Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bu 3. Ayımız .gerçi ağustosun ovulasyon dönemini kaçırmıştık eşimin yoğun iş temposu yüzünden ) Sen canım ??
Olsun gec olsunda güç olmasin dimi amadedgim gbi önceleri olur dye acele etmedik hani iste 7-8 aydr uğraşıyoruz olmasi icin 3 günüm kaldi regl olmama bakalim artk

Ay benimde 6 günüm var regl günüme bakalım hayırlısı yaa.. Belirtilerin var mı peki ??
Yok hic bisey ne adet belitileri nede hamilelik belirtileri ama kasiklarim agriyor arada üşüttüm sanirim psikolojik olarak hani kendi kendimi avutuyordum önceleri smdi bsey olsa bile yok ya degildir diyorum

Yok hic bisey ne adet belitileri nede hamilelik belirtileri ama kasiklarim agriyor arada üşüttüm sanirim psikolojik olarak hani kendi kendimi avutuyordum önceleri smdi bsey olsa bile yok ya degildir diyorum
Senin varmi canm peki bn sogan suyu ictim 20 gün falan ve meryem suresini okuyorum duymusmusun bilmiyorum da ümitliyim hani bu yuzden isallah verir rabbim

Bnde bu sitede duydum .. Iste yaklasik 22 gündür okuyorum 41 gün okuyup suya uflüyouflüiciyosn esinle beraber allahin izniyle rabbim verrse verir zaten ... Bn inanıyorum ama kalpten .
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin bebiş inşallah. Ben de başlayayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…