gördüğümde adet olucam sandım ama olmadım . bugünde o pembeye dönmüş akıntı şeklinde sadece peçeteye silince görünüo ve sağ kasğımda fena bir ağrım var korkuyorum boş dış kimyasal gebelik ve kist olmasındanEki Görüntüle 1667246