Isallah hakkinda hayrlisi olur ...Annem ruyasinda dungece kucagina cocuk verdigimi gormus hayir olur insallah :)
7 aydir canim sen:)Sen ne zamndr istiyosun bebiss
Amin insallah kizlar hepimiz icinIsallah hakkinda hayrlisi olur ...
Bnde 1 sene 3 aydır evliyim yani bnde bi senedir istiyoruz7 aydir canim sen:)
Canim nezaman test yapcan adetin nezaman ayni ruyayi bende 2 gun once gordum hayirlisi olsun İnsaAllah mubakkak beni haberle :)Annem ruyasinda dungece kucagina cocuk verdigimi gormus hayir olur insallah :)
Tabi canim insallah :) sende bana haber et olurmuCanim nezaman test yapcan adetin nezaman ayni ruyayi bende 2 gun once gordum hayirlisi olsun İnsaAllah mubakkak beni haberle :)
Canım bu 3. Ayımız .gerçi ağustosun ovulasyon dönemini kaçırmıştık eşimin yoğun iş temposu yüzündenSen ne zamndr istiyosun bebiss
Olsun gec olsunda güç olmasin dimi amadedgim gbi önceleri olur dye acele etmedik hani iste 7-8 aydr uğraşıyoruz olmasi icin 3 günüm kaldi regl olmama bakalim artkCanım bu 3. Ayımız .gerçi ağustosun ovulasyon dönemini kaçırmıştık eşimin yoğun iş temposu yüzünden) Sen canım ??
Ne kadarlik evlisiniz acaba???Olsun gec olsunda güç olmasin dimi amadedgim gbi önceleri olur dye acele etmedik hani iste 7-8 aydr uğraşıyoruz olmasi icin 3 günüm kaldi regl olmama bakalim artk
Evet canim aslende buraliyimaslen de buralı mısınız?
Ne güzel ailenin yanındasınnEvet canim aslende buraliyim
Ay benimde 6 günüm var regl günüme bakalım hayırlısı yaa.. Belirtilerin var mı peki ??Olsun gec olsunda güç olmasin dimi amadedgim gbi önceleri olur dye acele etmedik hani iste 7-8 aydr uğraşıyoruz olmasi icin 3 günüm kaldi regl olmama bakalim artk
Yok hic bisey ne adet belitileri nede hamilelik belirtileri ama kasiklarim agriyor arada üşüttüm sanirim psikolojik olarak hani kendi kendimi avutuyordum önceleri smdi bsey olsa bile yok ya degildir diyorumAy benimde 6 günüm var regl günüme bakalım hayırlısı yaa.. Belirtilerin var mı peki ??
Senin varmi canm peki bn sogan suyu ictim 20 gün falan ve meryem suresini okuyorum duymusmusun bilmiyorum da ümitliyim hani bu yuzden isallah verir rabbimYok hic bisey ne adet belitileri nede hamilelik belirtileri ama kasiklarim agriyor arada üşüttüm sanirim psikolojik olarak hani kendi kendimi avutuyordum önceleri smdi bsey olsa bile yok ya degildir diyorum
İnsaAllah canim :)Tabi canim insallah :) sende bana haber et olurmu
Canım meryem suresini duymamıştım.?? Soğan suyunu duydum ama..Senin varmi canm peki bn sogan suyu ictim 20 gün falan ve meryem suresini okuyorum duymusmusun bilmiyorum da ümitliyim hani bu yuzden isallah verir rabbim
Bnde bu sitede duydum .. Iste yaklasik 22 gündür okuyorum 41 gün okuyup suya uflüyouflüiciyosn esinle beraber allahin izniyle rabbim verrse verir zaten ... Bn inanıyorum ama kalpten .Canım meryem suresini duymamıştım.?? Soğan suyunu duydum ama..
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin bebiş inşallah. Ben de başlayayım bakalımBnde bu sitede duydum .. Iste yaklasik 22 gündür okuyorum 41 gün okuyup suya uflüyouflüiciyosn esinle beraber allahin izniyle rabbim verrse verir zaten ... Bn inanıyorum ama kalpten .
Basla cnm ya allahtan hersey biz tedbirimizi alalim takdir allahtan ... Amin insallah bu sefer gözyaşı dökmek istemiyorum artk yoruldum yaRabbim sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin bebiş inşallah. Ben de başlayayım bakalım
İzmirin neresindesin canımBnde izmirdeyim cnm