Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar nezaman teste negatifi görsem insanım sonucta uzuluyorum ve Rabbim affetsin sonra hemen basima bisey geliyor. Gecen yine boyle oldu uzuldum ogu ayagima kaynar caydanlik devrildi,sabah yine azcik uzuldum elimde olmadan asurelik icin findik kavurcaktim firinda yanik kokusuna bi firladim simsiyah olmuslar allah korusun nerdeyse yangin cijacakti firinim kapkara olmus.. Demem oki bu bana son ders olsun İnsaAllah Allahim kendimi affettirmek icin aksama kadar tovbe cekicem İnsaAllah Rabbim affeder.. Uzulmek yok Allah kerim.. :)

inşallah yavrumuz bizimledir en azından adet belirtin yok bende beyaz kıvamlı akıntı başladı...
Canim seni umitlendirmek istemem ama benim da adet gunmde onceki ve sonraki gunler beyaz kivamli akintim gelmisti hatta acaba adet mi oldum dedirtecek kadar adet sancim da cabasi insallah bebekleriniz sizinledir

Canim seni umitlendirmek istemem ama benim da adet gunmde onceki ve sonraki gunler beyaz kivamli akintim gelmisti hatta acaba adet mi oldum dedirtecek kadar adet sancim da cabasi insallah bebekleriniz sizinledir

sağ kasığım da ara ara sancı oluyor bugün ama benim adet olacağım zaman da böyle ağrılarım oluyor. hem umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum diye hemde ister istemez kırmızı daha görmedim ya içten içe umutlanıyorum...

Benimde 8 ekimde adet olmam lazımdı olmadım 9nda test yaptırdım 0 çıktı
sonra ben 14ünde test yaptım hafif bi çizgi vardı. 19.nda test yaptırdım acilde 0.100 çıktı . pazartesi ve salı hafif pembemsi bir kanamam vardı yumurta akı gibi sarı bi akıntımda var. çarşamba sadece sarı akıntı vardı perşembe ve cuma kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu hatta perşembe sabahı ilk gördüğümde adet olucam sandım ama olmadım . bugünde o pembeye dönmüş akıntı şeklinde sadece peçeteye silince görünüo ve sağ kasğımda fena bir ağrım var korkuyorum boş dış kimyasal gebelik ve kist olmasından

Neden doktora görünmüyorsun? Bence pazartesi ilk işin bu olmalı. Bu konular ciddiye alınması gereken konular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…