Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Basla cnm ya allahtan hersey biz tedbirimizi alalim takdir allahtan ... Amin insallah bu sefer gözyaşı dökmek istemiyorum artk yoruldum ya
Rabbim karşılıksız bırakmaz duamızı inşallah.. senin 3 günün kaldı hayırlısıyla sonuç almana inşallah pozitiftir tutunmuştur bebişin tatlım

Rabbim karşılıksız bırakmaz duamızı inşallah.. senin 3 günün kaldı hayırlısıyla sonuç almana inşallah pozitiftir tutunmuştur bebişin tatlım
Amin cnm insallah bel agrisi basladi biraz öncede . bu ay rahim ultrasonuda cekilmem gerekiyo 2. Günü doktor gel demsti sansima 29. Ekim bayram yani tatil oluyo bi dahaki ayi beklemk zorundayım gecen ayda bayram denk gelmişti anlamadm yani gerek kalmaz insallah ya hic buna her serde vardır bi hayır. Blkide gerek kalmicak bunlara ...

İnşallahh canım benimm rahim ultrasonu yani alttan muayene mi ? Neden yapılacak kistin falan var mı bakmak için mi

canm bnde hep ıdrar yolları enfeksıyonu var hemde gecen doktor alttan baktı alt tarafımda cok enfeksıyon kapmıs antıbıyotıkler 7 tane fıtıl verdı sımır testı alındı cok sıddetlı agrı ve mıgde bulantısı yasadıgım ıcın bunlrmı neden oluyr dıye benımde aklıma takıldı acaba engelmı dıye

bende sadece idrarımı yaparken ağrı oluyodu yapamıyodum başka bi rahatsızlıgım olmadı canm sen bence tedavini ol ondan sonra düşün derim bende idrarda vardı iltihap ilaç falan verdimi sana ben ciprasid antibiyotik kullandım hemen geçirdi çok iyi geldi o ilaç

ıkı antibiyotık

Bat bugun ve dündü ben bugün yaptım NEGATİF Rabbim herweyjn en iyisini bilir nediyim ki ben.. Kolum kanadım kırılmıs gibiyim

Bat bugun ve dündü ben bugün yaptım NEGATİF Rabbim herweyjn en iyisini bilir nediyim ki ben.. Kolum kanadım kırılmıs gibiyim

günaydın canım sabah kalktım test bana baktı ben teste... cesaret edip yapamadım şirkete geldim. biraz önce de lavaboya gittim beyaz koyu akıntım başlamış sanırım bu adet belirtisi bu gün yarın olurum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…