- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
İnşallah elifim sorun eşim de kesinleşti bakalım nolucak :/ içim rahat nedense olur inşallah beklemekten başka çarem yok..bende düşünmüyorum artık bende çok girmiyorum foruma başka bir doktora gitmedim eşimde gitmemi istemedi gidelim dedim götürmedi en azından 1 ay dinlen nolur dedi vücudun dinlensin yeni narkoz aldın dedi istemiyorum çocuk diyor artık ne yapacağımı şaşırdım en azından ameliyat olayım iyileşme süreci olacak nede olsa dedim sana bişey olsun istemiyorum gerekirse çocuğumuz olmasın ama sen yanımda ol benim diyor sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ne güzel bişey çıkmamış işte oluruna bırak biraz canım düşünmemeye çalış ben boşverdim artık yada aslında boşvermedimde boşvermiş gibi yapıyorum bilmiyorum :/ biliyorum kolay değil ama en azından akışına bırak eşinle geçirdiğin vakitlerin zevkini çıkar bebişinde gelecek ben inanıyorum
Canm ayniyiz bnmde 27.sinde adetim ve hic brlirtm yok bi hafta once kana yakin akintim geldi bu arada bazen kasik agrilarim var cok umitliym inşallah rabbim verir bu ayMrb kizlar...bende forumu sürekli okuyup yorum yapmayanlardanim...bizde eşimle bi suredir çocuk dusunuorz bu ay yumurtlama döneminde İliskimiz oldu ve bi süre sonra karın alt bölgemde kasiklarima doğru ağrı hafif göğüste hassasiyet oldu sonrasinda geçti ben psikolojik olabilir mi acaba dedim esasinda adetim çok duzenlidir genelde Sasmaz (çok üzüntü mevsim geçişi haric)...Bu ay adetim 27sinde olmasi lazim ve suanda hiç belirti yok..Sadece arada çok hafif kasık alt karın ağrısı var..
Sizce hamile olabilir miyim?
Canim maydonoz sut buhariyla mi hamile kaldinEvet canim ben
Yokkk kuzum inanmıcaksin ama bu ay hiç beklemedigim bir aydi ve hamile kaldimCanim maydonoz sut buhariyla mi hamile kaldin
İnsallah sogan suyu ictim bde bn akintinin sebebi bu yuzdende olabilr. Dye düşünüyorum bi yandan ve meryem suresini okuyorm inşallah verr Rabbim bu ay yoksa rahim ultrasonu cekilcem gerek kalmaz umarımIns ümitlenip hüsranla sonuçlanmasıni istemiyorum.ins ikimize de forum ugurlu gelir)
hatırlayan vardır beni testim 0.100çıktı pazartesi gecesi acilde yaptırdım ve başka durumlarda varInslah ta artik test alamiorum esim kizio kac tane aldik dio bn regil gunumekdr sabredemeyip kullandm hep en son sali gunu yaptim bitti
En iyi si kan testi
Bende sürekli dua ediyorum umarım bu ay olacakİnsallah sogan suyu ictim bde bn akintinin sebebi bu yuzdende olabilr. Dye düşünüyorum bi yandan ve meryem suresini okuyorm inşallah verr Rabbim bu ay yoksa rahim ultrasonu cekilcem gerek kalmaz umarım
İnsaAllah yaaa rahmetin yagdıgo bu vakitlerde dua ediyorum insaAllah saglikli sihhat imanli bebise gebe kalmisimdir yaaaİnşallah olmassim elifcim yaaa...
oww supersin canm. Hemde kendi işinin patronu oluyosun muhteşm bişy bu. Kafan iyice dağılır artık inşllhaynen iyi yapmışsın canım bende butik açıcam hazırlıklar içerisindeyim çoook heyecanlıyım inan tüm negatiflikleri atıyor insan. boş boş oturunca kafaya sarıyor herşeyi
Hayirli olsun canim benimde iltihap var maydonoz kuru deneyim dedim senide gorunce oyle sandim canimYokkk kuzum inanmıcaksin ama bu ay hiç beklemedigim bir aydi ve hamile kaldim
Acaba gec döllenme olduda yerlesme kanamasımı yasıyorsun bu kanamaa durunca bi test daha yap bence yoksada dr a gitmelisin adetin baya gecmis ama ben nedense yerlesme kanamasi gibi hissettimselam adetim baya gecikti gecikmenin ikinci günü test yaptırmıştım ozmn 0çıkmıştı
sonra bu pazartesi yaptırdım gecikmenin 12.gününde 0.100 çıktı..
pazartesi salı peceteye sildiğimde pembemsi bir lekenlenme şeklinde akıntım vardı bunun yanında uzunca bir süredir sarımsı parlak yumurta akı gibi bir akıntım var.... çarşambada sade bu yumurta akı gibi olan akıntım devam etti . bu sabah kalktığımda günlük pette kahvrrngi bir leke fark ettim . peçeteye sildim peçetede vardı.hatta kesin adet oldum bi saate bunun arkası gelir dedim. ama sadece peceteye sildiğimde leke şeklinde olan bir akıntıydı. ikindiye kadr sürdü günlük petin yarısını bile doldurmamıştı. şimdi yine gittim açık pembeye dönmüş. öğleden sonra bir ağrı başladı ama adet sancısı gibi değil. birde belim ağrıo napayım ne dieyim şaşırdım ...